2016 Aralik tup bebek

Ohhh ne güzel maşallah o bir tane sana evlat oluyor inşallah yaaaaa yemin ederim böyle haberler kıpır kıpır yapıyor içimi umudum tavan yapıyor valla transfer gününe sonra da test gününe ışınlanmak istiyorum resmen bazen çok kızıyorum kendime o kadar çok umudum varki negatifi hiç düşünmüyorum bir türlü hazirlayamiyorum kendimi tedavi başladı hiç umudum yoktu döllenme oldu umudum tavan yaptı resmen ayyyy inşallah bu defa negatif olmaz 3.negatifi kaldiramam

Kızlar ben transferin 4. Günü dus aldım şu dönemde duş çok faydalı değil biliyorum ama siz kaç gün arayla aldınız bugün 6. Gün bugünde duş alsam sorun olur mu acaba
Sıcak olmasın çok canım gobusunee çok su tutma uzun uzun.

Clexane sulandırıcı zaten cnm

Olmaz inşallah canım ben transferin ilk gününden beri bebeğimle konuşup onu seviyordum. Eşime de sevdiriyodum babası diye. Pozitif olduğunu öğrenmeden önce eşim haline çok üzülmüş. Negatif olursa seni toplaymam diye korktum dedi. Pozitif ol. Takdir Allahın.

tüp bebek azmış dondurulmuş var mı canım senin benim 3 embriyomu dondurdular
yok benim 12 yumurta toplandı, 8 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi.. 6 tanesi imha edildi.. dondurulmak için yeterince kaliteli değildi dediler..

Haha annem bile heyecandan gidip test almış test bana bakıyor ben teste bakıyorum bakalim birbirimize ne kadar daha dayanabilcez:) kim kazanacak
Bizimkiler pek testten yana degil kanda baktir gunu gelinde diyolar ama bende pazar guni evde bi test yaparim heraldee bilemiyorumm :)

yok benim 12 yumurta toplandı, 8 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi.. 6 tanesi imha edildi.. dondurulmak için yeterince kaliteli değildi dediler..
analdım canım ol
analdım canım

Canimm aminnn.bnim dün 2 hafta oldu genetik için para odeyeli 3 haftayı bulur demişti Dr.guzel gelirse insallahh insallahhh Şubat başı olur transfer her şey yolunda giderse Allahın izniyle.bnm diğer tedawide 2.gun embryosuydu ama pozitifti .O yüzden bu 5.gunu çok merak ediyordum gider mı gitmez mı diye.korkular hiç bitmiyor hicc hep sürekli diken ustundeyizz

ayyy ben de progesteron 200 mg kullanıyorum günde 3 defa vajinal olarak.. siyah pantalonlarımı bile beyaza buladı mübarek
Canım bende günde 3 defa kullanıyorum vajinal yoldan l Dün kendime ilacı koydum zannetmiştim bir baktım ki ilaç iç çamaşırımı da erimiş tekrardan koydum onun için Bir de sürekli günlük pet takılmak zorunda kalıyorum

S Sece44 cnm genetik test için ne kadar ödediniz? Nereye gönderdiler cnm bu arada örneği? Benim eşimin de sperim sayısında sorun yok ama doğuştan kalıtımsal bozukluk varmış , drum demişti bizede 2. Denemede de olmazsa bundan sonrakileri genetiğe göndeririz diye.

aynen ben de öyle.. ilacın büyük çoğunluğu geri geliyor zaten, vücut işine yarayan kısmını alıp geri kalanını atıyormuş.. benim günlük ped takmadğımda çamaşırımı geçip siyah pantalonlarımı bile beyaza boyuyor ilaç

Kızlar bugun transferin 7. Günü 4. Günden beri sağ kasığımda batma oluyo ama acıma gibi yerleşme olabilirmi öle olan varmı 5 dk ya yakın sürüyo geciyor bide kim ne yiyor nasıl besleniyorsunuz özel bişi yapan bar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…