Cnm normal ağrılar onlar, rahat ol. Protein ağırlıklı beslen, bol c vitamini alKızlar bugun transferin 7. Günü 4. Günden beri sağ kasığımda batma oluyo ama acıma gibi yerleşme olabilirmi öle olan varmı 5 dk ya yakın sürüyo geciyor bide kim ne yiyor nasıl besleniyorsunuz özel bişi yapan bar mı
Aminnn canimmmm inşallahh inşallah insallahhhayırlı sağlıklı şekilde transferin yapılsın ve yavrunu kucağına al inşallah :) yorucu ve heyecanlı bi süreç ama sonu güzel olacak inşallah
Canım embryo başına 350 dolar.sanirim ABD ye gidiyor öyle biliyorum .İnşallah gerek kalmaz sizin ,bebislerr sağlıkla gelsin insallah
Haha annem bile heyecandan gidip test almış test bana bakıyor ben teste bakıyorum bakalim birbirimize ne kadar daha dayanabilcez:) kim kazanacak
teşekkür ederimm :) sizin kaç haftalık ? benim şuan 4+2 gösteriyor..
Aynen canım tedbir kuldan takdir allahtan herşey kısmet yaşayıp görecez ama sonuca kadar hep pozitif olacam erken üzmüyecem kendimi negatif olursa zaten üzülecem o yüzden şimdiden üzmüyüm bari rabbim kucağına sağlıkla aldirsin inşallah yavrucuģunuOlmaz inşallah canım ben transferin ilk gününden beri bebeğimle konuşup onu seviyordum. Eşime de sevdiriyodum babası diye. Pozitif olduğunu öğrenmeden önce eşim haline çok üzülmüş. Negatif olursa seni toplaymam diye korktum dedi. Pozitif ol. Takdir Allahın.
Allahım hayırlı ugurlu etsin.Sağlıklı, sihatli hayırlı bir evlat olsunDua eden, güzel ve pozitif yorumlarla bana moral veren, her soruma anında cevap veren, umut olan, teselli eden hanımlar Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah, size çok çok teşekkür ediyorum bu süreçte stres en büyük düşman. Ben burda attım stresimi sizlerle. Hastaneden geliyorum, şuan hamilelik bar dedi doktorum değerim 604.3 cuma tekrar gidicem tahlil için. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Biliyorum dua ediyosunuz İnan'ın bende okuduğum herkese ediyorum. Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın çok duygulandım şuan ve hala inanamıyorum...
aaa ne güzel :) bchg değerin kaçtı? kaç yumurta transfer edildi? keseyi gördün mü? ne çok soru sordumBenimde aynı:)
Benim transfer 24 aralıkta oldu doğum 10 eylül gözüküyor 2 tane transfer edildi dun yaptırdım test 10. Gun 167 di yarın tekrar yaptırcamaaa ne güzel :) bchg değerin kaçtı? kaç yumurta transfer edildi? keseyi gördün mü? ne çok soru sordum
Canım kız bebekte ağrı kaşığı erkekte bele vuruyor.acep senin ki erkek mi içime öyle dogduKızlar bana çok evhamlı diyebilirsiniz. Benim kasık ağrılarım kesildi normal mi. Herşeyi kafaykafaya takıyorum .
Gözün aydın cnm kalbide duyduktan sonra Allah'ın izini ile kucağına alcağın günü sayarsın:)Kızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
Canım insallah var öyle hissediyorum kızına kardes verecek Rabbim sen dua et bol bol hepimize pozitif sonuçlar versin diyeAynen öyle cnm ama nedense bu son denemem gibi geliyor bidaha deneyemem sanki çok yoruldumtabi kızımda 3 gün ağlamıştım pozitif olunca sonuç kendime gelmem uzun olmuştu :)
Belirsizlik kötüyoksada kendimi ona göre ayarlamak istiyorum varsada ona göre
Aminnnnn canımmmmm. 4.gebeliğim daha önce hiç kesemiz olmamıştı ilk defa kesemiz oldu çok şükür:)Gözün aydın cnm kalbide duyduktan sonra Allah'ın izini ile kucağına alcağın günü sayarsın:)
benim de transferim 20 aralıkta yapıldı, doğum benim de 10 eylül gözüküyor, değerler katlanarak artsın inşallah :)Benim transfer 24 aralıkta oldu doğum 10 eylül gözüküyor 2 tane transfer edildi dun yaptırdım test 10. Gun 167 di yarın tekrar yaptırcam
Tek yumurta ikizi olabilir annesiKizlar yaa kac gundur kafama takiliyor. Benim sonucum aslinda hepinize gore daha yuksek gibi bir anormallik olabilir mi. 9. Gun 301 11. Gun 664
Tek embriyo boyle cikmasi normal mi o zaman bakiyorum herkesin 200 lerde cikmis. Iki kat arttigi icin ikiz tahmin etmiyorum.
hayırlı uğurlu olsuunnnAminnnnn canımmmmm. 4.gebeliğim daha önce hiç kesemiz olmamıştı ilk defa kesemiz oldu çok şükür:)
İnşallah cnm ya, umarım değeelerim güzelce katlanır da gerek kalmaz bu işlere, bizim buradan daha da pahalıya geliyor. İlk defa mı yaptırıyorsunuz?Canım embryo başına 350 dolar.sanirim ABD ye gidiyor öyle biliyorum .İnşallah gerek kalmaz sizin ,bebislerr sağlıkla gelsin insallah
Cnm dr ne gün bakacakmış peki keseyi görmek için?Dun igneyi yaptik kanamam durdu.bugun yine smdi karin agrisiyla hafif lekeler gelmeye basladi.ne zor is yauv Allah herkese normal bir gebelik versin insallah.benimki su an anormal seyrediyor.2gundur uzaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?