İnşallah canm benim inşallah amin aynen gerçekten bu topik çok uğurluİnş cnm hepimiz güzel haber alalım bu topik baya uğurlu çoğu kişi hamile mşlh inş biz bekleyenlerin hepside hamiş olur :)
oyyy maşallah canım çok yumurta toplanmışSelam kızlar. Bende oludan geldim şimdi. 28 yumurta toplanmış yarın arayacaklar kaç tanesi ne durumda diye. Cumartesi kontrole çağırdı ohss falan olur mu diye bakacak doktorum. Normalde taze transfer yapacaktı ama belki erteler belki ertelemez bilmiyorum. Hayırlısı ne ise öyle olsun
Evet canım doktor 15 ten sonrası isteğimiz bişey değil demişti ama neden böyle oldu anlamadımoyyy maşallah canım çok yumurta toplanmış
olsun canım en kalitesini bulacaklar şansın daha fazlaE
Evet canım doktor 15 ten sonrası isteğimiz bişey değil demişti ama neden böyle oldu anlamadım
Mşlh cnm hepsi döllensin bisürü dondurulmuş embriyon olsun bence çok iyi bşy benim öyle olsa sevinirdim en fazla 1 ay sonra trasnferin olur ozaman zaten hiç zahmeti YokSelam kızlar. Bende oludan geldim şimdi. 28 yumurta toplanmış yarın arayacaklar kaç tanesi ne durumda diye. Cumartesi kontrole çağırdı ohss falan olur mu diye bakacak doktorum. Normalde taze transfer yapacaktı ama belki erteler belki ertelemez bilmiyorum. Hayırlısı ne ise öyle olsun
Öyle düşünme canım vardır herseyde göremediğimiz bir hayır, hem daha erken idrar için bi dur sabret gününde kanına bakılsınNegatifse kendimi hazırlayayım diye şoka girmeyeyim dedim ama yinede hayal kırıklığı oldu sanırım birde ne bileyim pozitif olan çoğu arkadaşın silikte olsa çıktığı için denemek istedim hayalet çizgi bile yok malesef tertemiz tek çizgi eşim için üzülüyorum benimle evli olmasa şimdi çoktan çoçuğu olmuştu koskoca 7 yıl geçti bu ikinci denememdi
Bende çikolata kisti eşimde morfoloji sorunu var mikro enjeksiyon yöntemini kullanacaklar canım. İnşallah bi sürü kaliteli embriyolarim olur. Yarın haber edecekler.Orda bi serum taktılar vücudum su toplamasın diye. İlaç olarakta progestan fitil günde 3 kez.estrofem günde 3 kez.clexane iğne verdi göbekten yapicam. Bide Dostinex verdi ohss için. Ama doktora sormayı unuttum coraspirin yada kan sulandırıcı bişey vermedi kullanmam gerekir mı acabaMşlh cnm hepsi döllensin bisürü dondurulmuş embriyon olsun bence çok iyi bşy benim öyle olsa sevinirdim en fazla 1 ay sonra trasnferin olur ozaman zaten hiç zahmeti Yok
Gusul gerektiren hallerden degil transfer islemi kizlar.Transfer işlemi gusülü bozuyor diyorlar ya o yüzden emin olamadım canım
Clexan kan sulandırıcıBende çikolata kisti eşimde morfoloji sorunu var mikro enjeksiyon yöntemini kullanacaklar canım. İnşallah bi sürü kaliteli embriyolarim olur. Yarın haber edecekler.Orda bi serum taktılar vücudum su toplamasın diye. İlaç olarakta progestan fitil günde 3 kez.estrofem günde 3 kez.clexane iğne verdi göbekten yapicam. Bide Dostinex verdi ohss için. Ama doktora sormayı unuttum coraspirin yada kan sulandırıcı bişey vermedi kullanmam gerekir mı acaba
Transferden sonra verir büyük ihtimal cnm şimdi kullanmasanda bşy olmaz.. ondan önce rahim kalınlığı daha önemli ya o ilaçlarını vermiş zatenBende çikolata kisti eşimde morfoloji sorunu var mikro enjeksiyon yöntemini kullanacaklar canım. İnşallah bi sürü kaliteli embriyolarim olur. Yarın haber edecekler.Orda bi serum taktılar vücudum su toplamasın diye. İlaç olarakta progestan fitil günde 3 kez.estrofem günde 3 kez.clexane iğne verdi göbekten yapicam. Bide Dostinex verdi ohss için. Ama doktora sormayı unuttum coraspirin yada kan sulandırıcı bişey vermedi kullanmam gerekir mı acaba
Gittik canım 115 cıktı ( 68 di), iyi dedi hoca 2 gün sonra tekrar bakılacakGünaydın kızlar, nasılsınız bugün? Ykmu bugün tahlili yada kontrolü olan?Papat06 cnm sen gittinmi kan bermeye ?
Çok sağol canım. İnşallah mutlu sona ereriz hepimizTransferden sonra verir büyük ihtimal cnm şimdi kullanmasanda bşy olmaz.. ondan önce rahim kalınlığı daha önemli ya o ilaçlarını vermiş zatenohs olmazsın bence önlemini almış doktorun
Oh oh çok güzel artmış canım iki gün sonra da çok güzel artar ben inanıyorum. Birbirimizi tanımıyoruz ama her namaz sonrası hepimize dua ediyorum evlatlarımıza kavuşalim diyeGittik canım 115 cıktı ( 68 di), iyi dedi hoca 2 gün sonra tekrar bakılacak
5+2 de keseyi 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür canım darısı başına inşallahCanım dua et ben de göreyim. Kaçıncı haftada gördün bebişini.
Amin canım amin Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkeseOh oh çok güzel artmış canım iki gün sonra da çok güzel artar ben inanıyorum. Birbirimizi tanımıyoruz ama her namaz sonrası hepimize dua ediyorum evlatlarımıza kavuşalim diye
canım alttan mı baktı yoksa göbekten mi5+2 de keseyi 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür canım darısı başına inşallah
Keseyi göbekten kalp atışına alttan baktı canım 12.haftaya kadar alttan bakıcam dedi bir zararı olmadığını söyledicanım alttan mı baktı yoksa göbekten mi
Canım senin anormal şekilde yüksek değil. Sen ne zaman öğrendin pozitif olduğunu. Cuma günü gideceksin sanırım. Benim pazar günü 583 çıktı. Cuma günü gitsem kese görünür mü acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?