Kaliteli bir sürü yumurtan çıkar ve hepsi de döllenir inşallah canımKizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim
Bu bizim kaderimiz heralde arkadasim bitmiyo o dusunceler ben keseyi kalbi de atlattim cok sukur ama yinede surekli ya bisey olursa ya kalbi durursa okuyoruz cunku boyle seyleri surekli allaha emanetler hayirlisiyla gelsin bebislerimz kucaklarimzaBaya bişeyler kaçırmışım çoğunu okumaya çalıştım bugün pek giremedim heyecandan ama uzun sürmedi yine bir stres kızlar acaba değerim artacak mı cuma ya iki katına çıkmazsa.... falan kendimi yiyorum :/ pozitif çıksa bile niye rahatlayamıyoruz biz? Kan verdikten sonra ki o bir saat bile geçmiyor yıl gibi
benim değerim 33 olduğu halde silik çizgiyi gördüm ben.minikgelin neden bilmiyorum ama icimdeki his senin olumlu sonuc alacagini söylüyor.tabi bunun icinde dua ediyoruz:) eger idrarda gormezsen uzulme sakin cunku eger ben idrarda yapsaydim belki çıkmazdı cunku ilk ogrendgimse degerim 38 di ve simdi cok şükür 7 haftalik hamileyim
Ah ah canım bitmiyor da bitmiyor. Pozitifi bir görsem, arkasına şu keseyi bir görsem, sonra şu kalp atışını bir duysam... Sabırla her süreci bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun. İnşallah degerin katlanarak artar, olumsuzu düşünme, olumluyu düşün olumluyu çağır :) çok iyi bilirim o stresi çok yaşadım çünkü canım.Baya bişeyler kaçırmışım çoğunu okumaya çalıştım bugün pek giremedim heyecandan ama uzun sürmedi yine bir stres kızlar acaba değerim artacak mı cuma ya iki katına çıkmazsa.... falan kendimi yiyorum :/ pozitif çıksa bile niye rahatlayamıyoruz biz? Kan verdikten sonra ki o bir saat bile geçmiyor yıl gibi
Gecmis olsun canım şimdi nasilsınız peki? Dinlen inşallah riskide atlatırsınBen bugün gördüm ama keseyi düşük riskim varmış kahve rengi lekelenme oldu doktorda hastane ye aldı şuan 4.serumu yiyorum dua edin kızlar bebeğim bırakmasın beni bu arada değerim 5000 karnımdan baktı gördük keseyi
Kucağımıza alana kadar bitmeyecek sankiAh ah canım bitmiyor da bitmiyor. Pozitifi bir görsem, arkasına şu keseyi bir görsem, sonra şu kalp atışını bir duysam... Sabırla her süreci bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun. İnşallah degerin katlanarak artar, olumsuzu düşünme, olumluyu düşün olumluyu çağır :) çok iyi bilirim o stresi çok yaşadım çünkü canım.
Allah sonumuzu hayır etsin canım.Kucağımıza alana kadar bitmeyecek sankiyok böyle bir bekleyiş
Canim tesekkurler. 3 hafta sonra insallah keseyi ve kalp atislarini gormeye gidicez..Gözün aydın cnm sıra kese ve kalpte
Amiiiinn inşallah. Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Öpüyorum kızlar iyigecelerKaliteli bir sürü yumurtan çıkar ve hepsi de döllenir inşallah canım. Yanında ped bulundur 1tane.hafif kanama olabiliyor çıkınca.
Merak etme hepimiz insanız.. bunlar insani duygular.. aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum.. üzme kendimi dua et.. inşallah tedavin başarılı geçer cnmİyi geceler kızlar daha önce yazmıştım bende tüp bebege başlıyorum tahlil aşamasındayım daha.
Arkadaşım yeni evli daha 1 yıl olmadan dogum yaptı 4yıldır çocugum olmuyo onun sevincine bıruk (ama belli etmemeye çalışarak) ortak oldum her şeyine koştum şimdide 1.5 yıllık evli kuzenimin hamile oldugunu ögrendim bana hem ilk seninle paylaşmak istedim hemde hiç bilmemeni istemedim yazmış. "Al sana bi kaya nerene dayarsan daya" şimdi aslında çok mutlunolmam gerekiyo ama ben aglıyorum içimdeki bu duyguyu al allahım diye kıskançlıkmı bu hayatımda kimseyi kıskanmadım allah yardımcımız olsun .paylaşmak istedim burasıda olmasa ne yapardım sizi tanımıyorum ama iyiki varsınız...
Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Allah razı olsun. Cnm Bnm tez zamanda sanada isteyen herkese nasip etsin inşÇok güzel bir haber gözün aydın rabbim sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim
Benim test böyleydi canım bende inanamamıştım kanda da pozitif çıktı yarın ikinci kan testini bekliyorum hala emin değilimKızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?