2016 Aralik tup bebek

Benim okulumda herkes biliyo tüp bebek yaptırdığını. Herkes hamile. Ben de yakında erkek hocalarda hamileyim derse hiç şaşırmıycam dedim.
Benim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hep

Benim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hep
İnşallah sende onlarla birlikte bu konuları konuşursun canım. Benim okulum köy okulu herkes birbiriyle samimi. Benim olmadığını biliyorlardı dua ediyorlardı. Çok şükür bugünlerime.

Benimde agrılar bitti normalde adet tarihim 8 ocak ama ben hep 3/4 gün erken olurum yani tam adet zamanım geldi aslında adet agrımda yok
Of ya kendimi dinlemekten kafayı yiycem gerçekten

Benimde agrılar bitti normalde adet tarihim 8 ocak ama ben hep 3/4 gün erken olurum yani tam adet zamanım geldi aslında adet agrımda yok
Of ya kendimi dinlemekten kafayı yiycem gerçekten
Of ki of :))) belirtiz yasamakta zor oluyor..
Bende senin gibi hep erken regl olurum test gunume yetismem

Keşke şu transfer sonrası test tarihi 6-7. Gün olsa :) ondan sonra gerçekten insan sabredemiyor:)

Kizlar ben bgn ilaclarimi yazdırmak icin baska bi hastaneye gittim hazir gitmiskende karnimdan bebisime bakmak istedim cok sukur iyidi ama doktor kafami karistirdi sol tüpüne cok yakin tutunmus o yuzden dusuk tehlikesi yada erken dogum tehlikesi olabilir ama yinede kesin demiyorum bir ihtimal dedi hic duydunuzmu boyle tupe yakin tutunan bebisler

Caniiiim cok sevindim hadi gozunaydinn :) cok heyecanli yaa gelsinler annelerine artik, usuduler yahuu kac zamadir sende benim dualarimdasin canim benim, rabbim gonlune gore versin insallah guzel haberleri verelim hep beraber

Zamanla bebek yukarı çıkar cnm arkadaşımın öyleydi ara ara kanaması oldu zamanla yukarı çıktı bebek hiç kafanı karıştırıp canını sıkma

Zamanla bebek yukarı çıkar cnm arkadaşımın öyleydi ara ara kanaması oldu zamanla yukarı çıktı bebek hiç kafanı karıştırıp canını sıkma
İnsallah ya kendi doktorum da istiraht et fln demisti ama hic boyle detayli anlatmamisti durumu simdi boyle duyunca cok korktum cok sagol azda olsa icim rahatladi

İlk defa duydum vallahi böle bişey. Benim bildiğim ilk haftalar aşağıda olur ilerledik sonra 3 aya kadar yukarıya çıkar ilerlemezse erken doğum tehlikesi olur. Tutunma ayrı bişey sonuçta bebek tutunmuyor embriyo tutunuyor. Bence sen kendi doktorunla görüş bu konuyu cnm ki içini rahatlatsın sana doğru bilgileri versin.

Ayyy insallahh

O büyüdükçe yerine yerleşir kafana takma bence canım

Ayin 12 sinde kontrolum ozaman konusucam canim.rahimde baya tutuncak yer varken seninki sol tupe yakin tutunmus dedi amman bi yandanda pisman oldum baska doktora gittiğime boyle kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…