2016 Aralik tup bebek

Selam kızlar. Bende oludan geldim şimdi. 28 yumurta toplanmış yarın arayacaklar kaç tanesi ne durumda diye. Cumartesi kontrole çağırdı ohss falan olur mu diye bakacak doktorum. Normalde taze transfer yapacaktı ama belki erteler belki ertelemez bilmiyorum. Hayırlısı ne ise öyle olsun

oyyy maşallah canım çok yumurta toplanmış

Mşlh cnm hepsi döllensin bisürü dondurulmuş embriyon olsun bence çok iyi bşy benim öyle olsa sevinirdim en fazla 1 ay sonra trasnferin olur ozaman zaten hiç zahmeti Yok

Öyle düşünme canım vardır herseyde göremediğimiz bir hayır, hem daha erken idrar için bi dur sabret gününde kanına bakılsın

Mşlh cnm hepsi döllensin bisürü dondurulmuş embriyon olsun bence çok iyi bşy benim öyle olsa sevinirdim en fazla 1 ay sonra trasnferin olur ozaman zaten hiç zahmeti Yok
Bende çikolata kisti eşimde morfoloji sorunu var mikro enjeksiyon yöntemini kullanacaklar canım. İnşallah bi sürü kaliteli embriyolarim olur. Yarın haber edecekler.Orda bi serum taktılar vücudum su toplamasın diye. İlaç olarakta progestan fitil günde 3 kez.estrofem günde 3 kez.clexane iğne verdi göbekten yapicam. Bide Dostinex verdi ohss için. Ama doktora sormayı unuttum coraspirin yada kan sulandırıcı bişey vermedi kullanmam gerekir mı acaba

Clexan kan sulandırıcı

Transferden sonra verir büyük ihtimal cnm şimdi kullanmasanda bşy olmaz.. ondan önce rahim kalınlığı daha önemli ya o ilaçlarını vermiş zaten ohs olmazsın bence önlemini almış doktorun

Transferden sonra verir büyük ihtimal cnm şimdi kullanmasanda bşy olmaz.. ondan önce rahim kalınlığı daha önemli ya o ilaçlarını vermiş zaten ohs olmazsın bence önlemini almış doktorun
Çok sağol canım. İnşallah mutlu sona ereriz hepimiz

Oh oh çok güzel artmış canım iki gün sonra da çok güzel artar ben inanıyorum. Birbirimizi tanımıyoruz ama her namaz sonrası hepimize dua ediyorum evlatlarımıza kavuşalim diye
Amin canım amin Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese

Canım senin anormal şekilde yüksek değil. Sen ne zaman öğrendin pozitif olduğunu. Cuma günü gideceksin sanırım. Benim pazar günü 583 çıktı. Cuma günü gitsem kese görünür mü acaba.

Merhabalar.. ben de yeni katıldım aranıza, ilk tüp bebek denemem ve transferim 20 aralıkta yapıldı.. 10. gün bhcg değerim 255 çıktı çok şükür, 13. gün 566 geldi.. doktorum cuma günü için randevu verdi kese görmeye çağırdı.. sizin de tarihiniz benimle çok yakın, yani sizin de görünebilir kese.. bu arada 583 kaçıncı gün değerinizdi?
benim de doğum için 10 eylül gösteriyor gebelik takvimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…