- 31 Aralık 2016
- 25
- 18
- 3
- 42
Korkuyorum şimdi ya yine aynı şeyleri yaparsam diye rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsinHerşeyin öncelikle hayırlısını versin Rabbim, bende ilk transferimi hüsranla yaşadım ve bu ikinci transferim. Bugün yapıldı. İnsan ne kadar heyecanlansa da buruk oluyor yine. Ama hep şöyle düşündüm ya bir kaç aylıkken kaybetseydim diye. Benim birde değerlerim yükseldi sonradan düşmeye başladı. Kimyasal gebelik dediler. Bu üzüntünün tarifi yok seni çok iyi anlıyorum dilerim ki Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Kimseyi aratmasın.
Ben pazar 8 inde idrar yapacağım çünkü 9 unda eşim şehir dışında olacak beraber olalım istiyorumHaklisin canim..
Rabbime guvenip iyisini dusunmek lazim..
Evet 9 ocak benim 11.ci gunum oluyor
Inan nezaman test yaparim hic bilmiyorum :)
Ben sevmiyorum kızımda yapmadım olursa yine yapmam 40 mevliti okuttum oda kaynanamın zoru ile bana kalsa hiç bşy yapmam:) bebeği görmek isteyen evine gelsin başım üstünde yerleri var :)
Insaallah kizina kardes olur canim..İnş hayırlısı olur kızımdaki en buyuk belirtim ohss olmustum onu bitek hatırlıyorum gecensene bi düşüğüm oldu ondada hTırlamıyorum belirti bakalım yaa korkuyo insan senin dondurulmuş mu cnm
Bana supriz babyshower yapmislar.. Hic ama hoc haberim yoktu... Birde 11 sene sonra olunca eltilerim arkadaslarim cok ozenmisler...Ben sevmiyorum kızımda yapmadım olursa yine yapmam 40 mevliti okuttum oda kaynanamın zoru ile bana kalsa hiç bşy yapmam:) bebeği görmek isteyen evine gelsin başım üstünde yerleri var :)
Ayy cok heyecanli cook :)Ben pazar 8 inde idrar yapacağım çünkü 9 unda eşim şehir dışında olacak beraber olalım istiyorum
Bende kendimi çok kasiyorum canm özelliklede uykum geldiği dakika veya uyanirken öyle güzel kasinarak esniyorum ki ohh miss sonra bi anda kendimi durduruyorum:) düşün ki sırf bu yüzden uyumaktan korkuyorumKızlar bugün 6.günü transferin bacaklarımda huzursuz bi ağrı fena kasmak istiyorum genelde adet belirtisidir yaşayan var mı
evet negatifCanım negatif mi çıktı ?!? Ya bir sorun mu var
Aynen bakalım :)) rabbim pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhAyy cok heyecanli cook :)
Al benden de o kadar.. uyanmak korkulu rüya oldu.. paso gerilirken yakalıyorum kendi mi .. bu hamilelik belirtisi değil ams dimi hiç duymadın çünküBende kendimi çok kasiyorum canm özelliklede uykum geldiği dakika veya uyanirken öyle güzel kasinarak esniyorum ki ohh miss sonra bi anda kendimi durduruyorum:) düşün ki sırf bu yüzden uyumaktan korkuyorum
Nihalcim rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallah.. bende transfer sonrası 1-2 günden sonra hiç belirti yoktu.. sende de mi öyle oldu ?!?evet negatif
Henüz görüşme yapmadık sadece açıklama emriyonun kalitesizliği
Aminnnnnn cnmmmŞükürler olsun... darısı müjdesi balımıza olsun inşallah...
Günaydın. Ohss nasıl atlattın bebeğe bir zararı oluyormu. Doktor yumurtalıkların su toplamış diyor. Evde dinleniyorum. Merak içindeyim.İnş hayırlısı olur kızımdaki en buyuk belirtim ohss olmustum onu bitek hatırlıyorum gecensene bi düşüğüm oldu ondada hTırlamıyorum belirti bakalım yaa korkuyo insan senin dondurulmuş mu cnm
Caniiiim cok sevindim hadi gozunaydinn :) cok heyecanli yaagelsinler annelerine artik, usuduler yahuu kac zamadir sende benim dualarimdasin canim benim, rabbim gonlune gore versin insallah guzel haberleri verelim hep beraber
canım hiç korkma Allah'a emanet kuzun,dualarımız tüm hamiş ve hamiş olmak isteyenlerleİnsallah ya kendi doktorum da istiraht et fln demisti ama hic boyle detayli anlatmamisti durumu simdi boyle duyunca cok korktum cok sagol azda olsa icim rahatladi
GünaydınnnnnnnnGünaydın Arkadaşlar.Bugün gelen giden yok mu buralara : )
Nasılsın kuzum iyi misinGünaydınnnnnnnntatlışımmmm bende baktım da yok kimseciklerrr bugün
Yok tatlımm gelmedi dün 2 hafta oldu.4-5 gün sonra gelir diye düşünüyorum. 3 hafta demişlerdi.dualarinda unutma lütfen beniii
Ben şimdi çok hassas olduğum için üzülüyorum içim gidiyor .Bu nedenle nasip olursa insallahh bana hamilelik çok özen göstereceğim öyle şeyler yapmamayı herşeyi minimal düzeyde tutmayı tercih ederim.Bir çok dert var gerçekten insanları farkında olmadan bile uzmek istemiyorumŞimdi bide baby showerlar kızmı erkekmi partisi vs... deli gibi kutlamalar düşünmüyo kimse cevresindekini bende organizasyon işimdeyim kızımda minimal yaptım hastane vs bu sefer olursada asla abartmıcam siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?