2016 Aralik tup bebek

Al benden de o kadar.. uyanmak korkulu rüya oldu.. paso gerilirken yakalıyorum kendi mi .. bu hamilelik belirtisi değil ams dimi hiç duymadın çünkü
Ya çok acaip ama ben normalde hiç öyle uyanınca gerinip esnememm fakat transferden sonra öyle yapıyordum çok korkuyordum sonra da

S Sece44 cnm bende transferden sonraki bir hafta sürekli gerildim esnedim her uyandığımda ama normalde hiç böle şeyler yapan biri değilimdir.

Kizlar günaydın, transferden sonra temizlik falan yaptiniz mi??
Ben yapmaya basladim artik napiyim ,pis evde rahat edemiyorum

canım bence de yapma yinede sen bilirsinde ben şimdi bile uzanıyorum sadece bulaşık ve yemek yapıyorum hafiften oda çocuktan daha önemli değil bırak pis kalsın

Dua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...

Bencede yapma. Bak benim 9. Günüm. Yumurtalıklarım su toplamış. Dinlenme verdi doktor işe gitmiyorum. Hepimizin yumurtalıkları hassas. Hem bebek için hemde kendi sağlığın için bekle biraz daha. Ani hareketlerden kaçının diyor doktor.

Canimmm benimm harikaaaaa bir değer masallahh ikiz bile olabilirr Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin insallah

Sizdeki problem neydi canim

Tebrikler. Allah tamamına erdirsin

Ayy masaallah canimm cok sevindim
Degerinde cok guzel..
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…