2016 Aralik tup bebek

Aynen canm kesinlikle öyle tahlil sonucuna göre hareket et hemen kendini bırakma

Sadece bir arkadaş yanıtladı. Bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferi sonucu 11. gün 55 ve 13. Gün 100 değeri var nasıl sizce?
Canim kotu degil tabiki neredeyse 2 kati
Tabi saatleri de muhim ornegin saat kacta yapmis biliyor musun

Sadece bir arkadaş yanıtladı. Bi arkadaşımın 5.gün embriyosu transferi sonucu 11. gün 55 ve 13. Gün 100 değeri var nasıl sizce?
Ikiye katlamış canm önemli olanda ikiye katlanması değil mi gayet güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alır

Bendende su gelio sanki az az hemen gidip bakıorum şeffaf su resmen
İnşallah olumludur yaaa 3 gün transferi 9 ocak test kızlar ama bişi sorcam kan sulandırıcım cumartesine kadar yeter o zmn pazar gidip yaptırsammı ki tahlili sonuca göre devam ederim

Doktoruna bi sor canm ona göre hareket et

Canım benım bak kendimden sana örnek verim ikizlerime hamileyken wc ye bi gittim bacaklarımdan assa kanlar nasıl akıyor anlatamam 9.hafta filan dedik gityi bitti hersey hemen hastaneye giitik drum iğne uygulattı tam bir ay iğne oldum suan ikizlerimden kız olanı benimle cok sukur demem o ki belki ikiz di biri düştü sen hemen hastsneye git

Yazmıştım ama 5. gün çok merak ediyor
Ay pardon bu aralar bir dikkat bozukluğu ve unutkanlik var bende. Doktoru ne demis peki. Artiş guzel olduktan sonra rakamların düsük olmasının bir onemi olmuyormus galiba tutunmayla alakalı. Insallah güzel devam eder artışıda bebeğini kucağına alır.

Canım tahlil yaptırdın mı merak ettim seni.

Hayırli olsun canım insallah bebişin sana sımsiki tutunur. Cok erken yapma testini tekrarlamak ve küçuk değer görmek stres yapıyor. Ben 12.gun yaptırmıstım benimde tek balsttı ve 775ti şükür hem moralim yüksek kaldı hem o yükselcekmi stresine girmedim.

Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederiz. 11. gün tahlili sabah 9 da 13 gün tahlili ise sabah 8 de vermiş

Senin bebiş tek mi çift mi, belli oldu mu ?

Canım Allah tamamını erdırsın ınsallah hayırlısıyla sana bagıslasın :)

Aynen banada yapiyo.eczaci söylemişti bize ilaclar uyusukluk ,baş dönmesi yapar diye
Aynen canm ya sürekli uyuyasm var bi baş ağrım dönmem var transferden öncede böyleydi ilaçları kullandığım dk uyku basiyo bana :)

Ya nasıl bekledin 12. Güne kdr mşlh vallahi ben 10. Gün kan vercem 9. Gün idrar yapsam diyorum ...hiç zaman geçmiyor

Aynen canm ya sürekli uyuyasm var bi baş ağrım dönmem var transferden öncede böyleydi ilaçları kullandığım dk uyku basiyo bana :)
Kaçıncı günün senin bugun cnm benimde ara ara hafif baş dönmem oluyor progestan yapar diye okumuştum burdan ama inş hamilelikten oluyordur bizlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…