- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Böyle yapma amaNegatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
Aminnnnnnnnnnnnnnn :)İnş cnm hepimiz güzel haber alalım bu topik baya uğurlu çoğu kişi hamile mşlh inş biz bekleyenlerin hepside hamiş olur :)
Benimde üst komşum hamile büyük temizlik yapıyor duvar sildi cam sildi vb..2 aylık hamile hemde öyle rahat çünkü istediği anda hamile kalıyor ve diğer iki çocuğundada hiç bi sorun yaşamamış normal geliyor onlara biz korkuyoruz malesef okdr eziyet çekiyoruz kolaymıarkadaşlar dün akşam komşumda oturdum biraz 8 aylık hamile birde 4 yaşında oğlu var kucağına aldı oğlunu taşıdı ben ne yapıyorsun karnındakine birşey olacak dedim taşıma hiç önemsemedi bişey olmaz dedi ne bilim şaşırdım ben su bardağını bile zorla taşıyorum bişey olmasın diye hayret ettim kadın hemen hamile kalıyo tabi hiç çaresizlik nedir bilmedi...O yüzden burdaki insanları çok iyi anlıyorum herkes anne olmayı hak ediyo inşallah herkes hayırlı haberler alır hepinize dua ediyorum
Allah razi olsun canimmbenim de duam sizinle. Diyorum zaten 9 ay cok uzun sanki her ay bi stres oluyorum ama sanki kalp atisi n i duysam ferahlarim biraz. Rabbim nasip etsinDualarım seninle canım valla bende öyle düşünüyorum cuma ikinci teste kadar inanamıycam hatta kese, kalp atışı duysak görsek rahatlar mıyım bilmiyorum. Aklımda hep bir acaba var.
evet canım keşke herhes hemen hamile kalsa ama malesef bizim de sınavımız buymuş napalım onlar için kolay hamile kalmak ben çocuk için kaç kere sabahlara kadar ağladım içime kapandım dışarı bile çıkmak istemiyodum ne bilim herşeyde var bir hayır ....Benimde üst komşum hamile büyük temizlik yapıyor duvar sildi cam sildi vb..2 aylık hamile hemde öyle rahat çünkü istediği anda hamile kalıyor ve diğer iki çocuğundada hiç bi sorun yaşamamış normal geliyor onlara biz korkuyoruz malesef okdr eziyet çekiyoruz kolaymı
Sabrın sonu selamettir herzaman biz çocuklarımıza daha iyi anne oluyoruz emin ol sabrımız daha çok oluyor zorla elde ettiğimiz için .. herkes bana çocuk nkdr çok seviyorsun diyor bi çocuk bu dünyaya kolaymı geliyor rabbim yoktan var ediyor .. ben hep diyorum tüp bebek ile eninde sonunda hamile kalınıyor yeterki yılmayalım sperm ile yumurta oldukça rabbimden umut kesilmez ..evet canım keşke herhes hemen hamile kalsa ama malesef bizim de sınavımız buymuş napalım onlar için kolay hamile kalmak ben çocuk için kaç kere sabahlara kadar ağladım içime kapandım dışarı bile çıkmak istemiyodum ne bilim herşeyde var bir hayır ....
Canım senin anormal şekilde yüksek değil. Sen ne zaman öğrendin pozitif olduğunu. Cuma günü gideceksin sanırım. Benim pazar günü 583 çıktı. Cuma günü gitsem kese görünür mü acaba.
Ne bileyim canım gece uyuyamıyorum. Bebeğim iyimidir diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Benim nerdeyse 2 hafta olacak ogreneli. Normalde bugun gidecektim ama bi aksilik ol du cumaya kaldi bekle bekle insan senaryo yaziyo. Sen de gorunur sanirim ya kalp belki duyulmaz ama gorunebilir. Basta gitme demistim ama git bence beklemek daha zor. Ama gorunmezse de telas yapma erken cunku
çok doğru söylüyosun canımSabrın sonu selamettir herzaman biz çocuklarımıza daha iyi anne oluyoruz emin ol sabrımız daha çok oluyor zorla elde ettiğimiz için .. herkes bana çocuk nkdr çok seviyorsun diyor bi çocuk bu dünyaya kolaymı geliyor rabbim yoktan var ediyor .. ben hep diyorum tüp bebek ile eninde sonunda hamile kalınıyor yeterki yılmayalım sperm ile yumurta oldukça rabbimden umut kesilmez ..
İnsallahh canımInşallah canim duandasın transferin olurda geri sayima başlarız artik insallah.
Ne güzel bi dua oldu.Perimasali canim sakin oyle dusunme. Efendimizin bir hadisi var bak: insanlar imtihana tutulduklarinda " soyle olmasaydi boyle olurdu " demesinler. Bilakis, Allah boyle istedi ve boyle oldu desinler.
Rabbim derdi veren sensin. Sifa ancak sendendir. Doktorlari bizlere vesile kil. Biz yalnizca senden istiyoruz. Yaratan sensin. Bizleri hayirli evlatlarla riziklandir. Evlat sahibi olamamakla imtihan etme. Verdigin zaman da evlatla imtihan etme. Amin.
Aminn canım.senin korkularını çok iyi anlıyorum bnm de cgh için 5.gun olması lazımdı çok korkuyordum gitmez diye çok şükür gitti sonucu nasıl olur bilmiyorum tabii.bizde de cokciddi sperm problemi vardı hatta zaman zaman hiç sperm cikmiorduu .İnşallah sonucun çok güzel olur canım aminPozitif sonuç alanlar maşallah degerinuz çok güzel rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun inşallah çok şükür bugün de umudumuz arttı çok şükür bugün de pozitif sonuçlar geldi darısı bekleyen herkeslere olsun inşallah
Öyle düşünme eşin seni sewmisss.esim de bna bazen benden dolayı böyle oldu özür dilerim diyor daha çok üzülüyorum .Nasip kısmet her şey elbette kii inşallah olacak bizim de sağlıklı çocuklarımız aminnnNegatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
Insallah canım amin insallah sende güzel haberlerle gelirsin burdaki isteyen herkes güzel haberlerle gelsin insallah aminNeysekı az kaldı ben daha basındayım ,pazartesı basladım gonal f ılacına ben daha uzun :) oyuzden sızlerı takıp edıyoum nasıl sonuclanacak dıye ..Guzel olsun ,Rabbım gonlunuze gore versın ınsallah :)
Hayırlı olsun canım inşallah Dr kimdiHanımlar Merhaba
31 Aralık b-hcg sonucum 254 ,bugün de 1267 çıktı. Çok Şükür.
Bahçeci Fulya 'da tedavi olup 22 Aralık'ta 5. gün bir embriyo transferi yapılmıştı.
Allah Herkese nasip etsin. Sevgiler
AminnInsallah canım amin insallah sende güzel haberlerle gelirsin burdaki isteyen herkes güzel haberlerle gelsin insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?