2016 Aralik tup bebek

Benim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hep
Bnm de en yakın arklarimm hamile arayıp uzun uzun konuşamıyorum.hele biri aynı okuldayim karnına gizli gizli bakıyorum sewemiyorum karnını normalde böyle bir derdim olmasa her gün öperdim göbusunu canımın içi arkadaşım ama şimdi yapamıyorum ...

Emin'im oda üzülüyordur ama herkesin sınavı farklı işte .. biz zor elde ediyoruz onlar kolay

Kızlar bugün 6.günü transferin bacaklarımda huzursuz bi ağrı fena kasmak istiyorum genelde adet belirtisidir yaşayan var mı

Emin'im oda üzülüyordur ama herkesin sınavı farklı işte .. biz zor elde ediyoruz onlar kolay
Ewet geçen o kadar uzun msj atmış ki konuşamıyoruz seninle seni çok özlüyorum en çok seninle paylaşmak istiyorum diye.msji okuyunca agla aglaaaa çok kötü oldum,onun takvimini bile bn ayarlamistimm hesap yapıp bak şu günler çok uygun diye birlikte olun diye :)) maşallah

:))) seninde heyecan durukta
Bende hic bir belirti yok.. Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi ama iki gundur pek bisey olmuyor...
Ya ben baya bir yerde okudum.. bir sürü hiç belirti yaşamayan var.. bence olumsuz olmayalım.. rabbim yardımcımız olsun.. ayın 9 ü test tarihim sizinde yakın tarih diye haturluyorum inşallah güzel haberlerle geliriz:)

Arkadaşına yetişcen sende ikiniz hamile hamile gezersiniz artık :)

Haklisin canim..
Rabbime guvenip iyisini dusunmek lazim..
Evet 9 ocak benim 11.ci gunum oluyor
Inan nezaman test yaparim hic bilmiyorum :)

Şimdi bide baby showerlar kızmı erkekmi partisi vs... deli gibi kutlamalar düşünmüyo kimse cevresindekini bende organizasyon işimdeyim kızımda minimal yaptım hastane vs bu sefer olursada asla abartmıcam siz ne düşünüyorsunuz

Ilk gunlerde yasadim ama simdi hic diyecek kadar yok yanii .... Bekleyip gorecegiz canim :)
İnş hayırlısı olur kızımdaki en buyuk belirtim ohss olmustum onu bitek hatırlıyorum gecensene bi düşüğüm oldu ondada hTırlamıyorum belirti bakalım yaa korkuyo insan senin dondurulmuş mu cnm

Ben sevmiyorum kızımda yapmadım olursa yine yapmam 40 mevliti okuttum oda kaynanamın zoru ile bana kalsa hiç bşy yapmam:) bebeği görmek isteyen evine gelsin başım üstünde yerleri var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…