Ohhh maşallah hepsi kaliteli embriyo olsun inşallah hakkında hayırlısı belki dondurur rahmi dinlendirmek için maşallah çünkü bayağı yumuş toplanmışSelam kızlar. Bende oludan geldim şimdi. 28 yumurta toplanmış yarın arayacaklar kaç tanesi ne durumda diye. Cumartesi kontrole çağırdı ohss falan olur mu diye bakacak doktorum. Normalde taze transfer yapacaktı ama belki erteler belki ertelemez bilmiyorum. Hayırlısı ne ise öyle olsun
Hayırlı olsun canım inşallah Dr kimdi
ankarada nerde yaptırdın canım? ben de ankarada başkent hastanesinde yaptırdım.. biz de raporsuz yaptırdık, ilaç masrafı tüpbebekten çok tuttu diyebilirim.. hala her gün iğnem bitiyor ilacım bitiyor.. sağlıkla gelsin de yavrularımız kesenin ağzını açtık mecburen napalım...canım ben tüp bebeği ankarada yaptırdım ben başka şehirde oturuyorum kese için ayın 15 inden sonra gidecem eşim maaşını beklicez mecbur zaten baya maddiyat gidiyo biliyosun hem belki kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum
Bende saat 4 TE ilk progestan fitili kullanıcam. Bunu yapınca ne kadar yatmamiz gerekiyorkiayyy ben de progesteron 200 mg kullanıyorum günde 3 defa vajinal olarak.. siyah pantalonlarımı bile beyaza buladı mübarek
doktor bana yatmana gerek yok itebildiğin kadar içeri it dedi.. ben de 4te işyerinde tuvalette takıyorum ve sonrasında yatamıyorum doğal olarak..Bende saat 4 TE ilk progestan fitili kullanıcam. Bunu yapınca ne kadar yatmamiz gerekiyorki
novaarta biz de gidip fiyat almıştık ama başkent hastanesinden neredeyse 2 kat pahalıydı ücret olarak.. o yüzden orda yaptırmadık.. ahmet hocanın da mehmet hocanın da çok iyi olduğunu duydum ben de..nova art tüp bebek yaptırdım mehmet hoca rapor çıkardı ilaçlar az tuttu canım allah razı olsun çok iyi bi hoca aynen canım yol yemek derken gidiyo bebeğim gelsinde inan para da pulda gözüm yok kuru ekmek yesemde olur
canım sizin sıkıntı neydi bize sebepsiz inferlite dedi vakit kaybetmemek için yaptırdıkdoktor bana yatmana gerek yok itebildiğin kadar içeri it dedi.. ben de 4te işyerinde tuvalette takıyorum ve sonrasında yatamıyorum doğal olarak..
yozgat canım 2 saat uzak değilcanım sizin sıkıntı neydi bize sebepsiz inferlite dedi vakit kaybetmemek için yaptırdık
Ayy canim benimdee sali gunu bende cok heyecanliyimAynen kuzu ya inşallah bizde güzel haberlerle geliriz buraya benmde salı test günüm hoh heyecan yaptım
canım tüp bebek 5.750 ama ilaç 700 tuttunovaarta biz de gidip fiyat almıştık ama başkent hastanesinden neredeyse 2 kat pahalıydı ücret olarak.. o yüzden orda yaptırmadık.. ahmet hocanın da mehmet hocanın da çok iyi olduğunu duydum ben de..
il dışından nerden gelip gidiyorsuuz canım? uzun yolculuk sakıncalı olmasın?
PKO var bende, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor.. 2 yıl önce doğal yolla bi gebelik oluştu hiç umudumuz yokken ama 14 haftalıkken kaybettik.. ardından yine doğal yolla gebe kaldım dış gebelik geçirdim.. sonra da Göğşen hocayı buldum çok şükür tüp bebek olumlu oldu...canım sizin sıkıntı neydi bize sebepsiz inferlite dedi vakit kaybetmemek için yaptırdık
sağ ol canımPKO var bende, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor.. 2 yıl önce doğal yolla bi gebelik oluştu hiç umudumuz yokken ama 14 haftalıkken kaybettik.. ardından yine doğal yolla gebe kaldım dış gebelik geçirdim.. sonra da Göğşen hocayı buldum çok şükür tüp bebek olumlu oldu...
yozgat iyiymiş uzak değil sevindim, Allah kolaylık versin..
sizin ilaç masrafı az olmuş. bizim sadece ilaçlar 3000 tl tuttu..canım tüp bebek 5.750 ama ilaç 700 tuttu
canım hoca herkese rapor çıkartıyo gazi de çalıştığından dolayı peki tüp bebek ne tuttu sizinsizin ilaç masrafı az olmuş. bizim sadece ilaçlar 3000 tl tuttu..
KesinlikleÇok etkili ve sinir bozucu bir ilaç
Canimm senin minik kuşunn direne direne geliyorr anneciginii cokk istiyor çok sukurr çok sewindimmGittik canım 115 cıktı ( 68 di), iyi dedi hoca 2 gün sonra tekrar bakılacak
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhabalar.. ben de yeni katıldım aranıza, ilk tüp bebek denemem ve transferim 20 aralıkta yapıldı.. 10. gün bhcg değerim 255 çıktı çok şükür, 13. gün 566 geldi.. doktorum cuma günü için randevu verdi kese görmeye çağırdı.. sizin de tarihiniz benimle çok yakın, yani sizin de görünebilir kese.. bu arada 583 kaçıncı gün değerinizdi?
benim de doğum için 10 eylül gösteriyor gebelik takvimi :)
biz de rapor çıkartabilirdik ama bir defa aşılama yaptırmamız gerekiyormuş, o yüzden vakit kaybetmek istemedik... tüp bebek 3500 tuttu.canım hoca herkese rapor çıkartıyo gazi de çalıştığından dolayı peki tüp bebek ne tuttu sizin
Haha annem bile heyecandan gidip test almış test bana bakıyor ben teste bakıyorum bakalim birbirimize ne kadar daha dayanabilcez:) kim kazanacakAyy canim benimdee sali gunu bende cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?