2016 Aralik tup bebek

Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
Evet canim... Ama yine bunyeden bunyeye degisiyor..
Ben asilama oldugunda denemistim 6.ci gundumde positif cikmisti sonra gun gectikce azaldi cizginin belirginligi ben her gun idrar testi yapmistim ve artik idrar testlerinden nefret ettim...

Evet canim... Ama yine bunyeden bunyeye degisiyor..
Ben asilama oldugunda denemistim 6.ci gundumde positif cikmisti sonra gun gectikce azaldi cizginin belirginligi ben her gun idrar testi yapmistim ve artik idrar testlerinden nefret ettim...
6. Gün derken iğneyi vurundugun günden itibarenmi 6. Gün oluyor

Almaya gitti güya ama arkadaşını görmüş eve gelemedi alır sanırım :)
Ay çok heyecanlı ya inşallah pozitifi görürsün canım. Buraya ara sıra girer yazılanları okurdum sen hep hamilesin diye algı oluşurdu bende nedendir bilmem. Hissiyat belkide.

CANIM umudunu kaybetme.. rabbim hepimize sevinçli bu haberi almayı nasip etsin..yalnız yeşilimsi akıntı iyi değildir. Kuzum bak bakteri vs.. olabilir Bebek belki ondan tutmadı.. bir baktır cnm

Ay çok heyecanlı ya inşallah pozitifi görürsün canım. Buraya ara sıra girer yazılanları okurdum sen hep hamilesin diye algı oluşurdu bende nedendir bilmem. Hissiyat belkide.
Ay valla bunu söyleyen 3. Kişi oldun ve ben iyicene heyecanlandım :) aslında bana sorarsan belirtim çok eşim pskolojik sendeki diyor:) umarım hisleriniz güçlüdür ve doğru çıkar hepimiz pozitif haberlerle burayı şenlendirelim inş

Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürer diye gördüm netten sizin kesin bilginiz varmı kızlar benim yarın 14. Günüm olcak çatlatma iğnesini vuralı .. idrar testinde etkili olmaz demi daha
Yok ya 10 gün bile çok canimm 1 hafta maksimum

2 embryo transfer ettiler
4. Gun fakat biri blast olmus digeri ise blasta yakin dediler...
Ben test yapmaya cesaret edemiyorum ya
Kuzum az kaldı bekle bence.. ben bekleyeceğim çok kararlıyım.. içimde bazen acayip olumlu duygular var bazen olumsuz ama yine de yapmayacağım.. belki de yapmaktan korkuyorum bilmiyorum...

Canım bu jel yumurta toplandıktan bi gün sonrs başlıyor.gebelik hormonu salgılıyor rahmi hazırlıyor ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.gebeliğin 12.ci haftasına kadar da kullanılabiliyor.
Vay canina ise yarar bisey o zaman teşekkür ederim canim

Kız sen erkencisin ben izin aldım ya kızımda uykucu bende 10 dan önce uyanmıyoruz ama heycandan erken kalkarsam onu bilmiyorum:)

Hım erken ozaman olmuş cnm ama yinede sinir bozucu pozitifi görüp negatif almak((
10 da buradayız insallahh:))

Kız sen erkencisin ben izin aldım ya kızımda uykucu bende 10 dan önce uyanmıyoruz ama heycandan erken kalkarsam onu bilmiyorum:)

Hım erken ozaman olmuş cnm ama yinede sinir bozucu pozitifi görüp negatif almak((
Evet canim oda bir tecrubeydi benim icin... Ama cok kotu oluyor..
Bazi arkadaslarin devamli positif oluyordu tabiii onlar hamile kaliyorlardi :) bende onlara ozenerek her gun test yapardim hatta bir ara sabah ve aksam yapardim ... O yuzden idrar testlerinden nefret ettim

minikgelin neden bilmiyorum ama icimdeki his senin olumlu sonuc alacagini söylüyor.tabi bunun icinde dua ediyoruz:) eger idrarda gormezsen uzulme sakin cunku eger ben idrarda yapsaydim belki çıkmazdı cunku ilk ogrendgimse degerim 38 di ve simdi cok şükür 7 haftalik hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…