2016 Aralik tup bebek

Bende o progestan igneleri vuruyorum ama berbat agriyor inan.. Evvelki gun resmen oturamaz oldum..
Kiz bende uyanir uyanmaz buraya bakiyorum :))) yarini nasil bekliyecegim test yaparsan :))))
Ya bu iğneler olmasa nolur sanki valla eziyet ya neyse sonu bari güzel olsun değdi deriz inş:)
Valla bilmiyorum cnm sabah yaparım gibi ama korkarsam yapmamda acayip kararsızım

Kizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim

Aynen canm ya ömrümden ömür gitti resmen

Kizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim
Evt cnm banada aynısını dediler yanında ped götür bi kaç saat hafif kanamam olabilir.. başka bşy gerekmiyor .şimdiden hayırlı olsun

Canım ben bugün opu yaptırdım. Bana sadece aç gel dediler ama buradaki arkadaşlar sağolsun parfüm ve deodorant konusunda uyardılar. İşlem anesteziyle yapılıyor zaten hiç bişey anlamiyosun. Kanaman da sonradan olabilir benim devam ediyor pembe pembe kanamam canım korkmuştum ama normalmiş kanama olması. Hafif hafif ağrı var kasıklarım da

Cnm benim içini rahat tut bebişin seninle bırakmıycak annesini

Dogru hatirliyorsun canim :)
Hollandada yasiyorum... Ama bursada akrabalarimiz var... Bugun benim 6. Gunum ama nezaman test yaparim inan biliyorum :)
5. Gun embriyosu ise 8. Gun yapabilirsin kac tane transfer ettiler canim insallah sonuc pozitif olur

Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha

Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
Olmaz canım ben transferden sonra vuruldum. İdrarda pozitif çıktı bi de onun etkisi var midir dedim.Boşu boşuna evham yaptım. Onun etkisi çoktan gitmiştir. Yoksa herkesin idrar testi pozitif çıkardı.

Yok canim senin vicudunda catlatma ignesini ç si kalmamisti sen testini yap pozitifi gor insallah.vallahi iyi sabrediyorsunuz sanirim ben 7. Gunden sonra yaparim:)

Olmaz canım ben transferden sonra vuruldum. İdrarda pozitif çıktı bi de onun etkisi var midir dedim.Boşu boşuna evham yaptım. Onun etkisi çoktan gitmiştir. Yoksa herkesin idrar testi pozitif çıkardı.
Ya bi aklıma takılmadı deil silik çizgi görüp sonda negatif olursa daha bi üzülürüm sanki :)
Kızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinizi çok seviyorum
Sendende cnm .. bolca dinlen en iyi ilaç dinlenmek düşük tehlikesinde
Yok canim senin vicudunda catlatma ignesini ç si kalmamisti sen testini yap pozitifi gor insallah.vallahi iyi sabrediyorsunuz sanirim ben 7. Gunden sonra yaparim:)
Gecen trasnferimde 7. Gün yapmaya başladım pozitifti ama düşük yaptım eşimde daha idrar testi yapalım deme bana dedi ondan hiç konusunu bile açmadım :) ona kalsa yine istemiyor ama gerçekten kan testini beklerken kalp atışımın hızı tavan yapıyor yarın idrar yapıp en azından neyse ona göre kendimi ayarlarım:)

Ya bu iğneler olmasa nolur sanki valla eziyet ya neyse sonu bari güzel olsun değdi deriz inş:)
Valla bilmiyorum cnm sabah yaparım gibi ama korkarsam yapmamda acayip kararsızım
Canim seni cok iyi anliyorum cunku bendede ayni korku var ve ben idrar testi yapmayi dusunmuyorum... Bekliyebildigim kadar bekliyecegim insaallah :)

Çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmedi dediğin iyi oldu.
Zaten orda veriyolar canm ped ama tabi normal ped gibi değil ben orda koydum yatarken çıkarken koymadım ve 7 saatlik yol geldim otobüsle bişey yoktu ama gün icerisinde hafif hafif kanamalarn oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…