2016 Aralik tup bebek

Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Benim taaa bir onceki cumartesi 664 tu. Yani on gun once filan. Ben cuma gunune aldim randevu. Senin icin erken olabilir. Hic olmazsa diger hafta carsambayi filan bekle. Bu sefer gozukmedi filan der erken oldugu icin kafana takarsın.

Canim degerin dusuk degill ama dun 500du zaten yarin 1000olmasi lazimdi suan 700 kotu degilll.moralini yuksek tutu.prulotin cok fatsali bir ignee tutunmasi icinn insallah guzel olacak canimm

Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Bn gorunecegini dusunuom canim muhtemeln 5bini gececek cunku

Kızlar selam
Bugün transferimin 7. Günü bende deli gibi halsizlik var sürekli yatma isteği var. Hatta normalde gündüz uyumam iki gündür uyuyorum. Belirti olsun diye söylemiyorum ama böyle yaşayan var mı

Kızlar selam
Bugün transferimin 7. Günü bende deli gibi halsizlik var sürekli yatma isteği var. Hatta normalde gündüz uyumam iki gündür uyuyorum. Belirti olsun diye söylemiyorum ama böyle yaşayan var mı
Hayirli olur insaallah..
Bir belirti olabilir :)) benim daha 5ci gunum benim pek bir belirtlim yok ne yazikki ...

Bende transfer sonrasi 2 gün dinlenebildim ,bu hafta çalışmaya basladim. Öğretmen olduğum için hep ayaktayim ,insallah kötü etkilemez
Çok stres oluyor insan bide bugün nobetciydim oturmadim hiç bir aşağı bir yukarı sandım bile oldu artık günün sonunda

Bende bekleyemezdim senin yerinde olsam bu git ne kaybedersin ama görmesen de panik yapma sonuçta erken gitmiş olacaksin

Kızlar bu hafta sonuna doğru kısmetse transferim olacak
Doktor bana progestan 200mg verdi alttan kullan dedi bunu kullanan arkadaşlar nasıl beceriyorlar ya zor geldi bana
Siz nasıl kullandınız acaba ?
Canım ileri ittirebildigin kadar ittir bide biraz yat dinlen hemen kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…