2016 Aralik tup bebek

Hayırlı akşamlar kızlar, yarın tahlil günüm sabah gidip vereyim şu kanı bakalım meleklerim ne durumda tutunmuşlar mı sıkı sıkı :) idrar testinde pozitif çıkmıştı resim atmıştım hatırlayan olur belki. Ama heyecan ve stres var ya yoksa negatifse yine kimyasal gebelik olursa diye. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ..... Hakkımızda hayırlısı

Bende herkese soyleyemedim canım, rapor alacaktim bi kaç gün o zaman bi müdür yardimcisina söylemek zorunda kaldim
Bu durumu yasayamiyan kimse anlamaz bence.

İnşallah çok güzel haberler alırsın canım benimm .Korkular hepp var malesef ...

Hayirli haberlerle gel cnm bnm kotu dusunmeki iyi olsunn

Çok heycanlı valla o kan sonucunu beklemek idrarda pozitif görse bile insan vesvese ediyor valla şimdiden karnıma agrı giriyor kan testini düşündükçe :)

İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün. Allah hayırlı evlat nasip etsin

Ya benden de su geliyor 5. Gün embriyosu benimde hareket ederken ayağa kalkarsen ılık bir şekilde su geliyor yarın testi tekrarlasam mı acaba diye düşünüyorum acaba yarın çıkar mı kızlar

Çift embriyo çözdürmüşler ancak eşim riske atmak istemedi minyon tipli olduğum için doktorum riskleri var dedi. Eşimde olmazsa şayet 3. Transferde çift embriyo düşündük. Dondurulmuş kullanıldı. 5. Gün embriyosu canım. Bende öyle düşünmeye çalışıyorum takii transfere kadar. Şimdi bi tuhaf oldum nedense. Birde doktoruma kan sulandırıcıyı söylememe rağmen gerek görmüyorum dedi.

Dün test yaptırdım sonucu aldım boğazım düğümlendi sanki halada öyleyim moralim çok bozukrabbim isteyen herkese nasip etsin Hayırlısı yla kucağına almayı nasip etsin
Herşeyin öncelikle hayırlısını versin Rabbim, bende ilk transferimi hüsranla yaşadım ve bu ikinci transferim. Bugün yapıldı. İnsan ne kadar heyecanlansa da buruk oluyor yine. Ama hep şöyle düşündüm ya bir kaç aylıkken kaybetseydim diye. Benim birde değerlerim yükseldi sonradan düşmeye başladı. Kimyasal gebelik dediler. Bu üzüntünün tarifi yok seni çok iyi anlıyorum dilerim ki Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Kimseyi aratmasın.

Ayy hadi hayırlısı canım inşallah seninledirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…