- 31 Aralık 2016
- 25
- 18
- 3
- 42
Allah razı olsun. Cnm Bnm tez zamanda sanada isteyen herkese nasip etsin inş
Amin inşallah canımAllah razı olsun. Cnm Bnm tez zamanda sanada isteyen herkese nasip etsin inş
Valla içim tam rahat deil kanda normal değer görcekmiyim sonra yükselecekmi ben inanmam bidaha kesin yaparım sonra kese görcemmi keseden sonra içinde bebek olcakmı kalp duycammı falan filan yinede çok şükür şuan ikinci çizgiyi görmeyedebilirdim ..Benim test böyleydi canım bende inanamamıştım kanda da pozitif çıktı yarın ikinci kan testini bekliyorum hala emin değilimsende de var inşallah bişeyler hadi bakalım hayırlısı gece de yazmıştım bizler bebeklerimizi kucağımıza almadan inanamıycaz galiba
Ozaman ben hisediyorum :) pozitif olcakAyyy benim icin de keşke pozitif seyler hisseden olsa...minikgelin sanslisin
Yeni tedaviye kendini hazır hissettiğinde başla bizlerede haber ver güzel haberiAmin inşallah canım
Testten birgün sonra adet oldum bir dahaki adette gidicem yani Şubat ayında rabbim izin verirse inşallah dondurulmuş var ama önce ön görüşme yapacağız nedenini öğreneceğizYeni tedaviye kendini hazır hissettiğinde başla bizlerede haber ver güzel haberibelkide kendiliğinden hamile kalcan
Amin inş cnm cnm hisleriniz doğru çıktı çok şükür umarım devamı gelir :)minikgelin hayirlisiyla kucaginada almak nasip olsun insallah.isteyen herkess yaşatsın rabbim
Ben kızıma dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım:) dondurulmuş çok rahat hamile kalma olasılığı daha yüksekTestten birgün sonra adet oldum bir dahaki adette gidicem yani Şubat ayında rabbim izin verirse inşallah dondurulmuş var ama önce ön görüşme yapacağız nedenini öğreneceğiz
Kuzum ikiside bozuk olacak değil ya hamilesinKızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Amin inş cnm cnm hisleriniz doğru çıktı çok şükür umarım devamı gelir :)
Ben kızıma dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım:) dondurulmuş çok rahat hamile kalma olasılığı daha yüksek
Ama rahmin alıştı şimdi ikinci denemende olcakBenim ilk denememde Dondurulmuş tu ama kısmet olmadı
Demi ikiside olamaz :) amin inş cnm inş insan korkuyor Sevincini bile bastırıyor korkular ben şimdi diyorum kızımı nasıl doğurdum acaba okdr ay nasıl geçti:)Kuzum ikiside bozuk olacak değil ya hamilesinAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Cnm ins kandada poztifi alirsin hayirli olsn simdiden. Bu stres hic bitmeyecek hele ki bizler gbu zorla bebekleribe kavusan anne adaylari icin. Doguma kdr hep acaba saglikla kucagima alabilecekniyim endisesi bi nebze olsn dvm edecek bence. Normal yani bukdr kaygi. Kalp atisindan snra brz daha rahatlarsn sen ztn tecrubeli annesin asil biz napalim ilk bebegi istiyrz:)Valla içim tam rahat deil kanda normal değer görcekmiyim sonra yükselecekmi ben inanmam bidaha kesin yaparım sonra kese görcemmi keseden sonra içinde bebek olcakmı kalp duycammı falan filan yinede çok şükür şuan ikinci çizgiyi görmeyedebilirdim ..
çok düşünmemek Lazım rabbim herşeyi yazmıştır olacağına varır ..
Canimmm benimmmm yaaaaa gozun aydinnnnn cok sevindimmmmmKızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Canım seni de güzel bir kan değeri bekliyor.Ama rahmin alıştı şimdi ikinci denemende olcak
Benim ilk taze denemem tutmamıştı ama bu tuttu mesela belli olmuyor olumsuz olma
Demi ikiside olamaz :) amin inş cnm inş insan korkuyor Sevincini bile bastırıyor korkular ben şimdi diyorum kızımı nasıl doğurdum acaba okdr ay nasıl geçti:)
İnan ilk yada ikinci hiç farketmiyormuş heyecanlar stresler aynı aslında ben düşük yaptım öyle bşy gelmese başıma bukdr vesveseli olmazdım:) kızımda hamileliğim çok rahat geçmişti hep diyordum okdr eziyetle hamile kaldım ama hamileliğim güzel geçti:)Cnm ins kandada poztifi alirsin hayirli olsn simdiden. Bu stres hic bitmeyecek hele ki bizler gbu zorla bebekleribe kavusan anne adaylari icin. Doguma kdr hep acaba saglikla kucagima alabilecekniyim endisesi bi nebze olsn dvm edecek bence. Normal yani bukdr kaygi. Kalp atisindan snra brz daha rahatlarsn sen ztn tecrubeli annesin asil biz napalim ilk bebegi istiyrz:)
Cok guzel cnm hayirlisi olsun bakalimm ins pozitif sonuclarrrArkadaşlar günaydın
dün akşam doktorumla konuştum 5 tane embriyom bölünmeye başlamış ve cumartesi günü 5. gün embriyosu için transfer yapılacağını söyledi. Benimle aynı günlerde işlem yaptıracak olan var mı?
allahım inşallah güzel haberler almamı nasip eder.
İnş cnm inş sen kaçıncı gün kan vermiştinCanım seni de güzel bir kan değeri bekliyor.
Amin inş cnm 5. Gün embriyosunda şansın daha yüksekArkadaşlar günaydın
dün akşam doktorumla konuştum 5 tane embriyom bölünmeye başlamış ve cumartesi günü 5. gün embriyosu için transfer yapılacağını söyledi. Benimle aynı günlerde işlem yaptıracak olan var mı?
allahım inşallah güzel haberler almamı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?