Gözünaydin canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim çokkAminnnnn canımmmmm. 4.gebeliğim daha önce hiç kesemiz olmamıştı ilk defa kesemiz oldu çok şükür:)
Amin canım hayırlısı olsun. Ohss olmiyim diye verdi ilaçları ama belli olmaz. Bide benim kistimi aspire etmişti o yüzden beklersek kist tekrar büyüyebilir bilmiyorumki kafam karıştıOhhh maşallah hepsi kaliteli embriyo olsun inşallah hakkında hayırlısı belki dondurur rahmi dinlendirmek için maşallah çünkü bayağı yumuş toplanmış
Hayırlısı cnm benim, Allah kalp atımını da duymayı nasip etsin inşallah.Kızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
Yaptım canım ilk seferkini çok beceremedim ama akşama daha iyi yaparım heraldedoktor bana yatmana gerek yok itebildiğin kadar içeri it dedi.. ben de 4te işyerinde tuvalette takıyorum ve sonrasında yatamıyorum doğal olarak..
Canım sen şimdi toparlanmana bak bunları düşünme en iyisini dr bilir hakkında hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olsunAmin canım hayırlısı olsun. Ohss olmiyim diye verdi ilaçları ama belli olmaz. Bide benim kistimi aspire etmişti o yüzden beklersek kist tekrar büyüyebilir bilmiyorumki kafam karıştı
Canım bol bol dinlen benim arkadaşım iki gebeliğinde de kanama yaşadı. İlk hamileliğinde koyu kahve gelmiş ikincisinde pembe kırmızı arası canım. Şimdi iki yavrusu da yanındaDun igneyi yaptik kanamam durdu.bugun yine smdi karin agrisiyla hafif lekeler gelmeye basladi.ne zor is yauv Allah herkese normal bir gebelik versin insallah.benimki su an anormal seyrediyor.2gundur uzaniyorum
gözünaydın rabbim devamını nasip etsin , kaçıncı haftadasın acaba bende şu an 5+3 üm cuma gitsem gözükürmü haftayamı gitsem karar veremedim ,benimde keseyi görmeden içim rahat etmiyoKızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
Oy Maşallah canım ne güzel.rahatlamissindir. kalp atışını da duyarsın inşallah. Darısı da bizlereKızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
Sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez canım. Hayırlısı bakalımCanım kız bebekte ağrı kaşığı erkekte bele vuruyor.acep senin ki erkek mi içime öyle dogdu
Hayırlı olsun canım maşallah. İnşallah kalp atışında duyarsınız.Kızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
jeli kullandıktan sonra yarım saat yürüyüş öneriliyor sürtünmeyle beraber daha iyi emilim sağladığı içinKızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
Ben koyduktan sonra 10 dk uzanıyorum sonra kalkıyorum canım.Kızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
Aynı gün transfer olmuşuz sanırım:)Benim annemde almış ama cumayı beklim diorum bugun transer günü dahil 7. Gün
Ben jeli sıktığım gibi 10 dakika yürüyorum sürtünme kuvveti gerekiyor dediler ilacın tesiri icinKızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
Bencede :) ama korkuya yapamam emin ol korkunun gözünü seveyimbence test kazanacak sen böyle çok dayanamazsin gibi duruyor
Herşeyin fazlası zarardır canım çok abartmadıgin sürece bi zararı olmaz kararında bırakKızlar nane şekerinin bir zararı varmıdır sizce? Boğaz ağrıma iyi geliyor diye biraz abarttım galiba şekeri
Tek yumurta ikizi olabilir annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?