Hayırlı olsunnnnnnnn :) rabbim sağlıklı yumurtalar versin :)Ben dun gonal f 450 ml-ılaca basladım daha cok yenıyım ben , cuma gunu kontrole gıdıcem bakalım bundan sonar ne olacak bılmıyorum benım daha var oyuzden bende cok heyecanlıyım :)
Ayyyyyy banucum inşallahhhhhhhjhh :)bende var dı canım inşallah seninki de pozitif olur
Sevalcım inşallah bende sizin gibi pozitif sonuç alırım.. rabbim yardımcımız olsun.. meleğim benimledir inşallah :)Son anlarda oldu cnm akintim su gibi
Benim taaa bir onceki cumartesi 664 tu. Yani on gun once filan. Ben cuma gunune aldim randevu. Senin icin erken olabilir. Hic olmazsa diger hafta carsambayi filan bekle. Bu sefer gozukmedi filan der erken oldugu icin kafana takarsın.Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Guzel canim saatlerin onemi cok o yuzden sordum zatennYanıt veren arkadaşlara teşekkür ederiz. 11. gün tahlili sabah 9 da 13 gün tahlili ise sabah 8 de vermiş
Canim degerin dusuk degill ama dun 500du zaten yarin 1000olmasi lazimdi suan 700 kotu degilll.moralini yuksek tutu.prulotin cok fatsali bir ignee tutunmasi icinn insallah guzel olacak canimmBen tahlil sonucumu aldim 715 cikti.yani bebek duruyomus.ama cok kanamam var inanamazsinz yani kim gorse dusuk yapti der.ama saskinim.igne verdi doktor prolutan depot sanirim adi.simdi onu yapcaz, 1 hafta istirahat et dedi.bilemedim ne zor bir gundu yaa...hala da parca parca bisiler cikiyo ama bakalim.tesekkur ederim mesajlariniz icin.insallah kimse boyle bir sok yasamaz.
Bn gorunecegini dusunuom canim muhtemeln 5bini gececek cunkuKızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Hayirli olur insaallah..Kızlar selam
Bugün transferimin 7. Günü bende deli gibi halsizlik var sürekli yatma isteği var. Hatta normalde gündüz uyumam iki gündür uyuyorum. Belirti olsun diye söylemiyorum ama böyle yaşayan var mı
Haklisin canım sabretmek lazımSen niye umutsuzluğa kapılıyorsun hemen tutunma var savaş var dua et umut et ve bekle lütfen, benim ki de yavaş artıyor ama umutla benimle diyorum inşallah
Benim son değer 68 canım, yarin tekrar kan bakıcazHadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla artar
Benim son değer 68, tekrarı yarınHaklisin canım sabretmek lazım
Senin nasıl değerler ?
Çok stres oluyor insan bide bugün nobetciydim oturmadim hiç bir aşağı bir yukarı sandım bile oldu artık günün sonundaBende transfer sonrasi 2 gün dinlenebildim ,bu hafta çalışmaya basladim. Öğretmen olduğum için hep ayaktayim ,insallah kötü etkilemez
Hayirli olur insaallah..
Bir belirti olabilir :)) benim daha 5ci gunum benim pek bir belirtlim yok ne yazikki ...
Kaçıncı gün değerin bu canım? bende yarın kan vercem hayırlı haberlerle gelelim insallahBenim son değer 68, tekrarı yarın
Transfer 19unda oldu, 3günlük embrio, 12.gün cumartesi değeri 48,96Kaçıncı gün değerin bu canım? bende yarın kan vercem hayırlı haberlerle gelelim insallah
Bende bekleyemezdim senin yerinde olsam bu git ne kaybedersin ama görmesen de panik yapma sonuçta erken gitmiş olacaksinKızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Artış var umudunu yitirme cnmTransfer 19unda oldu, 3günlük embrio, 12.gün cumartesi değeri 48,96
14.gun pazartesi değeri 68,43
Amin inşallah hAyırlı haberler
Canım ileri ittirebildigin kadar ittir bide biraz yat dinlen hemen kalkmaKızlar bu hafta sonuna doğru kısmetse transferim olacak
Doktor bana progestan 200mg verdi alttan kullan dedi bunu kullanan arkadaşlar nasıl beceriyorlar ya zor geldi bana
Siz nasıl kullandınız acaba ?
Aynen valla bende öyleyim. Sürekli bi koşuşturma oluyo okula gidince. Bide sinav haftasi daha yoğun haliyleÇok stres oluyor insan bide bugün nobetciydim oturmadim hiç bir aşağı bir yukarı sandım bile oldu artık günün sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?