- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Insallah canim ya gece yine biraz lekem oldu korktum ama gecti ilactan heralde. Sag salim kucağımıza alalım inşallah her adım farklı bir heyecan.Ay sen rahatlatiyosun canim.benim. sennde cuma goreceksin demi. Insallah kalp atisini da duyarsin
Hayırli olsun arkadaşım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Hanımlar Merhaba
31 Aralık b-hcg sonucum 254 ,bugün de 1267 çıktı. Çok Şükür.
Bahçeci Fulya 'da tedavi olup 22 Aralık'ta 5. gün bir embriyo transferi yapılmıştı.
Allah Herkese nasip etsin. Sevgiler
Kızlar neden 9. Gün test yapıyorsunuz ?!? Bunu anlamayıyorum. Doktorlar 12-13 gün veriyorsa bence bir bildikleri vardır. Ayrıca transferden sonra 9. Gün çıkmaması normal bence
cnm 8. Günden itibaren kana bhcg hormonu salgılanmaya başlarAynen öyle canım embriyoların rahime tutunması 5-8. günlerde olup ancak 9-10. günde tamamlanır. ve 10. günden itibaren rahim hcg hormobu salgılamaya başlar. Ve önce kanda , sonra idrarda hormon izlenir. daha kana bile karışmadan idrar testinde çift çizgi görmeyi istemek bedeninizin doğasına aykırı hareket etmesini istemek. Boşuna üzülüp stres yapıp minnacık bebişinizi de sterse sokmayın içerde.
Dualarım seninle canım valla bende öyle düşünüyorum cuma ikinci teste kadar inanamıycam hatta kese, kalp atışı duysak görsek rahatlar mıyım bilmiyorum. Aklımda hep bir acaba var.Valla bilmiyorum bizim imsi ile secildi diyorum kalitesizse bos gebelikse falan filan. Bi turlu psikolojim duzelmedi. Cuma gunu gorcez Allah kismet ederse dua edin
Mşlh cnm çok güzel artmış artık için rahat edebilir kese kalp atışında sıraHanımlar Merhaba
31 Aralık b-hcg sonucum 254 ,bugün de 1267 çıktı. Çok Şükür.
Bahçeci Fulya 'da tedavi olup 22 Aralık'ta 5. gün bir embriyo transferi yapılmıştı.
Allah Herkese nasip etsin. Sevgiler
Canım senin anormal şekilde yüksek değil. Sen ne zaman öğrendin pozitif olduğunu. Cuma günü gideceksin sanırım. Benim pazar günü 583 çıktı. Cuma günü gitsem kese görünür mü acaba.Valla bilmiyorum bizim imsi ile secildi diyorum kalitesizse bos gebelikse falan filan. Bi turlu psikolojim duzelmedi. Cuma gunu gorcez Allah kismet ederse dua edin
Dua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
Kizlarr oyle mutlu oldum ki gozunuzaydin darisi bize insallah :)çok sağ ol canım olsun da tek olsada olur ama insan merak ediyor
Aynen kuzu ya inşallah bizde güzel haberlerle geliriz buraya benmde salı test günüm hoh heyecan yaptımHadı ınsallah moral ıcın guzel haberler alalım ınsallah :)
İnşallah negatif olmaz kuzu hemen kendini strese sokma güzel haberlerle geleceksin inşallahBu belirsizlikten kurtulmak için yapmak istiyorum
Ama negatif olursa üzülcem ve bidaha nezaman denerim allah bilir.. artık kendimde o gücü görmüyorum bu tedavim bile eziyet geldi bana
Yinede hakkımızda hayırlısı olmuyorsada rabbim istemiyordur
Aynen kuzu ya inşallah bizde güzel haberlerle geliriz buraya benmde salı test günüm hoh heyecan yaptım
inşallah canım sizdendende güzel haber alırızKizlarr oyle mutlu oldum ki gozunuzaydin darisi bize insallah :)
Negatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdiKızlar neden 9. Gün test yapıyorsunuz ?!? Bunu anlamayıyorum. Doktorlar 12-13 gün veriyorsa bence bir bildikleri vardır. Ayrıca transferden sonra 9. Gün çıkmaması normal bence
BENde o şekilde biliyorum nasip herşey...Aynen öyle canım embriyoların rahime tutunması 5-8. günlerde olup ancak 9-10. günde tamamlanır. ve 10. günden itibaren rahim hcg hormobu salgılamaya başlar. Ve önce kanda , sonra idrarda hormon izlenir. daha kana bile karışmadan idrar testinde çift çizgi görmeyi istemek bedeninizin doğasına aykırı hareket etmesini istemek. Boşuna üzülüp stres yapıp minnacık bebişinizi de sterse sokmayın içerde.
Canım değeri yükselenler var. Biraz daha bekle. Rabbim inşallah sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Negatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
Kıyamam sana ya öyle deme dur bakalım.. daha bebeğin yerleşiyordur.. belirtin vardı diye hatırlıyorum yanlış mı ?!? Bence sakin ol, böyle düşünmeNegatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
canım inan seni çok iyi anlıyorum bu sayfadaki bütün insanların derdi aynı ne olur üzülme umutsuzluğa kapılma daha erken bebeğinde üzülür hem kadında yada erkekte sorun olsun fark etmez canım sonuçta çifttiz her birimiz iyi günde kötü günde inşallah en yakın zamanda pozitifi alrsınNegatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
Hiç oyle düşünme bu çok yanlış bi düşünce. Belki başkasıyla evlense çocugu olucaktı ama çok mutsuz olucaktı. Çocuk istediğimiz için herşeyi ona bağlıyoruz. Çocuğu olan her çift çok iyi mutlu diye bişey yok. Takma kafana. Yeniden deneyeceksin.Negatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
İnş cnm hepimiz güzel haber alalım bu topik baya uğurlu çoğu kişi hamile mşlh inş biz bekleyenlerin hepside hamiş olur :)İnşallah negatif olmaz kuzu hemen kendini strese sokma güzel haberlerle geleceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?