2016 Aralik tup bebek

Valla içim tam rahat deil kanda normal değer görcekmiyim sonra yükselecekmi ben inanmam bidaha kesin yaparım sonra kese görcemmi keseden sonra içinde bebek olcakmı kalp duycammı falan filan yinede çok şükür şuan ikinci çizgiyi görmeyedebilirdim ..
çok düşünmemek Lazım rabbim herşeyi yazmıştır olacağına varır ..

Yeni tedaviye kendini hazır hissettiğinde başla bizlerede haber ver güzel haberi belkide kendiliğinden hamile kalcan
Testten birgün sonra adet oldum bir dahaki adette gidicem yani Şubat ayında rabbim izin verirse inşallah dondurulmuş var ama önce ön görüşme yapacağız nedenini öğreneceğiz

minikgelin hayirlisiyla kucaginada almak nasip olsun insallah.isteyen herkess yaşatsın rabbim
Amin inş cnm cnm hisleriniz doğru çıktı çok şükür umarım devamı gelir :)
Testten birgün sonra adet oldum bir dahaki adette gidicem yani Şubat ayında rabbim izin verirse inşallah dondurulmuş var ama önce ön görüşme yapacağız nedenini öğreneceğiz
Ben kızıma dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım:) dondurulmuş çok rahat hamile kalma olasılığı daha yüksek

Kuzum ikiside bozuk olacak değil ya hamilesin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Benim ilk denememde Dondurulmuş tu ama kısmet olmadı
Ama rahmin alıştı şimdi ikinci denemende olcak
Benim ilk taze denemem tutmamıştı ama bu tuttu mesela belli olmuyor olumsuz olma
Kuzum ikiside bozuk olacak değil ya hamilesin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Demi ikiside olamaz :) amin inş cnm inş insan korkuyor Sevincini bile bastırıyor korkular ben şimdi diyorum kızımı nasıl doğurdum acaba okdr ay nasıl geçti:)

Arkadaşlar günaydın
dün akşam doktorumla konuştum 5 tane embriyom bölünmeye başlamış ve cumartesi günü 5. gün embriyosu için transfer yapılacağını söyledi. Benimle aynı günlerde işlem yaptıracak olan var mı?
allahım inşallah güzel haberler almamı nasip eder.

Cnm ins kandada poztifi alirsin hayirli olsn simdiden. Bu stres hic bitmeyecek hele ki bizler gbu zorla bebekleribe kavusan anne adaylari icin. Doguma kdr hep acaba saglikla kucagima alabilecekniyim endisesi bi nebze olsn dvm edecek bence. Normal yani bukdr kaygi. Kalp atisindan snra brz daha rahatlarsn sen ztn tecrubeli annesin asil biz napalim ilk bebegi istiyrz:)

Canimmm benimmmm yaaaaa gozun aydinnnnn cok sevindimmmmm

Canım seni de güzel bir kan değeri bekliyor.

İnan ilk yada ikinci hiç farketmiyormuş heyecanlar stresler aynı aslında ben düşük yaptım öyle bşy gelmese başıma bukdr vesveseli olmazdım:) kızımda hamileliğim çok rahat geçmişti hep diyordum okdr eziyetle hamile kaldım ama hamileliğim güzel geçti:)
Bakalım çift çizgi ile iş bitmiyor Doğum yaptıgım doktor kalp atışı duyana kdr hamile değilsin demişti ondan önümüzdeki 1 ay geçmeli :) sonra ikili test olayı var:)

Cok guzel cnm hayirlisi olsun bakalimm ins pozitif sonuclarrr

Amin inş cnm 5. Gün embriyosunda şansın daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…