2016 Aralik tup bebek

Kızlar ne güzel yeni hamilelik haberleri almışız allahım tamamına da erdiriri inşallah.
Papat06 cnm seni merak ediyorum nerelerdesin?

Sen guclu bir kadinsin... Eminimki pes etmessin ... :) seninde az kaldı canım test gunune yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sayılır :)
Güçlüyüm demi:) ama sıkıldım:) bakalım son iki tüp bebeği üst üste yaptım sanırım o yıprattı beni busefer baya kendimi hazır hissedersem belki yaparım :) neyse çıkmadık candan umut kesilmez bana sorarsan belirtim çok ya pskolojik ya gerçekten

Bence ikiz :) 1 hafta sonra görürşüz yazarsın ikiz diye :):):)

Canım benim 9. gün 604.3 çıktı bugün ve doktor dediki ikiz diyemeyiz değer çok güzel ama tek gebelikte olabilirmiş değerler sağlıklı olduğunu da gösterir güzel beslendiniz demek ki :)

Merhaba arkadaşlar.benimde 29 aralıkta donmuş 3. Gün embriyosu transferi yapıldı.dün transferimin 5. Günüydü.e2 ve progestan tahlili istediler.e2 138 progestan 11 çıktı.ilaçlarımın dozunu artırdılar.değerlerim çok mu düşük olumlu sonuç alan donmuş transfer olan arkadaşlar sizlerin değerleri kaçtı.donmuş ile taze transfer değerleri farklı oluyormuş.

Iki katı artmıs evet canım sağliklı olduğunu gösteriri insallah benimde 12. Gun 775ti ama tekrarlatmadı doktor. Senin değerin 12.gunde benimkini de geçecek belli ki.

Canım benim 9. gün 604.3 çıktı bugün ve doktor dediki ikiz diyemeyiz değer çok güzel ama tek gebelikte olabilirmiş değerler sağlıklı olduğunu da gösterir güzel beslendiniz demek ki :)

Valla bilmiyorum bizim imsi ile secildi diyorum kalitesizse bos gebelikse falan filan. Bi turlu psikolojim duzelmedi. Cuma gunu gorcez Allah kismet ederse dua edin

Iki katı artmıs evet canım sağliklı olduğunu gösteriri insallah benimde 12. Gun 775ti ama tekrarlatmadı doktor. Senin değerin 12.gunde benimkini de geçecek belli ki.

Ay sen rahatlatiyosun canim.benim. sennde cuma goreceksin demi. Insallah kalp atisini da duyarsin

İkimizde iyiyiz teyzesi. Bebeğimi merak ediyorum onu görmeden kalp atışını duymadan rahat edemiycem sanırım.
Oyyyykıyamam ikinizeee merak etme göreceksin bebişi kalbinide duyacaksin allahın izniyle o korkular evhamlar hep var pozitif olacak mı ikiye katlanacak mı kese ve kalp atışı olacak mı yani korku bir yerde hep var bende şimdi dr kontrolüne geldim pazar günü embriyolari çözüp salı transferi yapacak bende şimdi 5.güne gidecekmi korkusundayım sonra pozitif olacak mı korkusu başlayacak rabbim kucağımıza almayi nasip etsin de bitsin bu işkenceler rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

MaşaAllah cok iyi bir değer hayırli olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Pozitif sonuç alanlar maşallah degerinuz çok güzel rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun inşallah çok şükür bugün de umudumuz arttı çok şükür bugün de pozitif sonuçlar geldi darısı bekleyen herkeslere olsun inşallah

Amin canım. İnşallah seninde transferin pozitifle sonuçlanır. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
Benimde kesildi cnm ikinci testi yapmadan daha ama iki kattan daha fazla artmisti ona baglama cnm yerine yerlestigi icin kesilmis demek ki agrilarimiz merak etme ins

Benimde kesildi cnm ikinci testi yapmadan daha ama iki kattan daha fazla artmisti ona baglama cnm yerine yerlestigi icin kesilmis demek ki agrilarimiz merak etme ins
İnşallah güzelce yerine yerleşmiştir sıpalar. Ana yüreği işte çok evhamlı oluyo sanırım insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…