2016 Aralik tup bebek

Kızlar selam
Bugün transferimin 7. Günü bende deli gibi halsizlik var sürekli yatma isteği var. Hatta normalde gündüz uyumam iki gündür uyuyorum. Belirti olsun diye söylemiyorum ama böyle yaşayan var mı
Benimde 7. Günüm valla akıntım var bide arada migdem bulanıyor ya üşüttüm yada hamileyim adet agrılarım vardı ilk günler şimdi oda Yok .. test tarihi yaklaştıkça korkuyorum
Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Cnm alttan bakarsa görünür git dayanamıyorsan bşy olmaz

Aynen valla bende öyleyim. Sürekli bi koşuşturma oluyo okula gidince. Bide sinav haftasi daha yoğun haliyle
Aynen benimde öyle birde okulum çok sıkıntılı benim daha bugün 2 metre boyunda bir öğrencim üstüme yürüdü tütün sararken yakaladım diye elim ayağım boşaldı çok sinirlerim bozuldu haftada bir polis okulda bıçaklı kavgalar falan anlatamam Teksas diyoruz biz bizim okula rabbim korusun bebeğimi

Allah seni de bebişi de korusun

Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitif haber verirsin neden iki tane transfer etmedi dr benim de öksürük daha tam geçmedi yarın tekrar dr kontrolü var bu aralar sık çağırıyor rahme bakıyor transferi adetin 22.günü yapacakmış ben yarın sanmıştım yalnış anlamışım neyse ki iyileşmiş olurum haftaya salı olacak kısmetse benim de 5 embriyoyu çözecekler en iyi 5.güne gelen 2 taneyi transfer edecekmiş keske hepsi gelse 5.güne ve dondurulmuşum kalsa gerçi hayırlısı olsun inşallah hepimizinki tutunur rabbim pozitif sonuçlar paylaşmayı nasip etsin

S
Senin okulun baya sikintiliymis canim Allah yardimcin olsun,bebegini korusun

Canım sen istanbulda mısın? Allahtan ben köy okulunda görev yapıyorum.

Arkadaşlar 2. Transferimde bugün itibari ile oldu. Nelere dikkat etmeliyim yardımcı olun bu da tutmayacak diye korkuyorum
Canım ilk başta korkunu bir kenara bırak bebeğini olumsuz etkileme donmus transferimi kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosu anlat bakemmm

Dün test yaptırdım sonucu aldım boğazım düğümlendi sanki halada öyleyim moralim çok bozukrabbim isteyen herkese nasip etsin Hayırlısı yla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Bence cuma görürsün. Şimdi nöbetçi kadın doğumcuyla konuştum. Oda söyledi 1500-2000 de görünüyo diye.

Dün test yaptırdım sonucu aldım boğazım düğümlendi sanki halada öyleyim moralim çok bozukrabbim isteyen herkese nasip etsin Hayırlısı yla kucağına almayı nasip etsin
Hakkında hayırlı deilmiş cnmm başka türlü düşününce İnsan işin içinden çıkamıyor tez zamanda nasip etsin rabbim zor bi dönem yaşayan bilir

Aynen valla bende öyleyim. Sürekli bi koşuşturma oluyo okula gidince. Bide sinav haftasi daha yoğun haliyle
Peki okuldakilerr biliyor mu durumu.ben opuya gittim geldim kimseye diyemedim ertesi günde gittim okula hemen.geriliyorum kimseye söyleyemiyorum.uzuluyorum ne biliyimm eğitimli insanlarda olsa bizi anlayabilceklerinii düşünmüyorum dedikoduya çok musaitlerr malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…