2016 Aralik tup bebek

kuzuuuuuuuu canım senin transfer pazartesi mi olacak benim salı olacak birlikte gün sayariz inşallah hayırlısıyla

Aminnnnn canımmmmm. 4.gebeliğim daha önce hiç kesemiz olmamıştı ilk defa kesemiz oldu çok şükür:)
Gözünaydin canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim çokk

Ohhh maşallah hepsi kaliteli embriyo olsun inşallah hakkında hayırlısı belki dondurur rahmi dinlendirmek için maşallah çünkü bayağı yumuş toplanmış
Amin canım hayırlısı olsun. Ohss olmiyim diye verdi ilaçları ama belli olmaz. Bide benim kistimi aspire etmişti o yüzden beklersek kist tekrar büyüyebilir bilmiyorumki kafam karıştı

Hayırlısı cnm benim, Allah kalp atımını da duymayı nasip etsin inşallah.

doktor bana yatmana gerek yok itebildiğin kadar içeri it dedi.. ben de 4te işyerinde tuvalette takıyorum ve sonrasında yatamıyorum doğal olarak..
Yaptım canım ilk seferkini çok beceremedim ama akşama daha iyi yaparım heralde

Amin canım hayırlısı olsun. Ohss olmiyim diye verdi ilaçları ama belli olmaz. Bide benim kistimi aspire etmişti o yüzden beklersek kist tekrar büyüyebilir bilmiyorumki kafam karıştı
Canım sen şimdi toparlanmana bak bunları düşünme en iyisini dr bilir hakkında hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olsun

Dun igneyi yaptik kanamam durdu.bugun yine smdi karin agrisiyla hafif lekeler gelmeye basladi.ne zor is yauv Allah herkese normal bir gebelik versin insallah.benimki su an anormal seyrediyor.2gundur uzaniyorum
Canım bol bol dinlen benim arkadaşım iki gebeliğinde de kanama yaşadı. İlk hamileliğinde koyu kahve gelmiş ikincisinde pembe kırmızı arası canım. Şimdi iki yavrusu da yanında

gözünaydın rabbim devamını nasip etsin , kaçıncı haftadasın acaba bende şu an 5+3 üm cuma gitsem gözükürmü haftayamı gitsem karar veremedim ,benimde keseyi görmeden içim rahat etmiyo

Oy Maşallah canım darı
Oy Maşallah canım ne güzel.rahatlamissindir. kalp atışını da duyarsın inşallah. Darısı da bizlere

Hayırlı olsun canım maşallah. İnşallah kalp atışında duyarsınız.

Kızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim

Kızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
jeli kullandıktan sonra yarım saat yürüyüş öneriliyor sürtünmeyle beraber daha iyi emilim sağladığı için

Kızlar nane şekerinin bir zararı varmıdır sizce? Boğaz ağrıma iyi geliyor diye biraz abarttım galiba şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…