2016 Aralik tup bebek

Korkuyorum şimdi ya yine aynı şeyleri yaparsam diye rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin

Haklisin canim..
Rabbime guvenip iyisini dusunmek lazim..
Evet 9 ocak benim 11.ci gunum oluyor
Inan nezaman test yaparim hic bilmiyorum :)
Ben pazar 8 inde idrar yapacağım çünkü 9 unda eşim şehir dışında olacak beraber olalım istiyorum

İnş hayırlısı olur kızımdaki en buyuk belirtim ohss olmustum onu bitek hatırlıyorum gecensene bi düşüğüm oldu ondada hTırlamıyorum belirti bakalım yaa korkuyo insan senin dondurulmuş mu cnm
Insaallah kizina kardes olur canim..
Benim taze embryo...
Kizim yatmadan evvel cok uzuntulu gozu yasli anne evimi ozledim nezaman gidecegiz diye mirildandi dedim az kaldi yavrum gidecegiz evimize insaallah,sonra ama H... da bizimle gelsin benim hic arkadasim yok hic kardesim yok.. ben kiminle oynuyacagim diye mirildandi aksam aksam ayyy icim gittii

Ben sevmiyorum kızımda yapmadım olursa yine yapmam 40 mevliti okuttum oda kaynanamın zoru ile bana kalsa hiç bşy yapmam:) bebeği görmek isteyen evine gelsin başım üstünde yerleri var :)
Bana supriz babyshower yapmislar.. Hic ama hoc haberim yoktu... Birde 11 sene sonra olunca eltilerim arkadaslarim cok ozenmisler...
Dogduktan sonra mevlut okuttuk..
Ikiside ayri guzeldi :)
Tekrar hamile kalsam ve dunyaya getirsem yine mevlut okuturum.. Ama babyshower istemem...

Kızlar bugün 6.günü transferin bacaklarımda huzursuz bi ağrı fena kasmak istiyorum genelde adet belirtisidir yaşayan var mı
Bende kendimi çok kasiyorum canm özelliklede uykum geldiği dakika veya uyanirken öyle güzel kasinarak esniyorum ki ohh miss sonra bi anda kendimi durduruyorum:) düşün ki sırf bu yüzden uyumaktan korkuyorum

Bende kendimi çok kasiyorum canm özelliklede uykum geldiği dakika veya uyanirken öyle güzel kasinarak esniyorum ki ohh miss sonra bi anda kendimi durduruyorum:) düşün ki sırf bu yüzden uyumaktan korkuyorum
Al benden de o kadar.. uyanmak korkulu rüya oldu.. paso gerilirken yakalıyorum kendi mi .. bu hamilelik belirtisi değil ams dimi hiç duymadın çünkü

İnş hayırlısı olur kızımdaki en buyuk belirtim ohss olmustum onu bitek hatırlıyorum gecensene bi düşüğüm oldu ondada hTırlamıyorum belirti bakalım yaa korkuyo insan senin dondurulmuş mu cnm
Günaydın. Ohss nasıl atlattın bebeğe bir zararı oluyormu. Doktor yumurtalıkların su toplamış diyor. Evde dinleniyorum. Merak içindeyim.

İnsallah ya kendi doktorum da istiraht et fln demisti ama hic boyle detayli anlatmamisti durumu simdi boyle duyunca cok korktum cok sagol azda olsa icim rahatladi
canım hiç korkma Allah'a emanet kuzun,dualarımız tüm hamiş ve hamiş olmak isteyenlerle

Günaydın Arkadaşlar.Bugün gelen giden yok mu buralara : )

Ben şimdi çok hassas olduğum için üzülüyorum içim gidiyor .Bu nedenle nasip olursa insallahh bana hamilelik çok özen göstereceğim öyle şeyler yapmamayı herşeyi minimal düzeyde tutmayı tercih ederim.Bir çok dert var gerçekten insanları farkında olmadan bile uzmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…