Bende gidiyorum ama ayaklarım geri geri gidiyor sabahları :)Ben gidiyorum canim rapor almadim
:) :)Benim okulumda herkes biliyo tüp bebek yaptırdığını. Herkes hamile. Ben de yakında erkek hocalarda hamileyim derse hiç şaşırmıycam dedim.
Valla benimde aynı herkes hamile iş yerimde :) hemde istedikleri aylarda hamile kalıyorlar nkdr güzel bşy :)Benim okulumda herkes biliyo tüp bebek yaptırdığını. Herkes hamile. Ben de yakında erkek hocalarda hamileyim derse hiç şaşırmıycam dedim.
Benim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hepBenim okulumda herkes biliyo tüp bebek yaptırdığını. Herkes hamile. Ben de yakında erkek hocalarda hamileyim derse hiç şaşırmıycam dedim.
İnşallah sende onlarla birlikte bu konuları konuşursun canım. Benim okulum köy okulu herkes birbiriyle samimi. Benim olmadığını biliyorlardı dua ediyorlardı. Çok şükür bugünlerime.Benim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hep
Bende onu çok yaşadım geçen yıl sanki herkes sozlesmis gibi hamile kalmıştı 1 yıl boyunca sadece hamilelik muhabbeti dinledim çok kötü yaaaBenim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hep
Insallah canım ya :))İnşallah sende onlarla birlikte bu konuları konuşursun canım. Benim okulum köy okulu herkes birbiriyle samimi. Benim olmadığını biliyorlardı dua ediyorlardı. Çok şükür bugünlerime.
Rabbim bizlerede nasip etsin insallah.Asla kiskanmiyorum ,birinin hamile olduğunu duyunca çok seviniyorum kendim hamile kalmis gibi.Bende onu çok yaşadım geçen yıl sanki herkes sozlesmis gibi hamile kalmıştı 1 yıl boyunca sadece hamilelik muhabbeti dinledim çok kötü yaaa
Benimde agrılar bitti normalde adet tarihim 8 ocak ama ben hep 3/4 gün erken olurum yani tam adet zamanım geldi aslında adet agrımda yok
Of ya kendimi dinlemekten kafayı yiycem gerçekten
Of ki of :))) belirtiz yasamakta zor oluyor..Benimde agrılar bitti normalde adet tarihim 8 ocak ama ben hep 3/4 gün erken olurum yani tam adet zamanım geldi aslında adet agrımda yok
Of ya kendimi dinlemekten kafayı yiycem gerçekten
İnş bu sefer 9ay sonra adet oluruz :)Of ki of :))) belirtiz yasamakta zor oluyor..
Bende senin gibi hep erken regl olurum test gunume yetismem
Caniiiim cok sevindim hadi gozunaydinn :) cok heyecanli yaacnm benim de transfer tarihim belli oldu haftaya pazartesi. bu gün kontrolüm vardı.2 tane blast embriyo trasferi yapılacak Allah nasip ederse.dualarımdasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.bu yolda emek harcayan tüm arkadaşların pozitif sonuçlar almasını diliyorum
Zamanla bebek yukarı çıkar cnm arkadaşımın öyleydi ara ara kanaması oldu zamanla yukarı çıktı bebek hiç kafanı karıştırıp canını sıkmaKizlar ben bgn ilaclarimi yazdırmak icin baska bi hastaneye gittim hazir gitmiskende karnimdan bebisime bakmak istedim cok sukur iyidi ama doktor kafami karistirdi sol tüpüne cok yakin tutunmus o yuzden dusuk tehlikesi yada erken dogum tehlikesi olabilir ama yinede kesin demiyorum bir ihtimal dedi hic duydunuzmu boyle tupe yakin tutunan bebisler
İnsallah ya kendi doktorum da istiraht et fln demisti ama hic boyle detayli anlatmamisti durumu simdi boyle duyunca cok korktum cok sagol azda olsa icim rahatladiZamanla bebek yukarı çıkar cnm arkadaşımın öyleydi ara ara kanaması oldu zamanla yukarı çıktı bebek hiç kafanı karıştırıp canını sıkma
İlk defa duydum vallahi böle bişey. Benim bildiğim ilk haftalar aşağıda olur ilerledik sonra 3 aya kadar yukarıya çıkar ilerlemezse erken doğum tehlikesi olur. Tutunma ayrı bişey sonuçta bebek tutunmuyor embriyo tutunuyor. Bence sen kendi doktorunla görüş bu konuyu cnm ki içini rahatlatsın sana doğru bilgileri versin.Kizlar ben bgn ilaclarimi yazdırmak icin baska bi hastaneye gittim hazir gitmiskende karnimdan bebisime bakmak istedim cok sukur iyidi ama doktor kafami karistirdi sol tüpüne cok yakin tutunmus o yuzden dusuk tehlikesi yada erken dogum tehlikesi olabilir ama yinede kesin demiyorum bir ihtimal dedi hic duydunuzmu boyle tupe yakin tutunan bebisler
Ayyy insallahhAynen valla ben belki tek çocuk istiyorum ikinciyi düşünmüyorum kimene:) arkadaşım 3. Ye hamile onada ne gerek var doğuruyorsun diyorlar nkdr saçma kimene ya 3 de yaparım 5de sanki kendileri gelip bakacak :)
Olur cnm olur bi bakmışsın kardeş için tüp yapıyorsun :)
O büyüdükçe yerine yerleşir kafana takma bence canımKizlar ben bgn ilaclarimi yazdırmak icin baska bi hastaneye gittim hazir gitmiskende karnimdan bebisime bakmak istedim cok sukur iyidi ama doktor kafami karistirdi sol tüpüne cok yakin tutunmus o yuzden dusuk tehlikesi yada erken dogum tehlikesi olabilir ama yinede kesin demiyorum bir ihtimal dedi hic duydunuzmu boyle tupe yakin tutunan bebisler
Ayin 12 sinde kontrolum ozaman konusucam canim.rahimde baya tutuncak yer varken seninki sol tupe yakin tutunmus dedi amman bi yandanda pisman oldum baska doktora gittiğime boyle kafam karistiİlk defa duydum vallahi böle bişey. Benim bildiğim ilk haftalar aşağıda olur ilerledik sonra 3 aya kadar yukarıya çıkar ilerlemezse erken doğum tehlikesi olur. Tutunma ayrı bişey sonuçta bebek tutunmuyor embriyo tutunuyor. Bence sen kendi doktorunla görüş bu konuyu cnm ki içini rahatlatsın sana doğru bilgileri versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?