Sizin kaçıncı gün transferiydi.. ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi :)Ins canim bnm hep beraber sevinelimm
Ayyyyyy bence kesin var:))Hayırlı akşamlar kızlar, yarın tahlil günüm sabah gidip vereyim şu kanı bakalım meleklerim ne durumda tutunmuşlar mı sıkı sıkı :) idrar testinde pozitif çıkmıştı resim atmıştım hatırlayan olur belki. Ama heyecan ve stres var ya yoksa negatifse yine kimyasal gebelik olursa diye. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ..... Hakkımızda hayırlısı
Bende öğretmenim benim okulumda rahat çok şükür imamhatip ortaokulu yalnız ücretli izinlerimizi kullanamıyacağız doğumlar tatile denk geliyor :-(Canım sen istanbulda mısın? Allahtan ben köy okulunda görev yapıyorum.
Sedacım bence verilen tarihi beklemen en doğrusuYa benden de su geliyor 5. Gün embriyosu benimde hareket ederken ayağa kalkarsen ılık bir şekilde su geliyor yarın testi tekrarlasam mı acaba diye düşünüyorum acaba yarın çıkar mı kızlar
7. Gün 1,2 iyi bence normalde 0,2 filan oluyor. Gerçi yumurta çatlatma nın etkisi de olabilir. Ama 9. Gün de az. Embriyo beta hcg yi transferden 10 gün sonra salgılamaya başlıyor. Kendinizi boşuna üzmeyin ve stres yapmayın.Benim yarın 9. Günüm olacak ama ben dayanamadım 7. Günde yaptırdımnegatif çıktı yani 1.20 yarın tekrarlasm mı bilemiyorum heyecan var işte umut bir umut
Canım ben eylülde doğum yapcam gibi görünüyo bi aksilik olmazsa seminere denk geliyo. Ben ücretsiz kullanmam büyük ihtimal.Bende öğretmenim benim okulumda rahat çok şükür imamhatip ortaokulu yalnız ücretli izinlerimizi kullanamıyacağız doğumlar tatile denk geliyor :-(
Canım negatif mi çıktı ?!? Ya bir sorun mu varDün test yaptırdım sonucu aldım boğazım düğümlendi sanki halada öyleyim moralim çok bozukrabbim isteyen herkese nasip etsin Hayırlısı yla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canm ya gerçekten beni çok etkiledi progestan kapsül kullanan arkadaslar kesinlikle ağızdan almayın vajina yoluyla alın ağızdan adami resmen maffediyo bayılma derecesine kadar götürüyor insan kendinden geçiyor resmen benden size tavsiye transferden sonra öyle alaym dedim resmen şaftım kaydı o yolu nasıl geldim otele yattım hatırlamıyorumBazilarinin vücudu ilaclara çok tepki veriyo.Benimde öyle ilaclar çok etkiledi
Benimde ağıstos 26 gözüküyor ama 38.haftada oluyor sezeryan hesaplayıcı 40 hafta hesaplıyor Doğum öncesi kullanamıycaz tatile denk geliyor sonrasıda ekim sonu izin bitiyorCanım ben eylülde doğum yapcam gibi görünüyo bi aksilik olmazsa seminere denk geliyo. Ben ücretsiz kullanmam büyük ihtimal.
Amin canim hepimiz guzel haberler verelim insLlah canim benim ilk tup bebek denemem oldugu icin yasimda 28 oldugu icin tek transfer ediyolarmis.canim oksuruk icin bisey kullaniyomusun dr bisey dedi mi ? Insallah butun yumoslar saglikla 5. Gune ulasir arkadasimAyyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah pozitif haber verirsin neden iki tane transfer etmedi dr benim de öksürük daha tam geçmedi yarın tekrar dr kontrolü var bu aralar sık çağırıyor rahme bakıyor transferi adetin 22.günü yapacakmış ben yarın sanmıştım yalnış anlamışım neyse ki iyileşmiş olurum haftaya salı olacak kısmetse benim de 5 embriyoyu çözecekler en iyi 5.güne gelen 2 taneyi transfer edecekmiş keske hepsi gelse 5.güne ve dondurulmuşum kalsa gerçi hayırlısı olsun inşallah hepimizinki tutunur rabbim pozitif sonuçlar paylaşmayı nasip etsin
Umarim keseyi gorursun canim bende beta hcg 1500 lere gelince goruluyor diye biliyorum, rabbim hayirli haberler almayi nasip etsinO zaman cuma günü gidiyorum
Hadi insallah guzel sonuclarini alcaz canimHayırlı akşamlar kızlar, yarın tahlil günüm sabah gidip vereyim şu kanı bakalım meleklerim ne durumda tutunmuşlar mı sıkı sıkı :) idrar testinde pozitif çıkmıştı resim atmıştım hatırlayan olur belki. Ama heyecan ve stres var ya yoksa negatifse yine kimyasal gebelik olursa diye. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ..... Hakkımızda hayırlısı
3cu gun cnm 7ci gun 1.29 du 11ci gun 72 idi13cicun 198.98di cnm kan testlerimSizin kaçıncı gün transferiydi.. ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi :)
cnm benim de transfer tarihim belli oldu haftaya pazartesi. bu gün kontrolüm vardı.2 tane blast embriyo trasferi yapılacak Allah nasip ederse.dualarımdasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.bu yolda emek harcayan tüm arkadaşların pozitif sonuçlar almasını diliyorumAmin canim hepimiz guzel haberler verelim insLlah canim benim ilk tup bebek denemem oldugu icin yasimda 28 oldugu icin tek transfer ediyolarmis.canim oksuruk icin bisey kullaniyomusun dr bisey dedi mi ? Insallah butun yumoslar saglikla 5. Gune ulasir arkadasim
Hadi şimdiden gözün aydın cnm transfer tarihi belli olunca insan heycanlanıyor:)cnm benim de transfer tarihim belli oldu haftaya pazartesi. bu gün kontrolüm vardı.2 tane blast embriyo trasferi yapılacak Allah nasip ederse.dualarımdasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.bu yolda emek harcayan tüm arkadaşların pozitif sonuçlar almasını diliyorum
Hadi hayırlı olsun canm benim inşallah pozitifede gün sayarsin:)cnm benim de transfer tarihim belli oldu haftaya pazartesi. bu gün kontrolüm vardı.2 tane blast embriyo trasferi yapılacak Allah nasip ederse.dualarımdasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.bu yolda emek harcayan tüm arkadaşların pozitif sonuçlar almasını diliyorum
inşallah canım zaman yaklaştıkça tatlı bir heyacan sarıyor insanı.güzel haberler veririm inşallah ben ve bekleyen,isteyen herkesHadi hayırlı olsun canm benim inşallah pozitifede gün sayarsin:)
İnşallah canm benim inşallah sende bizimle gün sayiyosun benmde haftaya salı test günüm ama pazartesi akşam yaptırırım sanırım salı yine yaptırırım:)inşallah canım zaman yaklaştıkça tatlı bir heyacan sarıyor insanı.güzel haberler veririm inşallah ben ve bekleyen,isteyen herkes
Kız pazartesi akşama kdr bekliyorsan daha salı sabah yaptır :)İnşallah canm benim inşallah sende bizimle gün sayiyosun benmde haftaya salı test günüm ama pazartesi akşam yaptırırım sanırım salı yine yaptırırım:)
Yok canım urfaliyim ben Urfa'da görev yapıyorum ama neredeyse memleketin en berbat lisesindeyim diyebilirimCanım sen istanbulda mısın? Allahtan ben köy okulunda görev yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?