2016 Aralik tup bebek

Kızlar dr kalçadan progestan yerine jele başlatıyor beni. Hemşirenin dediği. Jeli sıkınca sakın yatma 10dk yürü dedi. Bilginiz olsun sizlerinde paylaşmak istedim. Kalıntıları gelir korkma dedi birde.
Progestan fitili uyuycagın sıra koyman Laz'ım
Crinone jelde sıkıp 15 dk yürümen Laz'ım
Kalıntı geliyor posa onlar faydalı kısmı alıyor vücüt geri kalanın faydası Yok ben her wc ye gidince kalıntılar geliyor

Ama annelerimiz büyükler hep yatın diyor böyle bir düşünce var biz de etkileniyoruz.afedersiniz bn 5 gün faln camasirimii bile çekmek için egilmedim hep eşime seslendim:)))

Yok yok kaçmam ya vefalıyımdır ben :) sadece haftaya işe başlıycam bukdr sık yazamam aklımda kalır burda :) daha dur hamileler ile Yen'i bi topik yapcaz inş
Aaa sen çalışıyonmu peki kızçene kim bakiyor ))evettt inşallah bizde hamileler kervanına katilacaz sonra hamişliklermizi konuşacaz inşallahhhhhh

evet canım haklısın benim doktorda eşime hep yatmasın vücut tehlike olarak algılar atar demiş biz ne kadar yatarsako kadar tutar diye düşünüyoruz hepp

Yok yok kaçmam ya vefalıyımdır ben :) sadece haftaya işe başlıycam bukdr sık yazamam aklımda kalır burda :) daha dur hamileler ile Yen'i bi topik yapcaz inş
Aaa sen çalışıyonmu peki kızçene kim bakiyor ))evettt inşallah bizde hamileler kervanına katilacaz sonra hamişliklermizi konuşacaz inşallahhhhhh

Progestanın iğnesini oldum her akşam canım. Kalçalarım hissizleşmişti artık :)) evet jel öyleymiş. Sabah akşam jeli kalp atışından sonra günde 1e düşecekmiş. Merak ettiğim ben işe giderken ne yapacagım sabah jelin kalıntılarıyla. Günlük ped sanırım tek çözümü.

çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişey olmaz bebişine

Geçmiş olsun canım benim rabbim kismetinden eylesin inşallah bebişin senle kalır ömür boyu inşallah iyi haberler Ver bize çok dikkat et kendine bitanemmnmn

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bebişin şimdi serumlarla ve dinlenmenle sıkı sıkı tutunacak annesine. Kese yapısı nasıl.dr lekelerden yola çıkarak mı dedi bunu. Ne olur olumsuz hiç düşünme.

çok geçmiş olsun stres yapma dinlenmene bak inşallah atlatırsın bu durumu serumlar da işe yarar, doktor kontrolündeymişsin nasılsa

İnşallah canım keseyle ilgili bişey söylemedi aslındsa çokta kanama yok ama rahim ağzında bi dürtme ve ağrı var rabbim bilir en iyisini ne desek boş

Kuzum dualarım seninle geçmiş olsun.bebişin inşallah seninle kalır sıkı dıkı tutunur minnoş

Kizlar 3.muz ayni gun transferimizi olmusuz
Bi tane daha arkadaş vardı canm 4 kişiyiz :) de benim biraz önce karnıma öyle kötü bi sancı girdi ki resmen canımı aldı 5 dk felan sürdü normal mi acaba canm ya korkmaya başladım lavobaya koştum direk bişey yok ama aklım çıkıyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…