- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Ya bu iğneler olmasa nolur sanki valla eziyet yaBende o progestan igneleri vuruyorum ama berbat agriyor inan.. Evvelki gun resmen oturamaz oldum..
Kiz bende uyanir uyanmaz buraya bakiyorum :))) yarini nasil bekliyecegim test yaparsan :))))
Aynen canm ya ömrümden ömür gitti resmenKaynanam bakıyor cnm çok şükür çokta güzel bakıyor aklım kalmıyor :) inş hamilelik muhabbet çok keyifli umarım o sohbetleri yapmayı nasip eder rabbim :)
Ay kıyamam o igne çok zormuş bi onu vurunmadım benped koyarsın cnm zaten geri gelecekse biden bikere geliyor değiştirirsin pedi bende öyle yapıyorum yoksa altıma yapmış gibi hisediyorum:)
Eşim almamış test çok söylendim gidiyor şimdi almaya :) ona kalsa direk kanda öğrencez:)
Ya valla ben her sabah ilk işim yataktan kalkmadan buraya bakmak acaba test yapan varmı diye :) insan gerçekten kendi kadar heycanlanıyor:)
Bende az önce yemek yerken bildigin adet agrısı girdi balla bi süre devam etti geçti moralim bozuldu benimde zaten her akıntı geldimi kontrol ediyorum adetmi oluyorum diye :)
Evt cnm banada aynısını dediler yanında ped götür bi kaç saat hafif kanamam olabilir.. başka bşy gerekmiyor .şimdiden hayırlı olsunKizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmedi dediğin iyi oldu.Evt cnm banada aynısını dediler yanında ped götür bi kaç saat hafif kanamam olabilir.. başka bşy gerekmiyor .şimdiden hayırlı olsun
Canım ben bugün opu yaptırdım. Bana sadece aç gel dediler ama buradaki arkadaşlar sağolsun parfüm ve deodorant konusunda uyardılar. İşlem anesteziyle yapılıyor zaten hiç bişey anlamiyosun. Kanaman da sonradan olabilir benim devam ediyor pembe pembe kanamam canım korkmuştum ama normalmiş kanama olması. Hafif hafif ağrı var kasıklarım daKizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim
Cnm benim içini rahat tut bebişin seninle bırakmıycak annesiniBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
5. Gun embriyosu ise 8. Gun yapabilirsin kac tane transfer ettiler canim insallah sonuc pozitif olurDogru hatirliyorsun canim :)
Hollandada yasiyorum... Ama bursada akrabalarimiz var... Bugun benim 6. Gunum ama nezaman test yaparim inan biliyorum :)
Tmm cnm inş sabah yaparsam hemen haber vercem :)Kizlar hiziniza yetisemiyorum :))
Aden51 canim rabbim sana bagislasin bebegini
minikgelin testini yapmalisin heycanla bekliyoruz :)))
Almaya gitti güya ama arkadaşını görmüş eve gelemedi alır sanırım :)minikgelin cnm eşin aldımı testi
Olmaz canım ben transferden sonra vuruldum. İdrarda pozitif çıktı bi de onun etkisi var midir dedim.Boşu boşuna evham yaptım. Onun etkisi çoktan gitmiştir. Yoksa herkesin idrar testi pozitif çıkardı.Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
Yok canim senin vicudunda catlatma ignesini ç si kalmamistiÇatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
Ya bi aklıma takılmadı deil silik çizgi görüp sonda negatif olursa daha bi üzülürüm sanki :)Olmaz canım ben transferden sonra vuruldum. İdrarda pozitif çıktı bi de onun etkisi var midir dedim.Boşu boşuna evham yaptım. Onun etkisi çoktan gitmiştir. Yoksa herkesin idrar testi pozitif çıkardı.
Sendende cnm .. bolca dinlen en iyi ilaç dinlenmek düşük tehlikesindeKızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinizi çok seviyorum
Gecen trasnferimde 7. Gün yapmaya başladım pozitifti ama düşük yaptım eşimde daha idrar testi yapalım deme bana dedi ondan hiç konusunu bile açmadım :) ona kalsa yine istemiyor ama gerçekten kan testini beklerken kalp atışımın hızı tavan yapıyor yarın idrar yapıp en azından neyse ona göre kendimi ayarlarım:)Yok canim senin vicudunda catlatma ignesini ç si kalmamistisen testini yap pozitifi gor insallah.vallahi iyi sabrediyorsunuz sanirim ben 7. Gunden sonra yaparim:)
Canim seni cok iyi anliyorum cunku bendede ayni korku var ve ben idrar testi yapmayi dusunmuyorum... Bekliyebildigim kadar bekliyecegim insaallah :)Ya bu iğneler olmasa nolur sanki valla eziyet yaneyse sonu bari güzel olsun değdi deriz inş:)
Valla bilmiyorum cnm sabah yaparım gibi ama korkarsam yapmamda acayip kararsızım
Zaten orda veriyolar canm ped ama tabi normal ped gibi değil ben orda koydum yatarken çıkarken koymadım ve 7 saatlik yol geldim otobüsle bişey yoktu ama gün icerisinde hafif hafif kanamalarn oluyo :)Çok teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmedi dediğin iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?