2016 Aralik tup bebek

Baya bişeyler kaçırmışım çoğunu okumaya çalıştım bugün pek giremedim heyecandan ama uzun sürmedi yine bir stres kızlar acaba değerim artacak mı cuma ya iki katına çıkmazsa.... falan kendimi yiyorum :/ pozitif çıksa bile niye rahatlayamıyoruz biz? Kan verdikten sonra ki o bir saat bile geçmiyor yıl gibi

Kizlar sabah 10 da opu yapılacak. Aç ve parfüm deodorantsiz gelin dediler. Size söylenen başka şeyler de var mı, ya da onerileriniz? Bu arada dua ederseniz çok sevinirim
Kaliteli bir sürü yumurtan çıkar ve hepsi de döllenir inşallah canım. Yanında ped bulundur 1tane.hafif kanama olabiliyor çıkınca.

Bu bizim kaderimiz heralde arkadasim bitmiyo o dusunceler ben keseyi kalbi de atlattim cok sukur ama yinede surekli ya bisey olursa ya kalbi durursa okuyoruz cunku boyle seyleri surekli allaha emanetler hayirlisiyla gelsin bebislerimz kucaklarimza

Cnm
benim değerim 33 olduğu halde silik çizgiyi gördüm ben.

Ah ah canım bitmiyor da bitmiyor. Pozitifi bir görsem, arkasına şu keseyi bir görsem, sonra şu kalp atışını bir duysam... Sabırla her süreci bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun. İnşallah degerin katlanarak artar, olumsuzu düşünme, olumluyu düşün olumluyu çağır :) çok iyi bilirim o stresi çok yaşadım çünkü canım.

Gecmis olsun canım şimdi nasilsınız peki? Dinlen inşallah riskide atlatırsın

Kucağımıza alana kadar bitmeyecek sanki yok böyle bir bekleyiş

İyi geceler kızlar daha önce yazmıştım bende tüp bebege başlıyorum tahlil aşamasındayım daha.
Arkadaşım yeni evli daha 1 yıl olmadan dogum yaptı 4yıldır çocugum olmuyo onun sevincine bıruk (ama belli etmemeye çalışarak) ortak oldum her şeyine koştum şimdide 1.5 yıllık evli kuzenimin hamile oldugunu ögrendim bana hem ilk seninle paylaşmak istedim hemde hiç bilmemeni istemedim yazmış. "Al sana bi kaya nerene dayarsan daya" şimdi aslında çok mutlunolmam gerekiyo ama ben aglıyorum içimdeki bu duyguyu al allahım diye kıskançlıkmı bu hayatımda kimseyi kıskanmadım allah yardımcımız olsun .paylaşmak istedim burasıda olmasa ne yapardım sizi tanımıyorum ama iyiki varsınız...

Merak etme hepimiz insanız.. bunlar insani duygular.. aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum.. üzme kendimi dua et.. inşallah tedavin başarılı geçer cnm

Ayy cnmm bu saatte bi cvp olabilecegi aklıma gelmezdi allah razı olsun, hepimiz yaşıyalım bu duyguyu en kısa hayırlı zmnda . insan başlarda farketmiyor ama sonra sonra insanlardan bile uzaklaşıyorsun farketmeden soru sormasınlar diye aslında kimsenin suçu degil bu durum sadece kendimi ilk kez bir konuda ezik ve eksik hissediyorum.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese dün pek giremedim ama sanırım test yaptıracak arkadaşlarım varmış hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısı ile pozitifii görün inşallah.bizleri de haberdar edin lütfen çünkü hepinizin heyecanını paylaşıyor uzulenle uzuluyo sevinenle seviniyoruz
Rabbim hep sevinmeyi güzel haberler alıp vermeyi nasip etsin inşallah :)
Nesrun min Allah ve fethun karib ve beşşiril mu`minin
Not: annem bir işe başlarken hep bu duayı okurdu o işin hayırla fetihle sonuçlanması için bizde bununla başlayalım güne hadi günaydın herkese :)

Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testin idrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorum En önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş

Eklentiler

• IMG_2720.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 88
Bu klavyeye sinir olmaya başladım ne yazdığımı bende anlamıyorum

Çok güzel bir haber gözün aydın rabbim sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim

Benim test böyleydi canım bende inanamamıştım kanda da pozitif çıktı yarın ikinci kan testini bekliyorum hala emin değilim sende de var inşallah bişeyler hadi bakalım hayırlısı gece de yazmıştım bizler bebeklerimizi kucağımıza almadan inanamıycaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…