2016 Aralik tup bebek

Cnm normal ağrılar onlar, rahat ol. Protein ağırlıklı beslen, bol c vitamini al

Canım embryo başına 350 dolar.sanirim ABD ye gidiyor öyle biliyorum .İnşallah gerek kalmaz sizin ,bebislerr sağlıkla gelsin insallah

Dun igneyi yaptik kanamam durdu.bugun yine smdi karin agrisiyla hafif lekeler gelmeye basladi.ne zor is yauv Allah herkese normal bir gebelik versin insallah.benimki su an anormal seyrediyor.2gundur uzaniyorum

Haha annem bile heyecandan gidip test almış test bana bakıyor ben teste bakıyorum bakalim birbirimize ne kadar daha dayanabilcez:) kim kazanacak
bence test kazanacak sen böyle çok dayanamazsin gibi duruyor

Aynen canım tedbir kuldan takdir allahtan herşey kısmet yaşayıp görecez ama sonuca kadar hep pozitif olacam erken üzmüyecem kendimi negatif olursa zaten üzülecem o yüzden şimdiden üzmüyüm bari rabbim kucağına sağlıkla aldirsin inşallah yavrucuģunu

Allahım hayırlı ugurlu etsin.Sağlıklı, sihatli hayırlı bir evlat olsun

Kızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi. şimdi hamile olduğuma ikna oldum sankidarısı kalp atışına inşallahhhhhh.

Gözün aydın cnm kalbide duyduktan sonra Allah'ın izini ile kucağına alcağın günü sayarsın:)

Canım insallah var öyle hissediyorum kızına kardes verecek Rabbim sen dua et bol bol hepimize pozitif sonuçlar versin diye

Benim transfer 24 aralıkta oldu doğum 10 eylül gözüküyor 2 tane transfer edildi dun yaptırdım test 10. Gun 167 di yarın tekrar yaptırcam
benim de transferim 20 aralıkta yapıldı, doğum benim de 10 eylül gözüküyor, değerler katlanarak artsın inşallah :)

Tek yumurta ikizi olabilir annesi

Canım embryo başına 350 dolar.sanirim ABD ye gidiyor öyle biliyorum .İnşallah gerek kalmaz sizin ,bebislerr sağlıkla gelsin insallah
İnşallah cnm ya, umarım değeelerim güzelce katlanır da gerek kalmaz bu işlere, bizim buradan daha da pahalıya geliyor. İlk defa mı yaptırıyorsunuz?

Dun igneyi yaptik kanamam durdu.bugun yine smdi karin agrisiyla hafif lekeler gelmeye basladi.ne zor is yauv Allah herkese normal bir gebelik versin insallah.benimki su an anormal seyrediyor.2gundur uzaniyorum
Cnm dr ne gün bakacakmış peki keseyi görmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…