- 20 Aralık 2014
- 133
- 107
- 53
- 33
Bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum şuan kuzuKızlar ya benim yarın 9. Günüm olcak idrar test yapsammı çokta korkuyorum 10. Gün kan vercem ama o kan sonucunu beklemek bana ızdırap gibiyoksa kan vereceğim gün sabahımı yapsam neyapsam (
4 muyuz iyi bakalim insaallah hepimiz guzeæ haberler veririz...Bi tane daha arkadaş vardı canm 4 kişiyiz :) de benim biraz önce karnıma öyle kötü bi sancı girdi ki resmen canımı aldı 5 dk felan sürdü normal mi acaba canm ya korkmaya başladımlavobaya koştum direk bişey yok ama aklım çıkıyor şuan
Ben öyle belirti aramıyorum zaten canm belirti ararsam kendimi kaptiriyorum çünkü ama bu sancı bi anda girince dedim aha kesin adet oldum resmen beynimde şimşekler çaktı4 muyuz iyi bakalim insaallah hepimiz guzeæ haberler veririz...
Sanirim her turlu belirti normal sayiliyor :) tutunma cabalari olabilir insaallah ama bende pek birseyler olmuyor sanki hic transfer olmamisim gibi...
İnşallah canım herkesinki tutunsun kimse böyle şeyler yaşamasın çok sağolKuzum dualarım seninle geçmiş olsun.bebişin inşallah seninle kalır sıkı dıkı tutunur minnoş
Sağol canım inşallah seninkide tutunur sıkı sıkı annesineAden51 canım Rabbim yardımcın olsun bebeğin sana senin ona tutunduğundan daha sıkı tutunsun İnşAllah
minikgelin annelik cesaret işi yap testini ve bize güzel haberler ver
Canim sen istanbulda transfer olmustun bursada kaliyodum dimi?yoksa gene biriylemi karistirdim:) test gunun ne zaman canim4 muyuz iyi bakalim insaallah hepimiz guzeæ haberler veririz...
Sanirim her turlu belirti normal sayiliyor :) tutunma cabalari olabilir insaallah ama bende pek birseyler olmuyor sanki hic transfer olmamisim gibi...
Evet bu sipalar dengemizi bozdu canım.Vücudumuzun en ufak bir hareketini dinliyoruz. Allah'tan burası var. Yoksa herşeyi doktorlara sorsak vallaha bıkar adamlar :) bide benim doktor kadınlar kulübüne çok girme dedi ama bi bilse burdan çıkmadığımiCanım hepimiz aynı :)) bakk mesela ignelere başladım akintim oluyor normal mı, ayy yumoslarim büyüyor mu, opudan önce yumurtalarimm catladilarmi mı çok korkuyorum,acaba kaç yumoss toplanacak,ayy kaçı dollencek ,5. Güne gideecekler mı,kızlar ağrım var normal mı,ayy ağrım gitti normal mı:))) hepsini sordum ben:))) hepimizin hemen hemen aynı şeyleri soruyoruz çok normallik şekerim:)))
Rabbim size bağışlasın insallahBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Canim insallah bebisisn senle kalacak bol bol dua et bizimde dualarimiz seninleBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Kaynanam bakıyor cnm çok şükür çokta güzel bakıyor aklım kalmıyor :) inş hamilelik muhabbet çok keyifli umarım o sohbetleri yapmayı nasip eder rabbim :)Aaa sen çalışıyonmu peki kızçene kim bakiyor ))evettt inşallah bizde hamileler kervanına katilacaz sonra hamişliklermizi konuşacaz inşallahhhhhh
Ay kıyamam o igne çok zormuş bi onu vurunmadım benProgestanın iğnesini oldum her akşam canım. Kalçalarım hissizleşmişti artık :)) evet jel öyleymiş. Sabah akşam jeli kalp atışından sonra günde 1e düşecekmiş. Merak ettiğim ben işe giderken ne yapacagım sabah jelin kalıntılarıyla. Günlük ped sanırım tek çözümü.
