2016 Aralik tup bebek

Kızlar opu sonrası kanamanın oldu mu benim pembe pembe kanamam var hala devam ediyor

HYirlisi olsun cnm ins kalp atislarinida duyarsin rabbiminn izniyle birde kac gunluk gordunuz cnm bana iki hafta sonra kalp atisiyla birlikte dedi
İnşallah aminnn canım. 19 aralık test günümdü benim. 12.gündü test günüm. 24 aralıkta en son beta baktırdıj. Bugüne de kese için gün vermişti. 24 aralıkta 923 çıkmıştı beta. Kalp atışı 10gün sonra dedi bugün. İnşallah hayırlısıyla keseyle kalbi aynı anda görür duyarsın canım

İnşallah cnm ya, umarım değeelerim güzelce katlanır da gerek kalmaz bu işlere, bizim buradan daha da pahalıya geliyor. İlk defa mı yaptırıyorsunuz?
Ewet canım ilk defa.bnm gecen tedawi disgebelik olmuştu ama kesin değildi kimyasal ihtimali de azolsa vardı Dr genetik yapalım embryonun kalitesinden emin olalım dedi

jeli kullandıktan sonra yarım saat yürüyüş öneriliyor sürtünmeyle beraber daha iyi emilim sağladığı için

Ben koyduktan sonra 10 dk uzanıyorum sonra kalkıyorum canım.

Ben jeli sıktığım gibi 10 dakika yürüyorum sürtünme kuvveti gerekiyor dediler ilacın tesiri icin

Koyduktan sonra uzan canim 3 dk fln sonra 15 20 dk yuru ben oyle yapiyorum oyle yapmam gerektigini soylediler

Caniiim benim test gunu.

Canim ben jeli koyduktan hemen sonra 15 dk yuruyorum bana oyle soyledi doktor
Sağolun canlar teşekkürler hepinize

Oldu cnm normal 2-3 gün sürebiliyor korkma
İyi öyleyse :) korkmuştum sağol canım. Bu arada test için senin yerinde olsam napardim diye düşündüm çünkü şimdiden test için düşünüyorum nasıl yaparım Cesaret edebilirmiyim diye. Sanki idrar testi yapardım gibime geliyor. En azından çıkmasa da Umut var belki kanda çıkar idrara geç çıkar gibi düşünürüm. İçimi çok karartmam. İstersen yarın bi yap derim ben.

valla bugun kalbim pır pır test zamanı geldi diye biten böyle heyecan yaptım bilmiyorum bi önceki transferimde 7. Günden itibaren hep idrar testi yaptım çok rahattım ama şimdi öyle olamıyorum:)) hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…