Genetik olunca bi süre sonra alışmıştır sanırım:)Ayyy ilk defa duyuyom cok ilginccc her ay ici icini yemistirr kadinin
Aynen canm kesinlikle öyle tahlil sonucuna göre hareket et hemen kendini bırakmaAynen benim arkadasim da oyle gecen sene kac ay boyunca adet gibi kanama gordu ped filan kullaniyodu. Hatta namaz kilmiyodu ben ozur olur deyince namaza basladi. O halde 15 20 saatlik yolda istanbula geldi gezmeye. O yuzden kesin dustu diye bi psikolojiye girme @Pelizam muhtemelen igne ve istirahat vericektir.
Canim kotu degil tabiki neredeyse 2 katiSadece bir arkadaş yanıtladı. Bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferi sonucu 11. gün 55 ve 13. Gün 100 değeri var nasıl sizce?
Ikiye katlamış canm önemli olanda ikiye katlanması değil mi gayet güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırSadece bir arkadaş yanıtladı. Bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferi sonucu 11. gün 55 ve 13. Gün 100 değeri var nasıl sizce?
Doktoruna bi sor canm ona göre hareket etBendende su gelio sanki az az hemen gidip bakıorum şeffaf su resmen
İnşallah olumludur yaaa3 gün transferi 9 ocak test kızlar ama bişi sorcam kan sulandırıcım cumartesine kadar yeter o zmn pazar gidip yaptırsammı ki tahlili sonuca göre devam ederim
Canım benım bak kendimden sana örnek verim ikizlerime hamileyken wc ye bi gittim bacaklarımdan assa kanlar nasıl akıyor anlatamam 9.hafta filan dedik gityi bitti hersey hemen hastaneye giitik drum iğne uygulattı tam bir ay iğne oldum suan ikizlerimden kız olanı benimle cok sukur demem o ki belki ikiz di biri düştü sen hemen hastsneye gitBenim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Ay pardon bu aralar bir dikkat bozukluğu ve unutkanlik var bende. Doktoru ne demis peki. Artiş guzel olduktan sonra rakamların düsük olmasının bir onemi olmuyormus galiba tutunmayla alakalı. Insallah güzel devam eder artışıda bebeğini kucağına alır.Yazmıştım ama 5. gün çok merak ediyor
Canım tahlil yaptırdın mı merak ettim seni.Benim dun 576 cikmisti degerim.ama bgn bir karin agrisiyla regl oldum.bildiginiz regl yani leke fln diil.hic iyi diilim ama olanda hayir vardir.doktor tahlil yaptir dedi sifir umut bence cunku ne gordugumu ben biliyorum.pihti vs cikti gitti..insallah hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz.mutsuzum
Hayırli olsun canım insallah bebişin sana sımsiki tutunur. Cok erken yapma testini tekrarlamak ve küçuk değer görmek stres yapıyor. Ben 12.gun yaptırmıstım benimde tek balsttı ve 775ti şükür hem moralim yüksek kaldı hem o yükselcekmi stresine girmedim.Canim cok tesekkur ederim darisi basina insallah :) benim embriyolar 3. Gun donduruldu. 4 ayri tupte dondurulmustu. 2 tupu cozdurduler canim daha sonra 5. Gune gitmesini beklediler. Iclerinden iki tanesi blastokist oldu. 1 ini yerlestirdiler digerini yeniden dondurdular.benim doktor ocagin 17 sine vermis test tarihini bilmiyorum ki canim bende sorgulamadim. Dayanabilirs m gunumde yapmayi planliyorum. Insallah tutar canim dua et benim icinde. Allah hepimizin gonlune gore versin
Bir saat bile önemlidir cnm. Bekleseydi tam iki katı olurdu belkideYanıt veren arkadaşlara teşekkür ederiz. 11. gün tahlili sabah 9 da 13 gün tahlili ise sabah 8 de vermiş
Senin bebiş tek mi çift mi, belli oldu mu ?Hayırli olsun canım insallah bebişin sana sımsiki tutunur. Cok erken yapma testini tekrarlamak ve küçuk değer görmek stres yapıyor. Ben 12.gun yaptırmıstım benimde tek balsttı ve 775ti şükür hem moralim yüksek kaldı hem o yükselcekmi stresine girmedim.
Aynen banada yapiyo.eczaci söylemişti bize ilaclar uyusukluk ,baş dönmesi yapar diyeKızlar ya bu ilaçlar sizdede baş dönmesi yapıyor mu
Hayırli olsun canım insallah bebişin sana sımsiki tutunur. Cok erken yapma testini tekrarlamak ve küçuk değer görmek stres yapıyor. Ben 12.gun yaptırmıstım benimde tek balsttı ve 775ti şükür hem moralim yüksek kaldı hem o yükselcekmi stresine girmedim.
Aynen canm ya sürekli uyuyasm var bi baş ağrım dönmem var transferden öncede böyleydi ilaçları kullandığım dk uyku basiyo bana :)Aynen banada yapiyo.eczaci söylemişti bize ilaclar uyusukluk ,baş dönmesi yapar diye
Ya nasıl bekledin 12. Güne kdr mşlh vallahi ben 10. Gün kan vercem 9. Gün idrar yapsam diyorum ...hiç zaman geçmiyorHayırli olsun canım insallah bebişin sana sımsiki tutunur. Cok erken yapma testini tekrarlamak ve küçuk değer görmek stres yapıyor. Ben 12.gun yaptırmıstım benimde tek balsttı ve 775ti şükür hem moralim yüksek kaldı hem o yükselcekmi stresine girmedim.
Kaçıncı günün senin bugun cnm benimde ara ara hafif baş dönmem oluyor progestan yapar diye okumuştum burdan ama inş hamilelikten oluyordur bizlerde :)Aynen canm ya sürekli uyuyasm var bi baş ağrım dönmem var transferden öncede böyleydi ilaçları kullandığım dk uyku basiyo bana :)
Yok daha belli degil cuma gunü ilk ultrasona gidecez insallah. Tek embriyoydu tek yumurta ikiziysede belli olurmu bilmiyorumSenin bebiş tek mi çift mi, belli oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?