Ay inanmıyorum seninki bariz belli hemde 9. Günden, canım senin değerler tavan yapmıştır kesin, kaç embriyo konulmuştu sana? Allahım umarım kan tahlilinde de yüzün güldürsün.Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
11.gün verdim canım 193 çıktı. 10. Gün idrar testi pozitif çıktı.İnş cnm inş sen kaçıncı gün kan vermiştin
aminnnnn canım inşallah her pozitif sonuç bize bir umut oluyorCok guzel cnm hayirlisi olsun bakalimm ins pozitif sonuclarrr
Ay acaba benim kaç olcak:)11.gün verdim canım 193 çıktı. 10. Gün idrar testi pozitif çıktı.
Amin inş cnm Bnm rabbim hepimize nasip etsin inş :)sabah 4 den beri sağa sola döndüm 7 yi zor yaptım insan uyuyamıyor ki ben acayip uyku severim :)minikgelin Tebrikk ederimmmm, hadi gözün aydin sabah 7 de kalkmissin insan heyecandan uyuyamaz valla
Allah tamamina erdirsin canim güzel basladik güne sayende
Gününe göre koyumu diyorsun bilmiyorum bana normal gibi geldi iki tane kondu canımAy inanmıyorum seninki bariz belli hemde 9. Günden, canım senin değerler tavan yapmıştır kesin, kaç embriyo konulmuştu sana? Allahım umarım kan tahlilinde de yüzün güldürsün.
Ay hadi kan tahlilin güzel gelcek bugun herkes güzel haber vercek inanıyorum :)Günaydın kızlar, sabah sabah çok güzel hamiş haberi almak çok mutlu etti beni, benimde bugün tahlilim var, saat 11:30 da vercem kanımı. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günde .
İşte buuuuuuKızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Pskopatım vallahi çift çizgiyi gördüm test bozuktur dedim bidaha yaptım insan inanamıyorki:)İşte buuuuuutest bozuk falan deilll orda bebiş var ve sana göz kırpıyooo
Amin inş cnm inş daha çok sohbetimiz olcak inş :)minikgelin hayırlısı olsun canım İnşAllah kucağına aldığın vakitleride duyarız
Psikopatlik deil ki ben rüyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor inanmıyorum bir daha bir daha bir daha yapıyorum sonuç hep pozitif rabbim gerçeğinde yasatsin inşallah rüyada bile o kadar güzel ki gerçeği artık nasıldır allah bilirPskopatım vallahi çift çizgiyi gördüm test bozuktur dedim bidaha yaptım insan inanamıyorki:)
Bende hep rüyamda gördüm hep pozitifti gerçeğini görmek nasip oldu inş darısı sana ve tüm kızlara:)Psikopatlik deil ki ben rüyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor inanmıyorum bir daha bir daha bir daha yapıyorum sonuç hep pozitif rabbim gerçeğinde yasatsin inşallah rüyada bile o kadar güzel ki gerçeği artık nasıldır allah bilir
Aminnnn bitanem inşallah yarın kanda da cok güzel bir değer seni bekliyor sayende bugün yine güne pozitif uyandıkkkk sağlıkla alırsın kucağına inşallah kızının kardeşleriniiiBende hep rüyamda gördüm hep pozitifti gerçeğini görmek nasip oldu inş darısı sana ve tüm kızlara:)
Allah razı olsun cnm insan deiğişik hisediyor bigün oldu diyorsun bi gün olmadı deişik ruh haline sokuyor bu tedavi insanı .. yolu yarılamışsın darısı sana ve tüm kızlara inşPozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun allah sağlıkla tamamıba erdirsin inşallahh.benim de transfer sonrasın5. günüm hiç belirti yok sankigüzel haberlerinizi okudukça içim umut doluyorr:))
Gecen tüp bebek yaptırırken söylemiştim kızıma çok heveslenmişti bu tedavide hiç söylemedim gecen gün anne iki tane kardeşim olsun biri kız biri erkek olsun birlikte uyuyalım dedi :) tabi insanın tüyleri diken diken oluyor :) hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun hepimiz için :)Aminnnn bitanem inşallah yarın kanda da cok güzel bir değer seni bekliyor sayende bugün yine güne pozitif uyandıkkkk sağlıkla alırsın kucağına inşallah kızının kardeşleriniiişimdi minnoş kimbilir ne sevinecek oy kıyamam ben onaaaa
Tersi olcak ozaman herzaman rüyalara iyiye yormak lazım peygamberimizde öyle buyurmuşYaa kizlar ruyamda NEgatif sonuc aldim ben Cok uzuldum etkilendim
Hemen size yazdım eşime bile sonda söyledim :) gerçekten insan pozitif haberler alınca mutlu oluyor umutlu oluyorminikgelin caniiim cok sevindim allahim ne guzel haber allah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim darisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?