Maşallah canım benim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benim daha görünmez o zaman ben biraz daha bekliyim . Şimdi giderim görünmedi deyip ağların bide ben yine 16 ocakta gideyim.5+2 de keseyi 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür canım darısı başına inşallah
Aa tamam o zaman canım bilmiyordum teşekkür ederimClexan kan sulandırıcı
Aynı günü gösteriyo canım. 11. Gün 195. 13.gün 583 çıktı. Cuma görünür mü kafam karıştıMerhabalar.. ben de yeni katıldım aranıza, ilk tüp bebek denemem ve transferim 20 aralıkta yapıldı.. 10. gün bhcg değerim 255 çıktı çok şükür, 13. gün 566 geldi.. doktorum cuma günü için randevu verdi kese görmeye çağırdı.. sizin de tarihiniz benimle çok yakın, yani sizin de görünebilir kese.. bu arada 583 kaçıncı gün değerinizdi?
benim de doğum için 10 eylül gösteriyor gebelik takvimi :)
bilmem ki, değerlerimiz çok yakın.. beni cuma sabah çağırdı doktorum, hatta değer yüksek ikiz olabilir dedi.. heyecanla merakla bekliyorum cumayıAynı günü gösteriyo canım. 11. Gün 195. 13.gün 583 çıktı. Cuma görünür mü kafam karıştı
Kaç embriyo transfer edildi canım. Benim bitane transfer edildibilmem ki, değerlerimiz çok yakın.. beni cuma sabah çağırdı doktorum, hatta değer yüksek ikiz olabilir dedi.. heyecanla merakla bekliyorum cumayı
canım ılık suyla duş al çok sıcak olmasın bana öyle dedilerKızlar ben transferin 4. Günü dus aldım şu dönemde duş çok faydalı değil biliyorum ama siz kaç gün arayla aldınız bugün 6. Gün bugünde duş alsam sorun olur mu acaba
Aynen canm kesinlikle vajinadan kullan ağızdan kullanirsan çok kötü etkileri var resmen baygınlık geçiriyorsun o yüzden vajinadan veriyorlarKızlar bana acilen cevap lütfen ..........ben progestan 200 mg kullanıyorum iki gün sonra transfer olacak fakat bu ilacı Yanlış hatırlamıyorsam doktorum alttan kullanma mı söyledi .vajinadan mı yani
Allaha şükürler olsun cnm, heyecan yapmıştım çok sana. Allahım umarım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. Yarında ben yaptıracam. Umarım hayırlı haberlerle gelirim bende.Gittik canım 115 cıktı ( 68 di), iyi dedi hoca 2 gün sonra tekrar bakılacak
Aynen canım vajinadan parmağınla itebildiğin kadar içeri koy.Kızlar bana acilen cevap lütfen ..........ben progestan 200 mg kullanıyorum iki gün sonra transfer olacak fakat bu ilacı Yanlış hatırlamıyorsam doktorum alttan kullanma mı söyledi .vajinadan mı yani
Öyle yapaym canm rahat edemiyorum resmen ördek gibi suyun içinde oynayasim varcanım ılık suyla duş al çok sıcak olmasın bana öyle dediler
Kaç embriyo transfer edildi canım. Benim bitane transfer edildi
Aynen canm kesinlikle vajinadan kullan ağızdan kullanirsan çok kötü etkileri var resmen baygınlık geçiriyorsun o yüzden vajinadan veriyorlar
Bana dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti, ekranda izledim nasıl rahme gönderildiklerini harikaa bi duyguydu :)
bu arada duş meselesini soran arkadaşım bana tüp bebek merkezinden ılık duş alınabileceği söylendi.. ben de garantiye alıp transferden 3 gün sonra duş aldım neredeyse soğuğa yakın yıkanıyorum hala
Saol canm ben zaten normaldede sıcak suyu sevmiyorum 4. Gün yaptım bugün 6. Gün ama büyükler duş bel gevşekligi yapıyor dedilerde ondan korktum2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti, ekranda izledim nasıl rahme gönderildiklerini harikaa bi duyguydu :)
bu arada duş meselesini soran arkadaşım bana tüp bebek merkezinden ılık duş alınabileceği söylendi.. ben de garantiye alıp transferden 3 gün sonra duş aldım neredeyse soğuğa yakın yıkanıyorum hala
selam.. seninle de doğum zamanı aynı gözüküyor, ne çok kader ortağı buldum bu topikte valla süper :) senin bhcg değerlerin kaçtı? keseleri gördün mü? :)canım ılık suyla duş al çok sıcak olmasın bana öyle dediler
canım çok kalma yinede benÖyle yapaym canm rahat edemiyorum resmen ördek gibi suyun içinde oynayasim var
canım kasık ağrıların devam ediyo mu bende ara ara oluyo ama hafifBana dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?