- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
2 embryo transfer ettiler5. Gun embriyosu ise 8. Gun yapabilirsin kac tane transfer ettiler canim insallah sonuc pozitif olur
Evet canim... Ama yine bunyeden bunyeye degisiyor..Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
6. Gün derken iğneyi vurundugun günden itibarenmi 6. Gün oluyorEvet canim... Ama yine bunyeden bunyeye degisiyor..
Ben asilama oldugunda denemistim 6.ci gundumde positif cikmisti sonra gun gectikce azaldi cizginin belirginligi ben her gun idrar testi yapmistim ve artik idrar testlerinden nefret ettim...
Ay çok heyecanlı ya inşallah pozitifi görürsün canım. Buraya ara sıra girer yazılanları okurdum sen hep hamilesin diye algı oluşurdu bende nedendir bilmem. Hissiyat belkide.Almaya gitti güya ama arkadaşını görmüş eve gelemedi alır sanırım :)
CANIM umudunu kaybetme.. rabbim hepimize sevinçli bu haberi almayı nasip etsin..yalnız yeşilimsi akıntı iyi değildir. Kuzum bak bakteri vs.. olabilir Bebek belki ondan tutmadı.. bir baktır cnmKasık ve vel ağrım vardı4 veya 5invi gün akıntı gelmeye başladı benim adettir yaklaştığını öyle akıntı mi gelirdim sürüldü beyaz yeşilimsi açık renk dedim tamam tutmadı dedim sonra 8inci gün idrar yaptım negatif yıkıldım.Pzteside kan yaptım 2.0 tamamen yıkıldım(rabbim burda bulunan herkese nasip etsin
Ay valla bunu söyleyen 3. Kişi oldun ve ben iyicene heyecanlandım :) aslında bana sorarsan belirtim çok eşim pskolojik sendeki diyor:) umarım hisleriniz güçlüdür ve doğru çıkar hepimiz pozitif haberlerle burayı şenlendirelim inşAy çok heyecanlı ya inşallah pozitifi görürsün canım. Buraya ara sıra girer yazılanları okurdum sen hep hamilesin diye algı oluşurdu bende nedendir bilmem. Hissiyat belkide.
Ewet canım bana da öyle dediler hayırlı olsun inşallahKizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim
Yok ya 10 gün bile çok canimm 1 hafta maksimumÇatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
Tmm ozaman yarın rahat rahat yapayım 14 geçmiş oluyor daha kalmaması lazım :)Yok ya 10 gün bile çok canimm 1 hafta maksimum
Kuzum az kaldı bekle bence.. ben bekleyeceğim çok kararlıyım.. içimde bazen acayip olumlu duygular var bazen olumsuz ama yine de yapmayacağım.. belki de yapmaktan korkuyorum bilmiyorum...2 embryo transfer ettiler
4. Gun fakat biri blast olmus digeri ise blasta yakin dediler...
Ben test yapmaya cesaret edemiyorum ya
Sabh kaçta kalkionn bn 6da kalkiom:))ona göre girecegimmTmm ozaman yarın rahat rahat yapayım 14 geçmiş oluyor daha kalmaması lazım :)
Sabh kaçta kalkionn bn 6da kalkiom:))ona göre girecegimmTmm ozaman yarın rahat rahat yapayım 14 geçmiş oluyor daha kalmaması lazım :)
Evet canim igneyi vurdugum gun itibatiyle6. Gün derken iğneyi vurundugun günden itibarenmi 6. Gün oluyor
Kız sen erkencisin ben izin aldım ya kızımda uykucu bende 10 dan önce uyanmıyoruz ama heycandan erken kalkarsam onu bilmiyorum:)Sabh kaçta kalkionn bn 6da kalkiom:))ona göre girecegimm
Hım erken ozaman olmuş cnm ama yinede sinir bozucu pozitifi görüp negatif almakEvet canim igneyi vurdugum gun itibatiyle
Vay canina ise yarar bisey o zaman teşekkür ederim canimCanım bu jel yumurta toplandıktan bi gün sonrs başlıyor.gebelik hormonu salgılıyor rahmi hazırlıyor ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.gebeliğin 12.ci haftasına kadar da kullanılabiliyor.
10 da buradayız insallahh:))Kız sen erkencisin ben izin aldım ya kızımda uykucu bende 10 dan önce uyanmıyoruz ama heycandan erken kalkarsam onu bilmiyorum:)
Hım erken ozaman olmuş cnm ama yinede sinir bozucu pozitifi görüp negatif almak((
Evet canim oda bir tecrubeydi benim icin... Ama cok kotu oluyor..Kız sen erkencisin ben izin aldım ya kızımda uykucu bende 10 dan önce uyanmıyoruz ama heycandan erken kalkarsam onu bilmiyorum:)
Hım erken ozaman olmuş cnm ama yinede sinir bozucu pozitifi görüp negatif almak((
İyi gecelerrKızlar iyi geceler yarın görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?