Sizin test zamanı ne zaman ?!?
Canim hayirlii olsunn.saatleri cok onemlii dikkat etEvet canım sanırım cuma gunu kontrole gıttıgımde yenı ıgne ekleyecek ,cunku onunla gel demıstı .Pekı gonal f 150 ml kullnadıgım ıgne saatı saatıne uymak zorundamı sabak 9 da yapmıstım sonrakı gunde mı aynı saatte yapmam gerek acaba.Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın:)
Bende su gibi akıntı var ama daha test günüme var :)Hamile haberi alan arkadaşlar sizde hiç su gibi akıntı belirtisi yok mu yahu ?!? :)
Kafam orda çalışıyor sanki her akıntı gelince tuvalete gidip bakcam erinmesem:)minikgelin de var :))))
Ewt bn de oyle yapiyorumm.fakat transferden sonra 6 gun faln yikanmamistim yazin olmustuu.her odaya kokumu birakiyordumKızlar ben her operasyondan her muayeneden Sonra gusül abdestimi tazeliyorum içim daha rahat oluyor
bende var dı canım inşallah seninki de pozitif olurHamile haberi alan arkadaşlar sizde hiç su gibi akıntı belirtisi yok mu yahu ?!? :)
Masallahh canimm hayirli olsun167 çıktı sonucum çok şükür Allah ım
İnşallah yükselir canım mücadele eder bebeğin seni bırakmaz annesiKızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.
Canim zaten senin hormonlarna hore rahimin iyi olup olmadgna karsr veriolar korkma sennSelam kızlar bugün bahceciden aradılar dün 7 adet yumurta toplanmışti 6 tanesi döllenmis o u haber verdiler inşallah devamı da gelir.. Perşembe ya da cumartesi transfer olacaksınız dedi eğer 5. Güne giderse cumartesi olacakmışım ama.gitmesse perşembe yani 3. Gün embriyosu olacakmış çok heyecanlıyım. Ama.kafama su takıldı rahime bakmaları gerekmezmi transfere uygun mu diye ???
Kız ben 6 gün yıkanmasam saçımdan yağ damlar sanırım:)Ewt bn de oyle yapiyorumm.fakat transferden sonra 6 gun faln yikanmamistim yazin olmustuu.her odaya kokumu birakiyordum))))
Aminnn
Ayy bnm ertesi gun bile yaglaniyor.o zamn tatildi okulda yoktuu sabretiim cok fena kokuyordum ama napuim katlandikKız ben 6 gün yıkanmasam saçımdan yağ damlar sanırım:)
4. Gün bile felaket oluyor saçlarım:)
İyiki su var vallahi :)
Insallahh tutunmusturr aminnn hep dualarimdasinnnİnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazım
Guzelce yukselsin insallahh amin,Kızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.
İnşallah canm benm inşallah sende hep benim dualarimdasin haftaya bugün bakalm nasıl bir haberle karşı karşıya kalcamInsallahh tutunmusturr aminnn hep dualarimdasinnn
Canim parfum deo duj jeli yasak kullanma giderken.ewt estriferm suan verilmiyor zaten opudan sonra taze transferse ona gore veriliyor .bnm donmustu mesela opu oldum adet olunca basladim diger ilaclara.opu sonrasi bahartlu yagli cok yeme.bol sy ic su her zaman iyidir.bikac gun lekelenme olur sikinti yapma.Rabbim yolunu acik etsin insallahKızlar yarın opudan önce yada sonra dikkat etmem gereken bişey var mı. Önerileriniz varsa duymak isterim. Bide bana hiç tahlil yapılmadi. Yarın tahlil yapacaklar mı bana. Herhangi bir iğne yada ilaçta vermedi.coraspin yada estrofem de vermedi. Bunları sorayım mı doktoruma ben. Sadece dün gece çatlatma iğnemi yaptım çarşamba 09:30 da yumurtalari toplayacağız dedi o kadar.
Guzel haberle insallahİnşallah canm benm inşallah sende hep benim dualarimdasin haftaya bugün bakalm nasıl bir haberle karşı karşıya kalcam
Ben kendi şahsım adına konuşuyorum ben Ağda yaptırmadığım için lüzumsuz yere de göstermiyorum. Eğer herhangi bir şekilde özel bölgemi göstermek zorunda kalırsam bayan veya erkek farketmiyor gusül abdestimi tazeleyince kendimi ruhen ve bedenen daha rahat ve temiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?