Eşim almamış test çok söylendim gidiyor şimdi almaya :) ona kalsa direk kanda öğrencez:)Aden51 canım Rabbim yardımcın olsun bebeğin sana senin ona tutunduğundan daha sıkı tutunsun İnşAllah
minikgelin annelik cesaret işi yap testini ve bize güzel haberler ver
Ya valla ben her sabah ilk işim yataktan kalkmadan buraya bakmak acaba test yapan varmı diye :) insan gerçekten kendi kadar heycanlanıyor:)Kizlar masaallah cok guzel kaynatmissiniz :)
Merkezde tanistigim 15 yillik evli olan bir arkadasin testi negatif cikmis cook uzuldum coookokadar dua ettim onun icin ama rabbim demek hayirli gormemis...
minikgelin arkadas kizz heyecandan sabaha kadar uyutmiyacaksin beni :))))
Bende az önce yemek yerken bildigin adet agrısı girdi balla bi süre devam etti geçti moralim bozuldu benimde zaten her akıntı geldimi kontrol ediyorum adetmi oluyorum diye :)Ben öyle belirti aramıyorum zaten canm belirti ararsam kendimi kaptiriyorum çünkü ama bu sancı bi anda girince dedim aha kesin adet oldum resmen beynimde şimşekler çaktı
Sen dinlen güzelce Allah yar ve yardımcın olsun canımİnşallah canım keseyle ilgili bişey söylemedi aslındsa çokta kanama yok ama rahim ağzında bi dürtme ve ağrı var rabbim bilir en iyisini ne desek boş
Çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol dua et bebeğin bırakmaz seni Allah'ın izniyle canım.Sağol canım aynen yapacak tek şey dua etmek artık
Cnm korkma Allah'ın izini ile hiç bşy olmuycak ilk aylar düşük riski her hamile için yüksektir önlemini aldıktan sonra hiç bşy olmaz inş değerinde güzel artmış bşy olmaz benceBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Of ya çok üzüldümKizlar masaallah cok guzel kaynatmissiniz :)
Merkezde tanistigim 15 yillik evli olan bir arkadasin testi negatif cikmis cook uzuldum coookokadar dua ettim onun icin ama rabbim demek hayirli gormemis...
minikgelin arkadas kizz heyecandan sabaha kadar uyutmiyacaksin beni :))))
Kasık ve vel ağrım vardı4 veya 5invi gün akıntı gelmeye başladı benim adettir yaklaştığını öyle akıntı mi gelirdim sürüldü beyaz yeşilimsi açık renk dedim tamam tutmadı dedim sonra 8inci gün idrar yaptım negatif yıkıldım.Pzteside kan yaptım 2.0 tamamen yıkıldımNihalcim rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallah.. bende transfer sonrası 1-2 günden sonra hiç belirti yoktu.. sende de mi öyle oldu ?!?
Dogru hatirliyorsun canim :)Canim sen istanbulda transfer olmustun bursada kaliyodum dimi?yoksa gene biriylemi karistirdim:) test gunun ne zaman canim
Bende inan cok cok uzuldum... Ama inaniyorum rabbim bir gun anne olmayi nasip edecek ona...Of ya çok üzüldümolmayınca olmuyor ama rabbim isteyen herkese versin emeklerimiz boş çıkmasın inşallah
Bende o progestan igneleri vuruyorum ama berbat agriyor inan.. Evvelki gun resmen oturamaz oldum..Kaynanam bakıyor cnm çok şükür çokta güzel bakıyor aklım kalmıyor :) inş hamilelik muhabbet çok keyifli umarım o sohbetleri yapmayı nasip eder rabbim :)
Ay kıyamam o igne çok zormuş bi onu vurunmadım benped koyarsın cnm zaten geri gelecekse biden bikere geliyor değiştirirsin pedi bende öyle yapıyorum yoksa altıma yapmış gibi hisediyorum:)
Eşim almamış test çok söylendim gidiyor şimdi almaya :) ona kalsa direk kanda öğrencez:)
Ya valla ben her sabah ilk işim yataktan kalkmadan buraya bakmak acaba test yapan varmı diye :) insan gerçekten kendi kadar heycanlanıyor:)
Bende az önce yemek yerken bildigin adet agrısı girdi balla bi süre devam etti geçti moralim bozuldu benimde zaten her akıntı geldimi kontrol ediyorum adetmi oluyorum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?