- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Benimde 7. Günüm valla akıntım var bide arada migdem bulanıyor ya üşüttüm yada hamileyim adet agrılarım vardı ilk günler şimdi oda Yok .. test tarihi yaklaştıkça korkuyorumKızlar selam
Bugün transferimin 7. Günü bende deli gibi halsizlik var sürekli yatma isteği var. Hatta normalde gündüz uyumam iki gündür uyuyorum. Belirti olsun diye söylemiyorum ama böyle yaşayan var mı
Cnm alttan bakarsa görünürKızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
Bazilarinin vücudu ilaclara çok tepki veriyo.Benimde öyle ilaclar çok etkilediAynen canm ya sürekli uyuyasm var bi baş ağrım dönmem var transferden öncede böyleydi ilaçları kullandığım dk uyku basiyo bana :)
Parmakla ileri yerlestireceksin maalesefCanım ileri ittirebildigin kadar ittir bide biraz yat dinlen hemen kalkma
Aynen benimde öyle birde okulum çok sıkıntılı benim daha bugün 2 metre boyunda bir öğrencim üstüme yürüdü tütün sararken yakaladım diye elim ayağım boşaldı çok sinirlerim bozuldu haftada bir polis okulda bıçaklı kavgalar falan anlatamam Teksas diyoruz biz bizim okula rabbim korusun bebeğimiAynen valla bende öyleyim. Sürekli bi koşuşturma oluyo okula gidince. Bide sinav haftasi daha yoğun haliyle
Allah seni de bebişi de korusunAynen benimde öyle birde okulum çok sıkıntılı benim daha bugün 2 metre boyunda bir öğrencim üstüme yürüdü tütün sararken yakaladım diye elim ayağım boşaldı çok sinirlerim bozuldu haftada bir polis okulda bıçaklı kavgalar falan anlatamam Teksas diyoruz biz bizim okula rabbim korusun bebeğimi
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitif haber verirsin neden iki tane transfer etmedi dr benim de öksürük daha tam geçmedi yarın tekrar dr kontrolü var bu aralar sık çağırıyor rahme bakıyor transferi adetin 22.günü yapacakmış ben yarın sanmıştım yalnış anlamışım neyse ki iyileşmiş olurum haftaya salı olacak kısmetse benim de 5 embriyoyu çözecekler en iyi 5.güne gelen 2 taneyi transfer edecekmiş keske hepsi gelse 5.güne ve dondurulmuşum kalsa gerçi hayırlısı olsun inşallah hepimizinki tutunur rabbim pozitif sonuçlar paylaşmayı nasip etsinCanim cok tesekkur ederim darisi basina insallah :) benim embriyolar 3. Gun donduruldu. 4 ayri tupte dondurulmustu. 2 tupu cozdurduler canim daha sonra 5. Gune gitmesini beklediler. Iclerinden iki tanesi blastokist oldu. 1 ini yerlestirdiler digerini yeniden dondurdular.benim doktor ocagin 17 sine vermis test tarihini bilmiyorum ki canim bende sorgulamadim. Dayanabilirs m gunumde yapmayi planliyorum. Insallah tutar canim dua et benim icinde. Allah hepimizin gonlune gore versin
Senin okulun baya sikintiliymis canim Allah yardimcin olsun,bebegini korusunAynen benimde öyle birde okulum çok sıkıntılı benim daha bugün 2 metre boyunda bir öğrencim üstüme yürüdü tütün sararken yakaladım diye elim ayağım boşaldı çok sinirlerim bozuldu haftada bir polis okulda bıçaklı kavgalar falan anlatamam Teksas diyoruz biz bizim okula rabbim korusun bebeğimi
Canım sen istanbulda mısın? Allahtan ben köy okulunda görev yapıyorum.Aynen benimde öyle birde okulum çok sıkıntılı benim daha bugün 2 metre boyunda bir öğrencim üstüme yürüdü tütün sararken yakaladım diye elim ayağım boşaldı çok sinirlerim bozuldu haftada bir polis okulda bıçaklı kavgalar falan anlatamam Teksas diyoruz biz bizim okula rabbim korusun bebeğimi
Canım ilk başta korkunu bir kenara bırak bebeğini olumsuz etkilemeArkadaşlar 2. Transferimde bugün itibari ile oldu. Nelere dikkat etmeliyim yardımcı olun bu da tutmayacak diye korkuyorum
Ins canim bnm hep beraber sevinelimmSevalcım inşallah bende sizin gibi pozitif sonuç alırım.. rabbim yardımcımız olsun.. meleğim benimledir inşallah :)
Bence cuma görürsün. Şimdi nöbetçi kadın doğumcuyla konuştum. Oda söyledi 1500-2000 de görünüyo diye.Kızlar ben 14 gün bekleyemiycem cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü acaba. Pazar günü değerim 583 tü. Çocuğumu görmeden rahat edemiycem sanırım.
O zaman cuma günü gidiyorumBence cuma görürsün. Şimdi nöbetçi kadın doğumcuyla konuştum. Oda söyledi 1500-2000 de görünüyo diye.
Hakkında hayırlı deilmiş cnmm başka türlü düşününce İnsan işin içinden çıkamıyor tez zamanda nasip etsin rabbim zor bi dönem yaşayan bilirDün test yaptırdım sonucu aldım boğazım düğümlendi sanki halada öyleyim moralim çok bozukrabbim isteyen herkese nasip etsin Hayırlısı yla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim hayırlı kılmadı ne desem boşHakkında hayırlı deilmiş cnmm başka türlü düşününce İnsan işin içinden çıkamıyor tez zamanda nasip etsin rabbim zor bi dönem yaşayan bilir
Gececek İnan bi bakmışsın Yen'i tedaviye başlamışsın .. üzülme rabbim can sağlığı versin belki ilk denemede belki 5. Denemede eninde sonunda olcak ama:)Rabbim hayırlı kılmadı ne desem boş
Peki okuldakilerr biliyor mu durumu.ben opuya gittim geldim kimseye diyemedim ertesi günde gittim okula hemen.geriliyorum kimseye söyleyemiyorum.uzuluyorum ne biliyimm eğitimli insanlarda olsa bizi anlayabilceklerinii düşünmüyorum dedikoduya çok musaitlerr malesefAynen valla bende öyleyim. Sürekli bi koşuşturma oluyo okula gidince. Bide sinav haftasi daha yoğun haliyle
Hayırlı olsun insallahh.Suyu ve protein ağırlıklı beslenmeyi unutmayın, Boll Boll dua tabii.bizim dualar da sizinleArkadaşlar 2. Transferimde bugün itibari ile oldu. Nelere dikkat etmeliyim yardımcı olun bu da tutmayacak diye korkuyorum
Ahh canimm benim çok zor çok Allahım sağlıklı bebeklerini versin biran once amin.Dün test yaptırdım sonucu aldım boğazım düğümlendi sanki halada öyleyim moralim çok bozukrabbim isteyen herkese nasip etsin Hayırlısı yla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?