2016 Aralik tup bebek

Maşallah maşallah

HYirlisi olsun cnm ins kalp atislarinida duyarsin rabbiminn izniyle birde kac gunluk gordunuz cnm bana iki hafta sonra kalp atisiyla birlikte dedi

Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibi yoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam(

cogito88 minikgelin siz ne durumdasiniz testler ne zaman aklimdasiniz kizlar hep her zaman sizlere ve diger arkadaslara dua ediyorumm ins sizlerinde yuzleri gulerr
Caniiim benim test gunu. 17 ocak cok var daha iyiyim ama takiliyorum oyle evde:) cok sagol arkadasim sende dualarimdasin
Kızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
Canim ben jeli koyduktan hemen sonra 15 dk yuruyorum bana oyle soyledi doktor

Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibi yoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam(
Ben 10. Gün yaptım canım idrar testini ama herkesin çıkmayabiliyomuş. Çıkmazsa üzülme ama.En garanti kan testi bence.

Cnm bence yaptırma zaten bir gün kalmış oluyor testine. Aynı hatayı bende yaptım 9. Ve 10. Gün silik çizgi vardı ama 11. Gün hiç çizgi yoktu. Çok kötü olmuştum.

Canim benimm... Heyecan dorukta bunu resmen hissediyorum.. 9. Gun cikarmi cikmazmi bildmiyorum vucuddan vucuda degisiyor :) icin rahat edecekse yap :)

Cnm bence yaptırma zaten bir gün kalmış oluyor testine. Aynı hatayı bende yaptım 9. Ve 10. Gün silik çizgi vardı ama 11. Gün hiç çizgi yoktu. Çok kötü olmuştum.

Ben 10. Gün yaptım canım idrar testini ama herkesin çıkmayabiliyomuş. Çıkmazsa üzülme ama.En garanti kan testi bence.

Bilmiyorum kızlar bi yanım yap diyor bi yanım yapma ama kan sonucunu nasıl bekliycem şuanda onu düşünürken kalbime inecek sanki
Kızımda 10. Gün yapmıştım çıkmıştı
Gecen düşük yaptığımda 7. Gün yapmıştım çıkmıştı
Bi diyorum çıkmazsa negatiftir zaten kan sonucunu alınca yıkılmam başkası dese kan gününü bekle derim ama kendime aklımı çalıştıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…