2016 Aralik tup bebek

Aynen canm bende transfer günü ağız yoluyla aldım allahtan ki transferden sonra aldım eşimin kucağına bayılmışım direk korkup doktoru felan aramış yapıyor o yüzden biz vajinadan verdik demiş bende korkuya bişey olur diye ağızdan almıştım eşim diyo ondan sonra tam 4 saat yattın hiçbirşey hatırlamıyorum ama

Bana dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.
harika, benden de 12 tane yumurta toplandı ama dondurmadılar hiçbirini.. nerede yaptırdın tüp bebeği?

Saol canm ben zaten normaldede sıcak suyu sevmiyorum 4. Gün yaptım bugün 6. Gün ama büyükler duş bel gevşekligi yapıyor dedilerde ondan korktum
ılık aldıktan sonra sıkıntı yok.. zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi de sıcak suyla duş alsam mahvolurum heralde

selam.. seninle de doğum zamanı aynı gözüküyor, ne çok kader ortağı buldum bu topikte valla süper :) senin bhcg değerlerin kaçtı? keseleri gördün mü? :)
selam canım bugün 12 günüm beta 600 çıktı keseyi görmrdim iki gün sonra kanda tekrar yaprıracam sonra kese 8 günkü değerimde 75 ti canım 3 gün embriyoso taze koydular 2 embriyo

hayırlı uğurlu olsun senin de değerin yüksekmiş, benim tekrar kan vermene gerek yok dedi doktorum, cuma direkt gel keseye bakalım dedi.. zaman geçmiyor ki cuma gelsin

Canım benim bir tane yumurtam çıktı o döllendi çok şükür. Donduruldu. Havuz yapalım dedi doktor ikinci yumurta toplama işlemi oldu. Yine bitane toplandı o döllendi ama gelişmedi. Dondurulmuşu transfer ettiler çok şükür o da tuttu.

Sıcak su bende resmen kafa yapıyo normaldede şimdi yapsam hic düşünemiyorum kendimi

allah mı söyletti keseler demişşin ay keşke ikiz olsa

Çok etkili ve sinir bozucu bir ilaç

allah mı söyletti keseler demişşin ay keşke ikiz olsa
ahahah hadi inşallah valla Allah söyletti herhalde.. değerin ikiz için uygun.. benim 566 için ikiz ihtimali yüksek dediğine göre doktorumun senin için de aynı şey geçerli.. hatta A aykumsal için de geçerli, tek embriyo konmuş ama o içerde bölünmüş olamaz mı yani=?

çok özel bi bebek olcak o bak gör... Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alığ büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Sıcak su bende resmen kafa yapıyo normaldede şimdi yapsam hic düşünemiyorum kendimi
aman sakın

inşallah canım çifte mutluluk olur

inşallah canım çifte mutluluk olur
canım ben tüp bebeği ankarada yaptırdım ben başka şehirde oturuyorum kese için ayın 15 inden sonra gidecem eşim maaşını beklicez mecbur zaten baya maddiyat gidiyo biliyosun hem belki kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum

Canım benim inşallah dediğin gibi olur inşallah hersey çok güzel olur hepimiz için senin embriyo ne zaman gelecek hayırlısı ile transferi ne zaman yapacak ben bugün gittim rahim tamam 10 ml olmuş kalınlığı dedi salı yapacaz transferi dedi 11 yada 12de bende aksam üstü olmaz mı dedim çünkü eşimde gelmek istiyor ve izin alması zor oluyor peki dedi 5te olsun senimi kıracam biraz tedirgin gördüm seni diyo dedim korkuyorum ya 5inci güne gitmezse gitmeyecek olsa ben birakmazdim 5.güne dedi dışarı cikacaksin şimdi ya araba çarparsa dedi allah korusun onun ihtimali ne kadarsa bunun da o kadar en az 1 2 tane gider dedi rahat ol dedi inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için canım benim ama ne biliyim çok korkuyorum

3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyorum hemen olur sandık 1 yıl istemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…