- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Progestan fitili uyuycagın sıra koyman Laz'ımKızlar dr kalçadan progestan yerine jele başlatıyor beni. Hemşirenin dediği. Jeli sıkınca sakın yatma 10dk yürü dedi. Bilginiz olsun sizlerinde paylaşmak istedim. Kalıntıları gelir korkma dedi birde.
Ama annelerimiz büyükler hep yatın diyor böyle bir düşünce var biz de etkileniyoruz.afedersiniz bn 5 gün faln camasirimii bile çekmek için egilmedim hep eşime seslendim:)))Ben ilk denememde put gibi yattım wc ye gittim bide yemeği dizime koydular yedim şimdi düşünüp acıyorum Kendi kendime :)bana doktorum ozaman demişti yatmak ile hamilelik olsa biz hastalarımızı hastahaneden hiç çıkarmayız zaten demişti ..
Amin inşallah.Gerçi o yoğun bir kadın işi öyle sanırım bir ara öyle demişti belki fırsat bulamamıştırBendeçok merak ediyorum inşallah kötü bir şey yoktur
Aaa sen çalışıyonmu peki kızçene kim bakiyor ))evettt inşallah bizde hamileler kervanına katilacaz sonra hamişliklermizi konuşacaz inşallahhhhhhYok yok kaçmam ya vefalıyımdır ben :) sadece haftaya işe başlıycam bukdr sık yazamam aklımda kalır burda :) daha dur hamileler ile Yen'i bi topik yapcaz inş
evet canım haklısın benim doktorda eşime hep yatmasın vücut tehlike olarak algılar atar demiş biz ne kadar yatarsako kadar tutar diye düşünüyoruz heppBen ilk denememde put gibi yattım wc ye gittim bide yemeği dizime koydular yedim şimdi düşünüp acıyorum Kendi kendime :)bana doktorum ozaman demişti yatmak ile hamilelik olsa biz hastalarımızı hastahaneden hiç çıkarmayız zaten demişti ..
Aaa sen çalışıyonmu peki kızçene kim bakiyor ))evettt inşallah bizde hamileler kervanına katilacaz sonra hamişliklermizi konuşacaz inşallahhhhhhYok yok kaçmam ya vefalıyımdır ben :) sadece haftaya işe başlıycam bukdr sık yazamam aklımda kalır burda :) daha dur hamileler ile Yen'i bi topik yapcaz inş
Ben bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyiO zaman cuma günü gidiyorum
Progestanın iğnesini oldum her akşam canım. Kalçalarım hissizleşmişti artık :)) evet jel öyleymiş. Sabah akşam jeli kalp atışından sonra günde 1e düşecekmiş. Merak ettiğim ben işe giderken ne yapacagım sabah jelin kalıntılarıyla. Günlük ped sanırım tek çözümü.Progestan fitili uyuycagın sıra koyman Laz'ım
Crinone jelde sıkıp 15 dk yürümen Laz'ım
Kalıntı geliyor posa onlar faydalı kısmı alıyor vücüt geri kalanın faydası Yok ben her wc ye gidince kalıntılar geliyor
çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişey olmaz bebişineBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Geçmiş olsun canım benim rabbim kismetinden eylesin inşallah bebişin senle kalır ömür boyu inşallah iyi haberler Ver bize çok dikkat et kendine bitanemmnmnBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bebişin şimdi serumlarla ve dinlenmenle sıkı sıkı tutunacak annesine. Kese yapısı nasıl.dr lekelerden yola çıkarak mı dedi bunu. Ne olur olumsuz hiç düşünme.Ben bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Sağol canım ne zor valla kimse yaşamasın inşallahçok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişey olmaz bebişine
çok geçmiş olsun stres yapma dinlenmene bak inşallah atlatırsın bu durumu serumlar da işe yarar, doktor kontrolündeymişsin nasılsaBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
İnşallah canım keseyle ilgili bişey söylemedi aslındsa çokta kanama yok ama rahim ağzında bi dürtme ve ağrı var rabbim bilir en iyisini ne desek boşCanım Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bebişin şimdi serumlarla ve dinlenmenle sıkı sıkı tutunacak annesine. Kese yapısı nasıl.dr lekelerden yola çıkarak mı dedi bunu. Ne olur olumsuz hiç düşünme.
Sağol canım aynen yapacak tek şey dua etmek artıkçok geçmiş olsun stres yapma dinlenmene bak inşallah atlatırsın bu durumu serumlar da işe yarar, doktor kontrolündeymişsin nasılsa
Canım biz ankamasakta kasılmalar oluyor ranimde o serumlar rahatlatır inşSağol canım aynen yapacak tek şey dua etmek artık
Aynen canm bende 29 aralıkta oldumPerşembe cnm 29 aralık
Canim benim ertesi gun lekelenmem oldu.. Normalmis canim...Kızlar opu sonrası kanamanın oldu mu benim pembe pembe kanamam var hala devam ediyor
Kuzum dualarım seninle geçmiş olsun.bebişin inşallah seninle kalır sıkı dıkı tutunur minnoşBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Bi tane daha arkadaş vardı canm 4 kişiyiz :) de benim biraz önce karnıma öyle kötü bi sancı girdi ki resmen canımı aldı 5 dk felan sürdü normal mi acaba canm ya korkmaya başladımKizlar 3.muz ayni gun transferimizi olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?