Güçlüyüm demi:) ama sıkıldım:) bakalım son iki tüp bebeği üst üste yaptım sanırım o yıprattı beni busefer baya kendimi hazır hissedersem belki yaparım :) neyse çıkmadık candan umut kesilmez bana sorarsan belirtim çok ya pskolojik ya gerçektenSen guclu bir kadinsin... Eminimki pes etmessin ... :) seninde az kaldı canım test gunune yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sayılır :)
Bence ikiz :) 1 hafta sonra görürşüz yazarsın ikiz diye :):):)Kizlar yaa kac gundur kafama takiliyor. Benim sonucum aslinda hepinize gore daha yuksek gibi bir anormallik olabilir mi. 9. Gun 301 11. Gun 664
Tek embriyo boyle cikmasi normal mi o zaman bakiyorum herkesin 200 lerde cikmis. Iki kat arttigi icin ikiz tahmin etmiyorum.
Canım benim 9. gün 604.3 çıktı bugün ve doktor dediki ikiz diyemeyiz değer çok güzel ama tek gebelikte olabilirmiş değerler sağlıklı olduğunu da gösterir güzel beslendiniz demek ki :)Kizlar yaa kac gundur kafama takiliyor. Benim sonucum aslinda hepinize gore daha yuksek gibi bir anormallik olabilir mi. 9. Gun 301 11. Gun 664
Tek embriyo boyle cikmasi normal mi o zaman bakiyorum herkesin 200 lerde cikmis. Iki kat arttigi icin ikiz tahmin etmiyorum.
inşallah canımMasallah ikiZ olabilir cnm drun bilir benim 155 ile ikizdi ilkinde
Yok canim ilk denemeCanım dondurulmuş embriyomu
canım bende senin gibiyim karnım ağrısa niye ağrıyo ağrımasa niye ağrımıyo bir an önce keseyi görsek rahatlasakKızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
canım biraz daha bekle idrarda çıkmaya bilir yada kanda baktır ben 8 gün kanda baktırdımBugün 9. Gün ve tamda beklediğim gibi idrar testim negatif
Iki katı artmıs evet canım sağliklı olduğunu gösteriri insallah benimde 12. Gun 775ti ama tekrarlatmadı doktor. Senin değerin 12.gunde benimkini de geçecek belli ki.Kizlar yaa kac gundur kafama takiliyor. Benim sonucum aslinda hepinize gore daha yuksek gibi bir anormallik olabilir mi. 9. Gun 301 11. Gun 664
Canım benim 9. gün 604.3 çıktı bugün ve doktor dediki ikiz diyemeyiz değer çok güzel ama tek gebelikte olabilirmiş değerler sağlıklı olduğunu da gösterir güzel beslendiniz demek ki :)
Iki katı artmıs evet canım sağliklı olduğunu gösteriri insallah benimde 12. Gun 775ti ama tekrarlatmadı doktor. Senin değerin 12.gunde benimkini de geçecek belli ki.
Oyyyykıyamam ikinizeee merak etme göreceksin bebişi kalbinide duyacaksin allahın izniyle o korkular evhamlar hep var pozitif olacak mı ikiye katlanacak mı kese ve kalp atışı olacak mı yani korku bir yerde hep var bende şimdi dr kontrolüne geldim pazar günü embriyolari çözüp salı transferi yapacak bende şimdi 5.güne gidecekmi korkusundayım sonra pozitif olacak mı korkusu başlayacak rabbim kucağımıza almayi nasip etsin de bitsin bu işkenceler rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahİkimizde iyiyiz teyzesi. Bebeğimi merak ediyorum onu görmeden kalp atışını duymadan rahat edemiycem sanırım.
MaşaAllah cok iyi bir değer hayırli olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsinDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Amin canım. İnşallah seninde transferin pozitifle sonuçlanır. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.Oyyyykıyamam ikinizeee merak etme göreceksin bebişi kalbinide duyacaksin allahın izniyle o korkular evhamlar hep var pozitif olacak mı ikiye katlanacak mı kese ve kalp atışı olacak mı yani korku bir yerde hep var bende şimdi dr kontrolüne geldim pazar günü embriyolari çözüp salı transferi yapacak bende şimdi 5.güne gidecekmi korkusundayım sonra pozitif olacak mı korkusu başlayacak rabbim kucağımıza almayi nasip etsin de bitsin bu işkenceler rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Benimde kesildi cnm ikinci testi yapmadan daha ama iki kattan daha fazla artmisti ona baglama cnm yerine yerlestigi icin kesilmis demek ki agrilarimiz merak etme insKızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
Kızlar neden 9. Gün test yapıyorsunuz ?!? Bunu anlamayıyorum. Doktorlar 12-13 gün veriyorsa bence bir bildikleri vardır. Ayrıca transferden sonra 9. Gün çıkmaması normal benceBugün 9. Gün ve tamda beklediğim gibi idrar testim negatif
İnşallah güzelce yerine yerleşmiştir sıpalar. Ana yüreği işte çok evhamlı oluyo sanırım insan.Benimde kesildi cnm ikinci testi yapmadan daha ama iki kattan daha fazla artmisti ona baglama cnm yerine yerlestigi icin kesilmis demek ki agrilarimiz merak etme ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?