Bende yaptim cnm hemde dip kose misafir falan hic yatmadim rabbim korur merak etme fazlada yorma ama kendinii
Bende yaptim cnm hemde dip kose misafir falan hic yatmadim rabbim korur merak etme fazlada yorma ama kendinii
Ayyy heycan yaptm hadi inşallah çıkar yaaa
Bu belirsizlikten kurtulmak için yapmak istiyorumAyyy heycan yaptm hadi inşallah çıkar yaaa
3 aya kdr ara ara agrır cnm sonra geçiyor son 3 ay yine agrıyor Doğum yaklaştığı içinKızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
GünaydınnnnGünaydın Arkadaşlar.Bugün gelen giden yok mu buralara : )
AynenYa çok acaip ama ben normalde hiç öyle uyanınca gerinip esnememm fakat transferden sonra öyle yapıyordum çok korkuyordum sonra da
Vücut hamilelige alistikca belirtiler yavas yavas azalirmis canim, mesela ilk zamanlarda göğüs hassasiyeti çok olurmus sonra vücut ona alisirmisKızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
İnşallah bu bir belirtidir@Sece44 cnm bende transferden sonraki bir hafta sürekli gerildim esnedim her uyandığımda ama normalde hiç böle şeyler yapan biri değilimdir.
Evet canim... Inan o korku bendede oluyor ama kizim olmadan evvelki korkum bambaskaydi.. Cok daha tedirgindim... Rabbim bize en azindan bir evlat verdi ya onun sukrunu yapiyorum... Kardes'de nasip edersen cok daha guzel olur tabii...14 gün insan çatlar ya
Ben sanırım yarın idrar yapcam 9. Günüm diğer gün kan vercem gibi korkuyorum valla tersten
İnşallah ilerlemez. Yatıyorum ama bakalım kendiliğinden geriliycek mi.Korkutmak istemem cnm ama benim yumurtalar ohssden dolayı düğümlenme yaptı ve 13. Haftamda laparoskopi ameliyatı olmak zorunda kaldım ama bebeğime bişi olmadı yumurtaların bogumunu actılar agrın olursa hemen drunu ara inanılmaz bi agrı oluyo ama cok nadir olan bişimiş oda benım basıma geldi dikkat et
Aynen öyle cnm ama nedense bu son denemem gibi geliyor bidaha deneyemem sanki çok yoruldumEvet canim... Inan o korku bendede oluyor ama kizim olmadan evvelki korkum bambaskaydi.. Cok daha tedirgindim... Rabbim bize en azindan bir evlat verdi ya onun sukrunu yapiyorum... Kardes'de nasip edersen cok daha guzel olur tabii...
Canim sana nacizane tavsiyem 2 defa kan testi yaptin ve guzel degerlerin suan yapacagin belirtilere takilmaman olsun... Kendine baska meskaleler bul... Inan bana kendini bosa strese sokma... Rabbim onun dunyaya gelmisini nasip etmisse zaten gelecek bunun otesi yok... Korkularini anliyorum ama tevekkul etKızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
Inşallah canim duandasın transferin olurda geri sayima başlarız artik insallah.Yok tatlımm gelmedi dün 2 hafta oldu.4-5 gün sonra gelir diye düşünüyorum. 3 hafta demişlerdi.dualarinda unutma lütfen beniii
Çikolata kisti vardı bende canm iyimdileklerin için teşekkürlerSizdeki problem neydi canim
Sen guclu bir kadinsin... Eminimki pes etmessin ... :) seninde az kaldı canım test gunune yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sayılır :)Aynen öyle cnm ama nedense bu son denemem gibi geliyor bidaha deneyemem sanki çok yoruldumtabi kızımda 3 gün ağlamıştım pozitif olunca sonuç kendime gelmem uzun olmuştu :)
Belirsizlik kötüyoksada kendimi ona göre ayarlamak istiyorum varsada ona göre
Canım dondurulmuş embriyomuKizlar yaa kac gundur kafama takiliyor. Benim sonucum aslinda hepinize gore daha yuksek gibi bir anormallik olabilir mi. 9. Gun 301 11. Gun 664
Tek embriyo boyle cikmasi normal mi o zaman bakiyorum herkesin 200 lerde cikmis. Iki kat arttigi icin ikiz tahmin etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?