2016 Aralik tup bebek

Canım Allah tamamını erdırsın ınsallah hayırlısıyla sana bagıslasın :)
Allah razi olsun darısi başınıza insallah tez vakitte
Ya nasıl bekledin 12. Güne kdr mşlh vallahi ben 10. Gün kan vercem 9. Gün idrar yapsam diyorum ...hiç zaman geçmiyor
8.gün sabah erken gebelik testinde pozitif gördük ondan kan verip kafa bulandırmayalım dedik. Beklediğimizede degdi şükür. Senin ne zaman 9.gün

Dondurulmus embriyolarda değerler yuksek oluyor diyorlar hayırlısi Allahtan ben ikiz düşunmeniştim hic zor olur ve riskli olur diye ama takdir.
Cnm benim kızım dondurulmuş embriyo idi 13. Gün 360 lı bşydi:) senin acayip yüksek mşlh :)
Benim bugun 7. Günüm perşembe 9. Günüm olcak

Cnm benim kızım dondurulmuş embriyo idi 13. Gün 360 lı bşydi:) senin acayip yüksek mşlh :)
Benim bugun 7. Günüm perşembe 9. Günüm olcak
Alllah bağislasın insallah ablaları gibi bu bebislerinide. Güzel heberini bekliyorum insallah

Ben tahlil sonucumu aldim 715 cikti.yani bebek duruyomus.ama cok kanamam var inanamazsinz yani kim gorse dusuk yapti der.ama saskinim.igne verdi doktor prolutan depot sanirim adi.simdi onu yapcaz, 1 hafta istirahat et dedi.bilemedim ne zor bir gundu yaa...hala da parca parca bisiler cikiyo ama bakalim.tesekkur ederim mesajlariniz icin.insallah kimse boyle bir sok yasamaz.

Kızlar bu hafta sonuna doğru kısmetse transferim olacak
Doktor bana progestan 200mg verdi alttan kullan dedi bunu kullanan arkadaşlar nasıl beceriyorlar ya zor geldi bana
Siz nasıl kullandınız acaba ?

Elhamdulullah. Kucuk bi saka yapmis sana :)

Dikkat et kendine yat dinlen değerin artmış bile stres yapma kuzum. Bişey olmaz Allahın izniyle.

Maşallah duruyo demek bebiş, herkesin farklı oluyo iste, devamı sağlıklı olsun inşallah

Allah esirgesin bebişlerimizi.

Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.

Ben 6 gün güsulsüz durmuşum. Doktor bana transfer yaparken fatiha ayet-el kürsü bir sürü ayet okudum. Allah affetsin bilmiyodum gusül bozulduğunu.

Ben ertesi gün duş aldım bana süre falan vermediler hiç. Bende sürgüye tuvaletimi yaptığım için bi iğrenti tuttu üstüne ağzım yara atınca hemen duş aldım.

Ben
Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.

Ben dün doktorumla görüştüm bana 10 gün sonrasına verdi kese görmeyi. ki 12.gün sonucum 92.70 ti bide yarın vericem kan onuda telefonda bildiricem

Kızlar bu hafta sonuna doğru kısmetse transferim olacak
Doktor bana progestan 200mg verdi alttan kullan dedi bunu kullanan arkadaşlar nasıl beceriyorlar ya zor geldi bana
Siz nasıl kullandınız acaba ?
Valla ben onu koymaktansa iğneye razıyım geri gelir bi dert kahve gelir bi dert artık bende ona dönücem hemşire artık fitil koyabilirsin dedi iyice içine it gelen gelir vücüt alıyor zaten ihtiyacı kadarını

Benim transferden itibaren o naif batma oldu ve halada devam ediyor ara ara şiddetlenip. Akıntıda 5 veya 6.gunden sonra olmaya başladı cok normal jelden dolayı oluyor diye düşünmüstum ben.
Canım öncelikle başın sağ olsun.. benim akıntı ilk günlerden beri var. Batmalar dün gece başladı bugün 6. Günümüz hayırlısı olsun.. insallah bends sizin gibi güzel haberler alırım, rabbim bana da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…