2016 Aralik tup bebek

Sizin test zamanı ne zaman ?!?

Ben dun gonal f 450 ml-ılaca basladım daha cok yenıyım ben , cuma gunu kontrole gıdıcem bakalım bundan sonar ne olacak bılmıyorum benım daha var oyuzden bende cok heyecanlıyım :)

Canim hayirlii olsunn.saatleri cok onemlii dikkat et

Kızlar ben her operasyondan her muayeneden Sonra gusül abdestimi tazeliyorum içim daha rahat oluyor
Ewt bn de oyle yapiyorumm.fakat transferden sonra 6 gun faln yikanmamistim yazin olmustuu.her odaya kokumu birakiyordum))))

İnşallah yükselir canım mücadele eder bebeğin seni bırakmaz annesi

Canim zaten senin hormonlarna hore rahimin iyi olup olmadgna karsr veriolar korkma senn bnm mesela progesteron yukskti cok az yapmadi cem bey hemen.o yuzddn demkki senin uygun

Ewt bn de oyle yapiyorumm.fakat transferden sonra 6 gun faln yikanmamistim yazin olmustuu.her odaya kokumu birakiyordum))))
Kız ben 6 gün yıkanmasam saçımdan yağ damlar sanırım:)
4. Gün bile felaket oluyor saçlarım:)
İyiki su var vallahi :)

Kız ben 6 gün yıkanmasam saçımdan yağ damlar sanırım:)
4. Gün bile felaket oluyor saçlarım:)
İyiki su var vallahi :)
Ayy bnm ertesi gun bile yaglaniyor.o zamn tatildi okulda yoktuu sabretiim cok fena kokuyordum ama napuim katlandik))

İnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazım
Insallahh tutunmusturr aminnn hep dualarimdasinnn

Kızlar yarın opudan önce yada sonra dikkat etmem gereken bişey var mı. Önerileriniz varsa duymak isterim. Bide bana hiç tahlil yapılmadi. Yarın tahlil yapacaklar mı bana. Herhangi bir iğne yada ilaçta vermedi.coraspin yada estrofem de vermedi. Bunları sorayım mı doktoruma ben. Sadece dün gece çatlatma iğnemi yaptım çarşamba 09:30 da yumurtalari toplayacağız dedi o kadar.

Canim parfum deo duj jeli yasak kullanma giderken.ewt estriferm suan verilmiyor zaten opudan sonra taze transferse ona gore veriliyor .bnm donmustu mesela opu oldum adet olunca basladim diger ilaclara.opu sonrasi bahartlu yagli cok yeme.bol sy ic su her zaman iyidir.bikac gun lekelenme olur sikinti yapma.Rabbim yolunu acik etsin insallah

Benim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum

Sana demedim Zaten canim benim tabi ki ben de oyle tazelemeden rahat etmiyorum zaten her banyoda insan gusletse ne kadar guzel ama sart degil d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…