2016 Aralik tup bebek

Bende yaptim cnm hemde dip kose misafir falan hic yatmadim rabbim korur merak etme fazlada yorma ama kendinii

Kızlar cok yormayın kendınızı nolur nolmaz sız daha onemlısınız ,azcık sabredın ,dınlenılmesı gerekıyormus :)
Rabbım sıze bagıslasın ınsallah...

Bende yaptim cnm hemde dip kose misafir falan hic yatmadim rabbim korur merak etme fazlada yorma ama kendinii

Kızlar cok yormayın kendınızı nolur nolmaz sız daha onemlısınız ,azcık sabredın ,dınlenılmesı gerekıyormus :)
Rabbım sıze bagıslasın ınsallah...

Kızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .

Ayyy heycan yaptm hadi inşallah çıkar yaaa
Bu belirsizlikten kurtulmak için yapmak istiyorum
Ama negatif olursa üzülcem ve bidaha nezaman denerim allah bilir.. artık kendimde o gücü görmüyorum bu tedavim bile eziyet geldi bana
Yinede hakkımızda hayırlısı olmuyorsada rabbim istemiyordur

14 gün insan çatlar ya
Ben sanırım yarın idrar yapcam 9. Günüm diğer gün kan vercem gibi korkuyorum valla tersten
Evet canim... Inan o korku bendede oluyor ama kizim olmadan evvelki korkum bambaskaydi.. Cok daha tedirgindim... Rabbim bize en azindan bir evlat verdi ya onun sukrunu yapiyorum... Kardes'de nasip edersen cok daha guzel olur tabii...

İnşallah ilerlemez. Yatıyorum ama bakalım kendiliğinden geriliycek mi.

Evet canim... Inan o korku bendede oluyor ama kizim olmadan evvelki korkum bambaskaydi.. Cok daha tedirgindim... Rabbim bize en azindan bir evlat verdi ya onun sukrunu yapiyorum... Kardes'de nasip edersen cok daha guzel olur tabii...
Aynen öyle cnm ama nedense bu son denemem gibi geliyor bidaha deneyemem sanki çok yoruldum tabi kızımda 3 gün ağlamıştım pozitif olunca sonuç kendime gelmem uzun olmuştu :)
Belirsizlik kötü yoksada kendimi ona göre ayarlamak istiyorum varsada ona göre

Kızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
Canim sana nacizane tavsiyem 2 defa kan testi yaptin ve guzel degerlerin suan yapacagin belirtilere takilmaman olsun... Kendine baska meskaleler bul... Inan bana kendini bosa strese sokma... Rabbim onun dunyaya gelmisini nasip etmisse zaten gelecek bunun otesi yok... Korkularini anliyorum ama tevekkul et

Kizlar yaa kac gundur kafama takiliyor. Benim sonucum aslinda hepinize gore daha yuksek gibi bir anormallik olabilir mi. 9. Gun 301 11. Gun 664
Tek embriyo boyle cikmasi normal mi o zaman bakiyorum herkesin 200 lerde cikmis. Iki kat arttigi icin ikiz tahmin etmiyorum.

Sen guclu bir kadinsin... Eminimki pes etmessin ... :) seninde az kaldı canım test gunune yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sayılır :)

Bugün 9. Gün ve tamda beklediğim gibi idrar testim negatif

Canım dondurulmuş embriyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…