2016 Aralik tup bebek

Canim benim cok uzuldumm belli olmaz dilerim insallah bebisin seninledir.Rabbim korusun insallah

Insallah bisye yoktur canim korkma igneye baslatirlar ama doktorun dedigini yap hemenkan ver

Canm niye kendinı uzüyosun ki git tahlil yaptır benim annem beni doğurana kadar her ay adet görmüş kardesimdede sadece 6 ay görmüş olabilir her insan bir değil hem hamile olup hem adet gören çok kişi gördüm ben örneğin anne tarafimin hepsi öyle çok şükür hepside doğurdu çocuklarını

Cnm bi kan ver belli olur güzel artış varsa korkma kimi hamileliklerde kanama olurmuş hatta çoğu kadın ilk aylar hamile olduğunu anlamıyor normal adet olduğu için

Ayyy ilk defa duyuyom cok ilginccc her ay ici icini yemistirr kadinin

Aynen benim arkadasim da oyle gecen sene kac ay boyunca adet gibi kanama gordu ped filan kullaniyodu. Hatta namaz kilmiyodu ben ozur olur deyince namaza basladi. O halde 15 20 saatlik yolda istanbula geldi gezmeye. O yuzden kesin dustu diye bi psikolojiye girme P Pelizam muhtemelen igne ve istirahat vericektir.

Benim çikolata kistimi aspire etti o yüzden taze transfer yapacak canım Allah nasip ederse çünkü tekrar adet olursam kist gene büyüyecek. Burda herkes bi sürü ilaç kullanıyor o yüzden kafam karıştı. Bilgi aktardığın için çok teşekkür ederim canım, amin hepimiz mutlu olalım yolumuz açık olsun

P Pelizam bundan önceki denememde başka bir topicteydim ordada aynı senin durumun gibi bir arkadaşımız vardı. Doktor iğne vermişti kendisine hep yattı haftalarca kanaması durana kadar.allaha şükür şimdi kızını kucağına aldı. Vakit kaybetmeden git tahlilini yap ve doktoruna bilgi ver cnm.

Canım umutsz olma lütfen hemen git tahlil yaptır doktorun ona göre iğne vs verir sana. Yapılabilecek bişey varsa yapar, hem hamileyken adet görenler de oluyor hemen karartma içini

Canlarım bi arkadaş burda direk diyanetin bi fetvası nı baylaşmıştı tranfer işlemi güsül abdestini bozmuyor gusul abdesti gerektirmiyor normal abdest alıp ibadetimize devam edebiliyormuşuz birde trasferden iki gün sonra banyo yaptım ılık suyla ayakta 10 dakkayı geçmesin demişti hemşire embriyo için sıcak sakıncalıymış
Canım ben 6 gün sonra banyo yaptım. Gusül bozulduğunu bilmiyodum. 3 gün banyo yapma diyolar zaten. Ama gusül bozulur mu ki?

Hemen karamsarlığa düsmeyelim canım cok anlatan var adet kanaması kadar kan geldigini. Hemen ahlil yaptırabilirsen yaptır ona gore igne serum falan yapabiliyorlar. Rabbim muhafaza etsin insallah

Sadece bir arkadaş yanıtladı. Bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferi sonucu 11. gün 55 ve 13. Gün 100 değeri var nasıl sizce?

Canım hayırlı olsun transferin embriyolar 3.gün dondurulmuştu dimi sonra 5.güne mi bıraktılar neden 15 gün vermiş ki 2 embriyo mu transfer edildi hayırlısıyla tutulurlar inşallah sana cnm
Canim cok tesekkur ederim darisi basina insallah :) benim embriyolar 3. Gun donduruldu. 4 ayri tupte dondurulmustu. 2 tupu cozdurduler canim daha sonra 5. Gune gitmesini beklediler. Iclerinden iki tanesi blastokist oldu. 1 ini yerlestirdiler digerini yeniden dondurdular.benim doktor ocagin 17 sine vermis test tarihini bilmiyorum ki canim bende sorgulamadim. Dayanabilirs m gunumde yapmayi planliyorum. Insallah tutar canim dua et benim icinde. Allah hepimizin gonlune gore versin

Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…