Ya çok acaip ama ben normalde hiç öyle uyanınca gerinip esnememm fakat transferden sonra öyle yapıyordum çok korkuyordum sonra daAl benden de o kadar.. uyanmak korkulu rüya oldu.. paso gerilirken yakalıyorum kendi mi .. bu hamilelik belirtisi değil ams dimi hiç duymadın çünkü
İyiyim şükür sen ve bebişin nasılsınız canım benimNasılsın kuzum iyi misin
İkimizde iyiyiz teyzesi. Bebeğimi merak ediyorum onu görmeden kalp atışını duymadan rahat edemiycem sanırım.İyiyim şükür sen ve bebişin nasılsınız canım benim
Canım kaçıncı günündesin. Süpürge falan alma bence eline.Kizlar günaydın, transferden sonra temizlik falan yaptiniz mi??
Ben yapmaya basladim artik napiyim ,pis evde rahat edemiyorum
Bugün 6. Gün canimCanım kaçıncı günündesin. Süpürge falan alma bence eline.
canım bence de yapma yinede sen bilirsinde ben şimdi bile uzanıyorum sadece bulaşık ve yemek yapıyorum hafiften oda çocuktan daha önemli değil bırak pis kalsınKizlar günaydın, transferden sonra temizlik falan yaptiniz mi??
Oyy masalllahhh ihtimall var canım değer çok iyi çünkü maşallaharkadaşlar 12 günü kan tetti sonucum 600 çıktı fazla değil mi acaba ikiz mi 2 embriyo koydular çünkü fikri olanlar yorum yaza bilir mi acaba
Bencede yapma. Bak benim 9. Günüm. Yumurtalıklarım su toplamış. Dinlenme verdi doktor işe gitmiyorum. Hepimizin yumurtalıkları hassas. Hem bebek için hemde kendi sağlığın için bekle biraz daha. Ani hareketlerden kaçının diyor doktor.Kizlar günaydın, transferden sonra temizlik falan yaptiniz mi??
Benimde 6. Gunum :) ne zaman test yapacaksin?Bugün 6. Gün canim
Canimmm benimm harikaaaaa bir değer masallahh ikiz bile olabilirr Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin insallahDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Degerin cok yuksek masaallah... Ikiz ihtimali var bence :)arkadaşlar 12 günü kan tetti sonucum 600 çıktı fazla değil mi acaba ikiz mi 2 embriyo koydular çünkü fikri olanlar yorum yaza bilir mi acaba
Sizdeki problem neydi canimDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Tebrikler. Allah tamamına erdirsinDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Ayy masaallah canimm cok sevindimDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?