- 29 Nisan 2016
- 50
- 88
- 3
Maşallah maşallahKızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
Arkadaslar ikinci kan testmin sonucunu aldim. 270 küsür çikti.. yukselme var cok sükür. 7 haftamda ultrasan muayenesine giricez insallah
Koyduktan sonra uzan canim 3 dk fln sonra 15 20 dk yuru ben oyle yapiyorum oyle yapmam gerektigini soyledilerKızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
Perşembe cnm 29 aralıkAynı gün transfer olmuşuz sanırım:)
HYirlisi olsun cnm ins kalp atislarinida duyarsin rabbiminn izniyle birde kac gunluk gordunuz cnm bana iki hafta sonra kalp atisiyla birlikte dediKızlar biz kesemizi gördük bugün çok şükür Rabbime. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Çok tedirgindim şükür ki gördük kesemizi.şimdi hamile olduğuma ikna oldum sanki darısı kalp atışına inşallahhhhhh.
Gözün aydın cnm sıra kese ve kalpteArkadaslar ikinci kan testmin sonucunu aldim. 270 küsür çikti.. yukselme var cok sükür. 7 haftamda ultrasan muayenesine giricez insallah
Kizlar 3.muz ayni gun transferimizi olmusuzAynı gün transfer olmuşuz sanırım:)
Caniiim benim test gunu. 17 ocak cok var daha iyiyim ama takiliyorum oyle evde:) cok sagol arkadasim sende dualarimdasincogito88 minikgelin siz ne durumdasiniz testler ne zaman aklimdasiniz kizlar hep her zaman sizlere ve diger arkadaslara dua ediyorumm ins sizlerinde yuzleri gulerr
Canim ben jeli koyduktan hemen sonra 15 dk yuruyorum bana oyle soyledi doktorKızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
Ben 10. Gün yaptım canım idrar testini ama herkesin çıkmayabiliyomuş. Çıkmazsa üzülme ama.En garanti kan testi bence.Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibiyoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam (
Bendee :)))Perşembe cnm 29 aralık
Cnm bence yaptırma zaten bir gün kalmış oluyor testine. Aynı hatayı bende yaptım 9. Ve 10. Gün silik çizgi vardı ama 11. Gün hiç çizgi yoktu. Çok kötü olmuştum.Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibiyoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam (
Canim benimm... Heyecan dorukta bunu resmen hissediyorum.. 9. Gun cikarmi cikmazmi bildmiyorum vucuddan vucuda degisiyor :) icin rahat edecekse yap :)Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibiyoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam (
Cnm bence yaptırma zaten bir gün kalmış oluyor testine. Aynı hatayı bende yaptım 9. Ve 10. Gün silik çizgi vardı ama 11. Gün hiç çizgi yoktu. Çok kötü olmuştum.
Ben 10. Gün yaptım canım idrar testini ama herkesin çıkmayabiliyomuş. Çıkmazsa üzülme ama.En garanti kan testi bence.
Çok sağol canımmm benim. Aminnnnnnnn.Gözünaydin canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim çokk
Şuanda yazarken bile karnıma agrı girdi heycandan :)Canim benimm... Heyecan dorukta bunu resmen hissediyorum.. 9. Gun cikarmi cikmazmi bildmiyorum vucuddan vucuda degisiyor :) icin rahat edecekse yap :)
Çok sağol canımmmmhayırlı uğurlu olsuunnn
İnşallah aminnnnnnn canım :)Hayırlısı cnm benim, Allah kalp atımını da duymayı nasip etsin inşallah.
İnşallah canım inşallahhhhhh Rabbim o günleri de gösterir hayırlısıylaHayırlı olsun canım maşallah. İnşallah kalp atışında duyarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?