2016 Aralik tup bebek

minikgelin Tebrikk ederimmmm, hadi gözün aydin sabah 7 de kalkmissin insan heyecandan uyuyamaz valla
Allah tamamina erdirsin canim güzel basladik güne sayende

Ay inanmıyorum seninki bariz belli hemde 9. Günden, canım senin değerler tavan yapmıştır kesin, kaç embriyo konulmuştu sana? Allahım umarım kan tahlilinde de yüzün güldürsün.

Günaydın kızlar, sabah sabah çok güzel hamiş haberi almak çok mutlu etti beni, benimde bugün tahlilim var, saat 11:30 da vercem kanımı. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günde .

11.gün verdim canım 193 çıktı. 10. Gün idrar testi pozitif çıktı.
Ay acaba benim kaç olcak:)
minikgelin Tebrikk ederimmmm, hadi gözün aydin sabah 7 de kalkmissin insan heyecandan uyuyamaz valla
Allah tamamina erdirsin canim güzel basladik güne sayende
Amin inş cnm Bnm rabbim hepimize nasip etsin inş :)sabah 4 den beri sağa sola döndüm 7 yi zor yaptım insan uyuyamıyor ki ben acayip uyku severim :)
Ay inanmıyorum seninki bariz belli hemde 9. Günden, canım senin değerler tavan yapmıştır kesin, kaç embriyo konulmuştu sana? Allahım umarım kan tahlilinde de yüzün güldürsün.
Gününe göre koyumu diyorsun bilmiyorum bana normal gibi geldi iki tane kondu canım
İnş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Şuan garip duygular içindeyim .. teste idrarı damlattıgım an ilk çizgi koyu çıktı ikinci çizgi hemen görünmedi dayanamadım o heyecana mutfağa gidip su içtim oyalandım sonra banyoya gittim bu dediğim 1 dk bile sürmedi ama ömrümden ömür gitti ... kimse bizim gibi zor hamile kalmasın inş istediği anda olsun herkesin

Günaydın kızlar, sabah sabah çok güzel hamiş haberi almak çok mutlu etti beni, benimde bugün tahlilim var, saat 11:30 da vercem kanımı. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günde .
Ay hadi kan tahlilin güzel gelcek bugun herkes güzel haber vercek inanıyorum :)

İşte buuuuuu test bozuk falan deilll orda bebiş var ve sana göz kırpıyooo

Pskopatım vallahi çift çizgiyi gördüm test bozuktur dedim bidaha yaptım insan inanamıyorki:)
Psikopatlik deil ki ben rüyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor inanmıyorum bir daha bir daha bir daha yapıyorum sonuç hep pozitif rabbim gerçeğinde yasatsin inşallah rüyada bile o kadar güzel ki gerçeği artık nasıldır allah bilir

Bende hep rüyamda gördüm hep pozitifti gerçeğini görmek nasip oldu inş darısı sana ve tüm kızlara:)

Bende hep rüyamda gördüm hep pozitifti gerçeğini görmek nasip oldu inş darısı sana ve tüm kızlara:)
Aminnnn bitanem inşallah yarın kanda da cok güzel bir değer seni bekliyor sayende bugün yine güne pozitif uyandıkkkk sağlıkla alırsın kucağına inşallah kızının kardeşleriniiişimdi minnoş kimbilir ne sevinecek oy kıyamam ben onaaaa

Günaydın. Dualar kabul olmuş ne güzel göZün aydın. Allah tamamına erdirsin. Çizgilerde öyle silik filan değil baya net. Allah bekleyenlerinde yüzünü güldürsün minikgelin

minikgelin caniiim cok sevindim allahim ne guzel haberallah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim darisi bize insallah

Pozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun allah sağlıkla tamamıba erdirsin inşallahh.benim de transfer sonrasın5. günüm hiç belirti yok sanki güzel haberlerinizi okudukça içim umut doluyorr:))
Allah razı olsun cnm insan deiğişik hisediyor bigün oldu diyorsun bi gün olmadı deişik ruh haline sokuyor bu tedavi insanı .. yolu yarılamışsın darısı sana ve tüm kızlara inş
Gecen tüp bebek yaptırırken söylemiştim kızıma çok heveslenmişti bu tedavide hiç söylemedim gecen gün anne iki tane kardeşim olsun biri kız biri erkek olsun birlikte uyuyalım dedi :) tabi insanın tüyleri diken diken oluyor :) hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun hepimiz için :)

Yaa kizlar ruyamda NEgatif sonuc aldim ben Cok uzuldum etkilendim
Tersi olcak ozaman herzaman rüyalara iyiye yormak lazım peygamberimizde öyle buyurmuş
minikgelin caniiim cok sevindim allahim ne guzel haberallah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim darisi bize insallah
Hemen size yazdım eşime bile sonda söyledim :) gerçekten insan pozitif haberler alınca mutlu oluyor umutlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…