- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Belli olur cnm zaten kesin tek yumurta ikizi değerin acayip yüksek :)Yok daha belli degil cuma gunü ilk ultrasona gidecez insallah. Tek embriyoydu tek yumurta ikiziysede belli olurmu bilmiyorum
Allah razi olsun darısi başınıza insallah tez vakitteCanım Allah tamamını erdırsın ınsallah hayırlısıyla sana bagıslasın :)
8.gün sabah erken gebelik testinde pozitif gördük ondan kan verip kafa bulandırmayalım dedik. Beklediğimizede degdi şükür. Senin ne zaman 9.günYa nasıl bekledin 12. Güne kdr mşlh vallahi ben 10. Gün kan vercem 9. Gün idrar yapsam diyorum ...hiç zaman geçmiyor
Dondurulmus embriyolarda değerler yuksek oluyor diyorlar hayırlısi Allahtan ben ikiz düşunmeniştim hic zor olur ve riskli olur diye ama takdir.Belli olur cnm zaten kesin tek yumurta ikizi değerin acayip yüksek :)
Hadi hayırlısı. Kese görünürse belli olur muhtemelen. Allah gönlüne göre versin.Yok daha belli degil cuma gunü ilk ultrasona gidecez insallah. Tek embriyoydu tek yumurta ikiziysede belli olurmu bilmiyorum
Cnm benim kızım dondurulmuş embriyo idi 13. Gün 360 lı bşydi:) senin acayip yüksek mşlh :)Dondurulmus embriyolarda değerler yuksek oluyor diyorlar hayırlısi Allahtan ben ikiz düşunmeniştim hic zor olur ve riskli olur diye ama takdir.
Alllah bağislasın insallah ablaları gibi bu bebislerinide. Güzel heberini bekliyorum insallahCnm benim kızım dondurulmuş embriyo idi 13. Gün 360 lı bşydi:) senin acayip yüksek mşlh :)
Benim bugun 7. Günüm perşembe 9. Günüm olcak
İnşallah canm inşallah ya transfer gününü saymadan 5. Gün bugün:)Kaçıncı günün senin bugun cnm benimde ara ara hafif baş dönmem oluyor progestan yapar diye okumuştum burdan ama inş hamilelikten oluyordur bizlerde :)
Ben tahlil sonucumu aldim 715 cikti.yani bebek duruyomus.ama cok kanamam var inanamazsinz yani kim gorse dusuk yapti der.ama saskinim.igne verdi doktor prolutan depot sanirim adi.simdi onu yapcaz, 1 hafta istirahat et dedi.bilemedim ne zor bir gundu yaa...hala da parca parca bisiler cikiyo ama bakalim.tesekkur ederim mesajlariniz icin.insallah kimse boyle bir sok yasamaz.
Son anlarda oldu cnm akintim su gibiHamile haberi alan arkadaşlar sizde hiç su gibi akıntı belirtisi yok mu yahu ?!? :)
Dikkat et kendine yat dinlen değerin artmış bile stres yapma kuzum. Bişey olmaz Allahın izniyle.Ben tahlil sonucumu aldim 715 cikti.yani bebek duruyomus.ama cok kanamam var inanamazsinz yani kim gorse dusuk yapti der.ama saskinim.igne verdi doktor prolutan depot sanirim adi.simdi onu yapcaz, 1 hafta istirahat et dedi.bilemedim ne zor bir gundu yaa...hala da parca parca bisiler cikiyo ama bakalim.tesekkur ederim mesajlariniz icin.insallah kimse boyle bir sok yasamaz.
Maşallah duruyo demek bebiş, herkesin farklı oluyo iste, devamı sağlıklı olsun inşallahBen tahlil sonucumu aldim 715 cikti.yani bebek duruyomus.ama cok kanamam var inanamazsinz yani kim gorse dusuk yapti der.ama saskinim.igne verdi doktor prolutan depot sanirim adi.simdi onu yapcaz, 1 hafta istirahat et dedi.bilemedim ne zor bir gundu yaa...hala da parca parca bisiler cikiyo ama bakalim.tesekkur ederim mesajlariniz icin.insallah kimse boyle bir sok yasamaz.
Allah esirgesin bebişlerimizi.Ben tahlil sonucumu aldim 715 cikti.yani bebek duruyomus.ama cok kanamam var inanamazsinz yani kim gorse dusuk yapti der.ama saskinim.igne verdi doktor prolutan depot sanirim adi.simdi onu yapcaz, 1 hafta istirahat et dedi.bilemedim ne zor bir gundu yaa...hala da parca parca bisiler cikiyo ama bakalim.tesekkur ederim mesajlariniz icin.insallah kimse boyle bir sok yasamaz.
Ben 6 gün güsulsüz durmuşum. Doktor bana transfer yaparken fatiha ayet-el kürsü bir sürü ayet okudum. Allah affetsin bilmiyodum gusül bozulduğunu.
Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Valla ben onu koymaktansa iğneye razıyım geri gelir bi dert kahve gelir bi dert artık bende ona dönücem hemşire artık fitil koyabilirsin dedi iyice içine it gelen gelir vücüt alıyor zaten ihtiyacı kadarınıKızlar bu hafta sonuna doğru kısmetse transferim olacak
Doktor bana progestan 200mg verdi alttan kullan dedi bunu kullanan arkadaşlar nasıl beceriyorlar ya zor geldi bana
Siz nasıl kullandınız acaba ?
Canım öncelikle başın sağ olsun.. benim akıntı ilk günlerden beri var. Batmalar dün gece başladı bugün 6. Günümüz hayırlısı olsun.. insallah bends sizin gibi güzel haberler alırım, rabbim bana da nasip eder inşallahBenim transferden itibaren o naif batma oldu ve halada devam ediyor ara ara şiddetlenip. Akıntıda 5 veya 6.gunden sonra olmaya başladı cok normal jelden dolayı oluyor diye düşünmüstum ben.
Ben jel değil.. progestanı vajinal yolla alıyorumBenim sonucum belli değil bugün 8. Gün 4. Gün su gibi akıntım başladı ara ara geliyor jel kullanıyorum ondan olabilir sizde kullanıyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?