Maşallah. Canım benim tek embriyo 13. Gün 583 çıktı. Ama seninki ikiz olabilir.arkadaşlar 12 günü kan tetti sonucum 600 çıktı fazla değil mi acaba ikiz mi 2 embriyo koydular çünkü fikri olanlar yorum yaza bilir mi acaba
Maşallah canım değerin çok güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Mşlh cnm ikiz bence yoksa böyle yüksek çıkmaz genelde 12 gün 100-300 arası çıkar tek embriyoda :)rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş:)arkadaşlar 12 günü kan tetti sonucum 600 çıktı fazla değil mi acaba ikiz mi 2 embriyo koydular çünkü fikri olanlar yorum yaza bilir mi acaba
Mşllhhhhhh mşlhhhh sabah sabah negüzel iki pozitif haber ile uyandım :) dünyamız dua ile dönüyor inancımız duamız olmasa insan kafayı yer :) hadi bakalımm değerin şahane darısı bizlere inş :) bu topikte baya ikiz hamiş olan olcak Allah'ın izini ile :)Dua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
çok sağ ol canım olsun da tek olsada olur ama insan merak ediyorOyy masalllahhh ihtimall var canım değer çok iyi çünkü maşallah
Yok canm değil zaten normalde kendini kasmak iyi değil işte ama bende bugünlerde muhteşem bi şekilde kendimi kasasm var inşallah bişey olmaz rabbim meleklerimizi korur bize bağışlar inşallahAl benden de o kadar.. uyanmak korkulu rüya oldu.. paso gerilirken yakalıyorum kendi mi .. bu hamilelik belirtisi değil ams dimi hiç duymadın çünkü
Haftaya persembe yapicam canım. Doktor 14. Gün yao demisti bana, 3. Gün embriyosu oldugu icin heraldeBenimde 6. Gunum :) ne zaman test yapacaksin?
Cikma ihtimali var tabiki inşallah da cikar canimmBugün 11. Günüm yarın test günüm bugün idrar testi yaptım negatif kanda pozitif cıkarmı acaba
çok sağ ol canım benim inşallahMşlh cnm ikiz bence yoksa böyle yüksek çıkmaz genelde 12 gün 100-300 arası çıkar tek embriyoda :)rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş:)
Mşllhhhhhh mşlhhhh sabah sabah negüzel iki pozitif haber ile uyandım :) dünyamız dua ile dönüyor inancımız duamız olmasa insan kafayı yer :) hadi bakalımm değerin şahane darısı bizlere inş :) bu topikte baya ikiz hamiş olan olcak Allah'ın izini ile :)
Allah tamamina erdirsin ,çok mutlu oldum gercekten.Dua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
anladım canım sağlıklı olsunda fark etmez inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olurMaşallah. Canım benim tek embriyo 13. Gün 583 çıktı. Ama seninki ikiz olabilir.
canım tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallahDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Banada ilk 14. Gun yap dedi sonra cok uzun degilmi dedim oda tamam 12. Gun ozaman dedi bende cok kararsizim nezaman yapsam diye... Benimde 4. Gun embryosu ama blast olmus biri digeri ise blasta yakin..Haftaya persembe yapicam canım. Doktor 14. Gün yao demisti bana, 3. Gün embriyosu oldugu icin heralde
Sen ne zaman yapicaksin
Bende yaptim cnm hemde dip kose misafir falan hic yatmadim rabbim korur merak etme fazlada yorma ama kendiniiKizlar günaydın, transferden sonra temizlik falan yaptiniz mi??
Ben yapmaya basladim artik napiyim ,pis evde rahat edemiyorum
Rabbim hayirlisiyla gucaginada almayi nasip etsin cnm fazla sevinip streste yapmaaaaaaa:)Dua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Benim embriyom pek iyi değildi, doktor pek umitlenme demişti, kendimi olumsuz sonuca alistirmaya calissamda bi umut var işte.Banada ilk 14. Gun yap dedi sonra cok uzun degilmi dedim oda tamam 12. Gun ozaman dedi bende cok kararsizim nezaman yapsam diye... Benimde 4. Gun embryosu ama blast olmus biri digeri ise blasta yakin..
Heyecanli bir surecteyiz... Rabbim hepimizi sevindirsin...
Korkutmak istemem cnm ama benim yumurtalar ohssden dolayı düğümlenme yaptı ve 13. Haftamda laparoskopi ameliyatı olmak zorunda kaldım ama bebeğime bişi olmadı yumurtaların bogumunu actılar agrın olursa hemen drunu ara inanılmaz bi agrı oluyo ama cok nadir olan bişimiş oda benım basıma geldi dikkat etGünaydın. Ohss nasıl atlattın bebeğe bir zararı oluyormu. Doktor yumurtalıkların su toplamış diyor. Evde dinleniyorum. Merak içindeyim.
14 gün insan çatlar yaBanada ilk 14. Gun yap dedi sonra cok uzun degilmi dedim oda tamam 12. Gun ozaman dedi bende cok kararsizim nezaman yapsam diye... Benimde 4. Gun embryosu ama blast olmus biri digeri ise blasta yakin..
Heyecanli bir surecteyiz... Rabbim hepimizi sevindirsin...
Masallah ikiZ olabilir cnm drun bilir benim 155 ile ikizdi ilkindearkadaşlar 12 günü kan tetti sonucum 600 çıktı fazla değil mi acaba ikiz mi 2 embriyo koydular çünkü fikri olanlar yorum yaza bilir mi acaba
Ayyy heycan yaptm hadi inşallah çıkar yaaa14 gün insan çatlar ya
Ben sanırım yarın idrar yapcam 9. Günüm diğer gün kan vercem gibi korkuyorum valla tersten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?