2016 Aralik tup bebek

5+2 de keseyi 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür canım darısı başına inşallah
Maşallah canım benim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benim daha görünmez o zaman ben biraz daha bekliyim . Şimdi giderim görünmedi deyip ağların bide ben yine 16 ocakta gideyim.

Aynı günü gösteriyo canım. 11. Gün 195. 13.gün 583 çıktı. Cuma görünür mü kafam karıştı

Aynı günü gösteriyo canım. 11. Gün 195. 13.gün 583 çıktı. Cuma görünür mü kafam karıştı
bilmem ki, değerlerimiz çok yakın.. beni cuma sabah çağırdı doktorum, hatta değer yüksek ikiz olabilir dedi.. heyecanla merakla bekliyorum cumayı

bilmem ki, değerlerimiz çok yakın.. beni cuma sabah çağırdı doktorum, hatta değer yüksek ikiz olabilir dedi.. heyecanla merakla bekliyorum cumayı
Kaç embriyo transfer edildi canım. Benim bitane transfer edildi

Kızlar bana acilen cevap lütfen ..........ben progestan 200 mg kullanıyorum iki gün sonra transfer olacak fakat bu ilacı Yanlış hatırlamıyorsam doktorum alttan kullanma mı söyledi .vajinadan mı yani

Kızlar ben transferin 4. Günü dus aldım şu dönemde duş çok faydalı değil biliyorum ama siz kaç gün arayla aldınız bugün 6. Gün bugünde duş alsam sorun olur mu acaba

Kızlar ben transferin 4. Günü dus aldım şu dönemde duş çok faydalı değil biliyorum ama siz kaç gün arayla aldınız bugün 6. Gün bugünde duş alsam sorun olur mu acaba
canım ılık suyla duş al çok sıcak olmasın bana öyle dediler

Kızlar bana acilen cevap lütfen ..........ben progestan 200 mg kullanıyorum iki gün sonra transfer olacak fakat bu ilacı Yanlış hatırlamıyorsam doktorum alttan kullanma mı söyledi .vajinadan mı yani
Aynen canm kesinlikle vajinadan kullan ağızdan kullanirsan çok kötü etkileri var resmen baygınlık geçiriyorsun o yüzden vajinadan veriyorlar

Gittik canım 115 cıktı ( 68 di), iyi dedi hoca 2 gün sonra tekrar bakılacak
Allaha şükürler olsun cnm, heyecan yapmıştım çok sana. Allahım umarım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. Yarında ben yaptıracam. Umarım hayırlı haberlerle gelirim bende.

Aynen canım vajinadan parmağınla itebildiğin kadar içeri koy.

Kaç embriyo transfer edildi canım. Benim bitane transfer edildi
Kac embriyo transfer edilmisti canim?

A aykumsal sen gitmesen de kendini yicen sanki degerleriniz ayni belki gorunur bi git bence

2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti, ekranda izledim nasıl rahme gönderildiklerini harikaa bi duyguydu :)

bu arada duş meselesini soran arkadaşım bana tüp bebek merkezinden ılık duş alınabileceği söylendi.. ben de garantiye alıp transferden 3 gün sonra duş aldım neredeyse soğuğa yakın yıkanıyorum hala

Aynen canm kesinlikle vajinadan kullan ağızdan kullanirsan çok kötü etkileri var resmen baygınlık geçiriyorsun o yüzden vajinadan veriyorlar
Huzurask sağol yahu 40 kere şüpheye düştüm yani bu ilaçları iğneleri takip etmek zor bir süreç Evet daha önce bu ilacı ağızdan aldım gerçekten baygınlık getirecek derecedeydi çok şükür alttan pek etkisi yok

Bana dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.

Saol canm ben zaten normaldede sıcak suyu sevmiyorum 4. Gün yaptım bugün 6. Gün ama büyükler duş bel gevşekligi yapıyor dedilerde ondan korktum

canım ılık suyla duş al çok sıcak olmasın bana öyle dediler
selam.. seninle de doğum zamanı aynı gözüküyor, ne çok kader ortağı buldum bu topikte valla süper :) senin bhcg değerlerin kaçtı? keseleri gördün mü? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…