2016 Aralik tup bebek

Benimde ağıstos 26 gözüküyor ama 38.haftada oluyor sezeryan hesaplayıcı 40 hafta hesaplıyor Doğum öncesi kullanamıycaz tatile denk geliyor sonrasıda ekim sonu izin bitiyor
Canım kalbini kesesini kendini bir gör
Yok canım urfaliyim ben Urfa'da görev yapıyorum ama neredeyse memleketin en berbat lisesindeyim diyebilirim
Lise daha zordur canım ya ben ortaokuldayım

Amin.Rabbim yardımcın olsun insallahh sağlıklı bebislerle sonuçlansin insallah

Canım bende kimseye söylemedim zaten laf aryorlar ha bire soruyorlar hamile misin e artık yap bı bebek diye sanki yap demekle oluyor bogazlayasim geliyor onları

Hayırlı haberler al inşallah

Evet canim hatirladim.. Insaallah yarin guzel degerler alirsin...

Heee bide o var değil mı :) sanki fabrikayiz sipariş usulü çalışıyoruz tövbe tövbe :)
Aynen valla ben belki tek çocuk istiyorum ikinciyi düşünmüyorum kimene:) arkadaşım 3. Ye hamile onada ne gerek var doğuruyorsun diyorlar nkdr saçma kimene ya 3 de yaparım 5de sanki kendileri gelip bakacak :)
Bir dogurayimm da inşallah başlasınlar :))
Olur cnm olur bi bakmışsın kardeş için tüp yapıyorsun :)

Çok heycanlı valla o kan sonucunu beklemek idrarda pozitif görse bile insan vesvese ediyor valla şimdiden karnıma agrı giriyor kan testini düşündükçe :)
:))) seninde heyecan durukta
Bende hic bir belirti yok.. Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi ama iki gundur pek bisey olmuyor...

:) :) İnsanları özellikle de kadınları anlamak çok zor

:))) seninde heyecan durukta
Bende hic bir belirti yok.. Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi ama iki gundur pek bisey olmuyor...
Benimde agrılar bitti normalde adet tarihim 8 ocak ama ben hep 3/4 gün erken olurum yani tam adet zamanım geldi aslında adet agrımda yok
Of ya kendimi dinlemekten kafayı yiycem gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…