Sağol canımmmmmmMaşallah maşallah
Yap yapKızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibiyoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam (
İnşallah aminnn canım. 19 aralık test günümdü benim. 12.gündü test günüm. 24 aralıkta en son beta baktırdıj. Bugüne de kese için gün vermişti. 24 aralıkta 923 çıkmıştı beta. Kalp atışı 10gün sonra dedi bugün. İnşallah hayırlısıyla keseyle kalbi aynı anda görür duyarsın canımHYirlisi olsun cnm ins kalp atislarinida duyarsin rabbiminn izniyle birde kac gunluk gordunuz cnm bana iki hafta sonra kalp atisiyla birlikte dedi
:):) ya eşime test al dedim sabah cesaret edersem yapayım edemezsem cuma kan vereyim zaman geçmez diyordum test tarihi geldiYap yap)) çift çizgiyide gör.
Oldu cnm normal 2-3 gün sürebiliyor korkmaKızlar opu sonrası kanamanın oldu mu benim pembe pembe kanamam var hala devam ediyor
Ewet canım ilk defa.bnm gecen tedawi disgebelik olmuştu ama kesin değildi kimyasal ihtimali de azolsa vardı Dr genetik yapalım embryonun kalitesinden emin olalım dediİnşallah cnm ya, umarım değeelerim güzelce katlanır da gerek kalmaz bu işlere, bizim buradan daha da pahalıya geliyor. İlk defa mı yaptırıyorsunuz?
Cumartesiye cagirmisti.sonra bu olsylar oldu.cums ararim yine gelicek miyim cumartesi diye.gebelik haftasi hesaplamasina gore su an 5 haftalikmisim.Cnm dr ne gün bakacakmış peki keseyi görmek için?
Canim 3-5 dk sonra kalkıp 15-30 dk yuruceksinKızlar cirone Jeli kullandıktan sonra ne zaman kalkiyorsunuz yarın sabah jele basliycam koyduktan sonra ne zaman kalkabilirim
jeli kullandıktan sonra yarım saat yürüyüş öneriliyor sürtünmeyle beraber daha iyi emilim sağladığı için
Ben koyduktan sonra 10 dk uzanıyorum sonra kalkıyorum canım.
Ben jeli sıktığım gibi 10 dakika yürüyorum sürtünme kuvveti gerekiyor dediler ilacın tesiri icin
Koyduktan sonra uzan canim 3 dk fln sonra 15 20 dk yuru ben oyle yapiyorum oyle yapmam gerektigini soylediler
Sağolun canlar teşekkürler hepinizeCaniiim benim test gunu.
Canim ben jeli koyduktan hemen sonra 15 dk yuruyorum bana oyle soyledi doktor
Bn olsam yapardım:))Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibiyoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam (
Tamamdır canısııı teşekkür ederimCanim 3-5 dk sonra kalkıp 15-30 dk yuruceksin
Bn olsam yapardım:))
Bnm 3 gün oldu canımKızlar opu sonrası kanamanın oldu mu benim pembe pembe kanamam var hala devam ediyor
İnşallah çift çizgi görücenn çünkü ikiz olcakkAy Bakim eşim unutkandır testi alcakmı alırsa sabah uyandığımda o cesaret gelirse yaparım inş
İyi öyleyse :) korkmuştum sağol canım. Bu arada test için senin yerinde olsam napardim diye düşündüm çünkü şimdiden test için düşünüyorum nasıl yaparım Cesaret edebilirmiyim diye. Sanki idrar testi yapardım gibime geliyor. En azından çıkmasa da Umut var belki kanda çıkar idrara geç çıkar gibi düşünürüm. İçimi çok karartmam. İstersen yarın bi yap derim ben.Oldu cnm normal 2-3 gün sürebiliyor korkma
Bn çok pozitif dusunuomm senin için yawass yawass emin adımlarla sağlam ilerlion:))Ay Bakim eşim unutkandır testi alcakmı alırsa sabah uyandığımda o cesaret gelirse yaparım inş
Tamamdır teşekkürler canım:) herşeye evham yapıyorum yavBnm 3 gün oldu canım
Ya bunuBn çok pozitif dusunuomm senin için yawass yawass emin adımlarla sağlam ilerlion:))
valla bugun kalbim pır pır test zamanı geldi diye biten böyle heyecan yaptım bilmiyorum bi önceki transferimde 7. Günden itibaren hep idrar testi yaptım çok rahattım ama şimdi öyle olamıyorum:)) hayırlısı hepimiz içinİyi öyleyse :) korkmuştum sağol canım. Bu arada test için senin yerinde olsam napardim diye düşündüm çünkü şimdiden test için düşünüyorum nasıl yaparım Cesaret edebilirmiyim diye. Sanki idrar testi yapardım gibime geliyor. En azından çıkmasa da Umut var belki kanda çıkar idrara geç çıkar gibi düşünürüm. İçimi çok karartmam. İstersen yarın bi yap derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?