2016 Aralik tup bebek

Ewet canım ilk defa.bnm gecen tedawi disgebelik olmuştu ama kesin değildi kimyasal ihtimali de azolsa vardı Dr genetik yapalım embryonun kalitesinden emin olalım dedi
Benimde ilk denememde boş gebelik olmuştu. Kese oluştu ama bebek yoktu.hakkımızda hayırlısı cnm. Allahım neyi hayır görürse onu versin bizlere.

Ben senden çok umutluyum inşallah olacak cidden senin profilini her gördüğümde içime olacak diye doğuyor inşallah tutundu şimdi bebiş
Ya inşşşşşş hepimiz pozitif haberler verelim bu 4. Denemem burda gerçekten çok kişi pozitif aldı diğer tüp bebeklerde olduğum topiklerde bukdr olmadı hatta baya ikiz olcak bence burda :)
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın zor gerçekten tedavi süreci.. size yazdığımdan beri karnım agrıyor heycandan :)bence sabaha kdr uyuyamam bugun :)

Tamamdır teşekkürler canım:) herşeye evham yapıyorum yav
Canım hepimiz aynı :)) bakk mesela ignelere başladım akintim oluyor normal mı, ayy yumoslarim büyüyor mu, opudan önce yumurtalarimm catladilarmi mı çok korkuyorum,acaba kaç yumoss toplanacak,ayy kaçı dollencek ,5. Güne gideecekler mı,kızlar ağrım var normal mı,ayy ağrım gitti normal mı:))) hepsini sordum ben:))) hepimizin hemen hemen aynı şeyleri soruyoruz çok normallik şekerim:)))

Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibi yoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam(
Canım idrarda çıkmama ihtimali var biliyorsun. Moralini bozar. İstersen 10.günü ilk idrarla yap testini. Son günler daha da geçmez oluyor canım maalesef

Valla aynen hep aynı sorular nerede saçma şeyler varsa soruyoruz kaç kez tüp bebek yaptırdım hepsinde bilmeme rağmen evham yaptım oluyor anne olmak böyle baştan başlıyor vesveselere

Valla aynen hep aynı sorular nerede saçma şeyler varsa soruyoruz kaç kez tüp bebek yaptırdım hepsinde bilmeme rağmen evham yaptım oluyor anne olmak böyle baştan başlıyor vesveselere
Benim bir de şey vardı kusarkenn kasildim bir şey olur mu, ağda yapsam bir şey olur mu:)) tatliii telaslarr bunlarrr

Canım idrarda çıkmama ihtimali var biliyorsun. Moralini bozar. İstersen 10.günü ilk idrarla yap testini. Son günler daha da geçmez oluyor canım maalesef
Ya bende hep çıktı varsa aslında aklım onada gidiyor sanırım idrara hemen yolluyorum hormonları 10. Gün yapsam daha kesin olur sabah olsun hayır olsun bakalım cesaret edebilecekmiyim

Kızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibi yoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam(
Yapdaa sabah bize şöyle guzel bi haber ver umudumuz artsin :) insallahh bebesin smski tutunmustur anniskosunaa

İnşallah canım benim inşallah hepimiz pozitif sonuçları paylaşırız gerçekten maşallah çok bereketli bu topik arkadaşların çoğu hamile maşallah darısı bize inşallah haaaa bu arada iki gün sonra hamile haberi alınca sende kaçma diğer hamile kalan arkadaşlar gibi sen benim umut ışıgımsın

Benim bir de şey vardı kusarkenn kasildim bir şey olur mu, ağda yapsam bir şey olur mu:)) tatliii telaslarr bunlarrr
Ben ilk denememde put gibi yattım wc ye gittim bide yemeği dizime koydular yedim şimdi düşünüp acıyorum Kendi kendime :)bana doktorum ozaman demişti yatmak ile hamilelik olsa biz hastalarımızı hastahaneden hiç çıkarmayız zaten demişti ..

Kızlar dr kalçadan progestan yerine jele başlatıyor beni. Hemşirenin dediği. Jeli sıkınca sakın yatma 10dk yürü dedi. Bilginiz olsun sizlerinde paylaşmak istedim. Kalıntıları gelir korkma dedi birde.

Yok yok kaçmam ya vefalıyımdır ben :) sadece haftaya işe başlıycam bukdr sık yazamam aklımda kalır burda :) daha dur hamileler ile Yen'i bi topik yapcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…