O büyüdükçe yerine yerleşir kafana takma bence canım
insallah canımO büyüdükçe yerine yerleşir kafana takma bence canım
Bnm de en yakın arklarimm hamile arayıp uzun uzun konuşamıyorum.hele biri aynı okuldayim karnına gizli gizli bakıyorum sewemiyorum karnını normalde böyle bir derdim olmasa her gün öperdim göbusunu canımın içi arkadaşım ama şimdi yapamıyorum ...Benim okulda da 5 kisi hamile.hep bebek ve hamilelik muhabbeti dönüyo, çok uzulmusumdur hep
Emin'im oda üzülüyordur ama herkesin sınavı farklı işte .. biz zor elde ediyoruz onlar kolayBnm de en yakın arklarimm hamile arayıp uzun uzun konuşamıyorum.hele biri aynı okuldayim karnına gizli gizli bakıyorum sewemiyorum karnını normalde böyle bir derdim olmasa her gün öperdim göbusunu canımın içi arkadaşım ama şimdi yapamıyorum ...
Ben yaşadım hepsini ama oturdum sonuç bekliyorum hayırlısı AllahtanKızlar bugün 6.günü transferin bacaklarımda huzursuz bi ağrı fena kasmak istiyorum genelde adet belirtisidir yaşayan var mı
Ewet geçen o kadar uzun msj atmış ki konuşamıyoruz seninle seni çok özlüyorum en çok seninle paylaşmak istiyorum diye.msji okuyunca agla aglaaaa çok kötü oldum,onun takvimini bile bn ayarlamistimm hesap yapıp bak şu günler çok uygun diye birlikte olun diye :)) maşallahEmin'im oda üzülüyordur ama herkesin sınavı farklı işte .. biz zor elde ediyoruz onlar kolay
Şükürler olsun... darısı müjdesi balımıza olsun inşallah...3cu gun cnm 7ci gun 1.29 du 11ci gun 72 idi13cicun 198.98di cnm kan testlerim
Ya ben baya bir yerde okudum.. bir sürü hiç belirti yaşamayan var.. bence olumsuz olmayalım.. rabbim yardımcımız olsun.. ayın 9 ü test tarihim sizinde yakın tarih diye haturluyorum inşallah güzel haberlerle geliriz:):))) seninde heyecan durukta
Bende hic bir belirti yok.. Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi ama iki gundur pek bisey olmuyor...
Arkadaşına yetişcen sende ikiniz hamile hamile gezersiniz artık :)Ewet geçen o kadar uzun msj atmış ki konuşamıyoruz seninle seni çok özlüyorum en çok seninle paylaşmak istiyorum diye.msji okuyunca agla aglaaaa çok kötü oldum,onun takvimini bile bn ayarlamistimm hesap yapıp bak şu günler çok uygun diye birlikte olun diye :)) maşallah
Onlara çok özeniyorum....Valla benimde aynı herkes hamile iş yerimde :) hemde istedikleri aylarda hamile kalıyorlar nkdr güzel bşy :)
Çok az kaldı onun doğuma hayırlısıyla, nasip canım yeryüzünde anne olmak isteyen herkes hayırlısıyla sağlıklı bebeklerine kavussunn inşallah aminArkadaşına yetişcen sende ikiniz hamile hamile gezersiniz artık :)
Bebeğinmi canım gördüm çok şükürCanım kalbini kesesini kendini bir gör
Lise daha zordur canım ya ben ortaokuldayım
o ayrı tabiki canım sadece denk gelmedi dedim rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın inşallahDoğsun da tatile geliversin gayrı
Haklisin canim..Ya ben baya bir yerde okudum.. bir sürü hiç belirti yaşamayan var.. bence olumsuz olmayalım.. rabbim yardımcımız olsun.. ayın 9 ü test tarihim sizinde yakın tarih diye haturluyorum inşallah güzel haberlerle geliriz:)
Ilk gunlerde yasadim ama simdi hic diyecek kadar yok yanii .... Bekleyip gorecegiz canim :)Kızlar bugün 6.günü transferin bacaklarımda huzursuz bi ağrı fena kasmak istiyorum genelde adet belirtisidir yaşayan var mı
İnş hayırlısı olur kızımdaki en buyuk belirtim ohss olmustum onu bitek hatırlıyorum gecensene bi düşüğüm oldu ondada hTırlamıyorum belirti bakalım yaa korkuyo insan senin dondurulmuş mu cnmIlk gunlerde yasadim ama simdi hic diyecek kadar yok yanii .... Bekleyip gorecegiz canim :)
Ben sevmiyorum kızımda yapmadım olursa yine yapmam 40 mevliti okuttum oda kaynanamın zoru ile bana kalsa hiç bşy yapmam:) bebeği görmek isteyen evine gelsin başım üstünde yerleri var :)Şimdi bide baby showerlar kızmı erkekmi partisi vs... deli gibi kutlamalar düşünmüyo kimse cevresindekini bende organizasyon işimdeyim kızımda minimal yaptım hastane vs bu sefer olursada asla abartmıcam siz ne düşünüyorsunuz
Canım dua et ben de göreyim. Kaçıncı haftada gördün bebişini.Bebeğinmi canım gördüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?