Canım kalbini kesesini kendini bir görBenimde ağıstos 26 gözüküyor ama 38.haftada oluyor sezeryan hesaplayıcı 40 hafta hesaplıyor Doğum öncesi kullanamıycaz tatile denk geliyor sonrasıda ekim sonu izin bitiyor
Lise daha zordur canım ya ben ortaokuldayımYok canım urfaliyim ben Urfa'da görev yapıyorum ama neredeyse memleketin en berbat lisesindeyim diyebilirim
Amin.Rabbim yardımcın olsun insallahh sağlıklı bebislerle sonuçlansin insallahcnm benim de transfer tarihim belli oldu haftaya pazartesi. bu gün kontrolüm vardı.2 tane blast embriyo trasferi yapılacak Allah nasip ederse.dualarımdasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.bu yolda emek harcayan tüm arkadaşların pozitif sonuçlar almasını diliyorum
Canım bende kimseye söylemedim zaten laf aryorlar ha bire soruyorlar hamile misin e artık yap bı bebek diye sanki yap demekle oluyor bogazlayasim geliyor onlarıPeki okuldakilerr biliyor mu durumu.ben opuya gittim geldim kimseye diyemedim ertesi günde gittim okula hemen.geriliyorum kimseye söyleyemiyorum.uzuluyorum ne biliyimm eğitimli insanlarda olsa bizi anlayabilceklerinii düşünmüyorum dedikoduya çok musaitlerr malesef
O laflar bitmez bak bitane doğur başlarlar hemen yap ara verme falan :)Canım bende kimseye söylemedim zaten laf aryorlar ha bire soruyorlar hamile misin e artık yap bı bebek diye sanki yap demekle oluyor bogazlayasim geliyor onları
Ben de dersim bitince kaciyorum okuldan hemen:))Canım bende kimseye söylemedim zaten laf aryorlar ha bire soruyorlar hamile misin e artık yap bı bebek diye sanki yap demekle oluyor bogazlayasim geliyor onları
Hayırlı haberler al inşallahHayırlı akşamlar kızlar, yarın tahlil günüm sabah gidip vereyim şu kanı bakalım meleklerim ne durumda tutunmuşlar mı sıkı sıkı :) idrar testinde pozitif çıkmıştı resim atmıştım hatırlayan olur belki. Ama heyecan ve stres var ya yoksa negatifse yine kimyasal gebelik olursa diye. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ..... Hakkımızda hayırlısı
Bir dogurayimm da inşallah başlasınlar :))O laflar bitmez bak bitane doğur başlarlar hemen yap ara verme falan :)
Heee bide o var değil mı :) sanki fabrikayiz sipariş usulü çalışıyoruz tövbe tövbe :)O laflar bitmez bak bitane doğur başlarlar hemen yap ara verme falan :)
Doğsun da tatile geliversin gayrıBende öğretmenim benim okulumda rahat çok şükür imamhatip ortaokulu yalnız ücretli izinlerimizi kullanamıyacağız doğumlar tatile denk geliyor :-(
Hmm ne güzel çok isterdim ortaokul olsn neyse buna da şükür hadi inşallah keseyi görürsün bir an evvel canimCanım kalbini kesesini kendini bir gör
Lise daha zordur canım ya ben ortaokuldayım
Haha nebilim heyecan işte kendimi öyle kandiriyorum bakma ben salı giderkende korkuya ayaklarım geri geri gider :)Kız pazartesi akşama kdr bekliyorsan daha salı sabah yaptır :)
Evet canim hatirladim.. Insaallah yarin guzel degerler alirsin...Hayırlı akşamlar kızlar, yarın tahlil günüm sabah gidip vereyim şu kanı bakalım meleklerim ne durumda tutunmuşlar mı sıkı sıkı :) idrar testinde pozitif çıkmıştı resim atmıştım hatırlayan olur belki. Ama heyecan ve stres var ya yoksa negatifse yine kimyasal gebelik olursa diye. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ..... Hakkımızda hayırlısı
Hakikaten öyleymişAy kızlar ne kadar çok öğretmen varmış aramızda
Aynen valla ben belki tek çocuk istiyorum ikinciyi düşünmüyorum kimene:) arkadaşım 3. Ye hamile onada ne gerek var doğuruyorsun diyorlar nkdr saçma kimene ya 3 de yaparım 5de sanki kendileri gelip bakacak :)Heee bide o var değil mı :) sanki fabrikayiz sipariş usulü çalışıyoruz tövbe tövbe :)
Olur cnm olur bi bakmışsın kardeş için tüp yapıyorsun :)Bir dogurayimm da inşallah başlasınlar :))
:))) seninde heyecan duruktaÇok heycanlı valla o kan sonucunu beklemek idrarda pozitif görse bile insan vesvese ediyor valla şimdiden karnıma agrı giriyor kan testini düşündükçe :)
:) :) İnsanları özellikle de kadınları anlamak çok zorAynen valla ben belki tek çocuk istiyorum ikinciyi düşünmüyorum kimene:) arkadaşım 3. Ye hamile onada ne gerek var doğuruyorsun diyorlar nkdr saçma kimene ya 3 de yaparım 5de sanki kendileri gelip bakacak :)
Olur cnm olur bi bakmışsın kardeş için tüp yapıyorsun :)
Bende de yoktu yeni yeni başladı canım inşallah devami da gelir hamileliklerimizin:))) seninde heyecan durukta
Bende hic bir belirti yok.. Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi ama iki gundur pek bisey olmuyor...
Benimde agrılar bitti normalde adet tarihim 8 ocak ama ben hep 3/4 gün erken olurum yani tam adet zamanım geldi aslında adet agrımda yok:))) seninde heyecan durukta
Bende hic bir belirti yok.. Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi ama iki gundur pek bisey olmuyor...
Ben gidiyorum canim rapor almadimHakikaten öyleymişöğretmen arkadaşlar raporlu musunuz yoksa okula gidiyor musunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?