İnşallah kuzu inşallahGuzel haberle insallah
Canim benim cok uzuldumm belli olmaz dilerim insallah bebisin seninledir.Rabbim korusun insallahBenim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Benim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Canm niye kendinı uzüyosun ki git tahlil yaptır benim annem beni doğurana kadar her ay adet görmüş kardesimdede sadece 6 ay görmüş olabilir her insan bir değil hem hamile olup hem adet gören çok kişi gördüm ben örneğin anne tarafimin hepsi öyle çok şükür hepside doğurdu çocuklarınıBenim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Cnm bi kan ver belli olur güzel artış varsa korkma kimi hamileliklerde kanama olurmuş hatta çoğu kadın ilk aylar hamile olduğunu anlamıyor normal adet olduğu içinBenim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Sağol cnm, senin durum ne cnm şu an? En son yaptırdığın testi ben okuyamadım sanırım.Hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla artar
Ayyy ilk defa duyuyom cok ilginccc her ay ici icini yemistirr kadininCanm niye kendinı uzüyosun ki git tahlil yaptır benim annem beni doğurana kadar her ay adet görmüş kardesimdede sadece 6 ay görmüş olabilir her insan bir değil hem hamile olup hem adet gören çok kişi gördüm ben örneğin anne tarafimin hepsi öyle çok şükür hepside doğurdu çocuklarını
Canm niye kendinı uzüyosun ki git tahlil yaptır benim annem beni doğurana kadar her ay adet görmüş kardesimdede sadece 6 ay görmüş olabilir her insan bir değil hem hamile olup hem adet gören çok kişi gördüm ben örneğin anne tarafimin hepsi öyle çok şükür hepside doğurdu çocuklarını
Benim çikolata kistimi aspire etti o yüzden taze transfer yapacak canım Allah nasip ederse çünkü tekrar adet olursam kist gene büyüyecek. Burda herkes bi sürü ilaç kullanıyor o yüzden kafam karıştı. Bilgi aktardığın için çok teşekkür ederim canım, amin hepimiz mutlu olalım yolumuz açık olsunCanim parfum deo duj jeli yasak kullanma giderken.ewt estriferm suan verilmiyor zaten opudan sonra taze transferse ona gore veriliyor .bnm donmustu mesela opu oldum adet olunca basladim diger ilaclara.opu sonrasi bahartlu yagli cok yeme.bol sy ic su her zaman iyidir.bikac gun lekelenme olur sikinti yapma.Rabbim yolunu acik etsin insallah
Canım umutsz olma lütfen hemen git tahlil yaptır doktorun ona göre iğne vs verir sana. Yapılabilecek bişey varsa yapar, hem hamileyken adet görenler de oluyor hemen karartma içiniBenim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Canım ben 6 gün sonra banyo yaptım. Gusül bozulduğunu bilmiyodum. 3 gün banyo yapma diyolar zaten. Ama gusül bozulur mu ki?
Canim hayirlii olsunn.saatleri cok onemlii dikkat et
Hemen karamsarlığa düsmeyelim canım cok anlatan var adet kanaması kadar kan geldigini. Hemen ahlil yaptırabilirsen yaptır ona gore igne serum falan yapabiliyorlar. Rabbim muhafaza etsin insallahBenim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Cem bey bahceci umuta gidiyorum benBende Fulya Bahcecide tedavi gordum..doktorun kim canim?
Yüzde 60 attıştan fazla iyi deģerlendiriliyor. Kaçıncı gun embriyosuydu peki.Sadece bir arkadaş yanıtladı. Bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferi sonucu 11. gün 55 ve 13. Gün 100 değeri var nasıl sizce?
Canim cok tesekkur ederim darisi basina insallah :) benim embriyolar 3. Gun donduruldu. 4 ayri tupte dondurulmustu. 2 tupu cozdurduler canim daha sonra 5. Gune gitmesini beklediler. Iclerinden iki tanesi blastokist oldu. 1 ini yerlestirdiler digerini yeniden dondurdular.benim doktor ocagin 17 sine vermis test tarihini bilmiyorum ki canim bende sorgulamadim. Dayanabilirs m gunumde yapmayi planliyorum. Insallah tutar canim dua et benim icinde. Allah hepimizin gonlune gore versinCanım hayırlı olsun transferin embriyolar 3.gün dondurulmuştu dimi sonra 5.güne mi bıraktılar neden 15 gün vermiş ki 2 embriyo mu transfer edildi hayırlısıyla tutulurlar inşallah sana cnm
Yazmıştım ama 5. gün çok merak ediyorYüzde 60 attıştan fazla iyi deģerlendiriliyor. Kaçıncı gun embriyosuydu peki.
AminnBenim çikolata kistimi aspire etti o yüzden taze transfer yapacak canım Allah nasip ederse çünkü tekrar adet olursam kist gene büyüyecek. Burda herkes bi sürü ilaç kullanıyor o yüzden kafam karıştı. Bilgi aktardığın için çok teşekkür ederim canım, amin hepimiz mutlu olalım yolumuz açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?