2016 Aralik tup bebek

Hayırlı olsun canım :) çok sevindim gerçekten kan testi de yaptır bence idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar

Arkadasiiiiimmmm yaaas korkmaa lutfen... Cok net ve baris ikinci cizgi cikmis... Korkularini anliyorum ama aynisi budefa olacak diye birsey yok... Nasil sevindimm ya gozlerin doldu inann..
Kan ver bugun bence

Arkadasiiiiimmmm yaaas korkmaa lutfen... Cok net ve baris ikinci cizgi cikmis... Korkularini anliyorum ama aynisi budefa olacak diye birsey yok... Nasil sevindimm ya gozlerin doldu inann..
Kan ver bugun bence
Eşime söz verdim yarın diye :) yine söylerim ama idrar yapmama bile söylendi :) daha bu test beni bugun idare eder yarın sabah veririm inş :)
Sizdende pozitif istiyorum tek çiçek ile bahar olmazmış demi ama:)

minikgelin hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sonuna gidip kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Allahım hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olanlara da bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Amin inş kızlar kimse şu negatif haberini vermesin gerçekten keyfim kaçıyor böyle haberler alalım hep unutmayın sonda grup kurcaz

Yarın 10. Günse ver 12 de de ikiye katlayıp katlamadigina bakarsın hadi hayırlısı :)
Bende öyle yapayım diyorum umarım düzgün bi sonuç alırım bi öncekinde değerim hep düşüktü ve düzgün artmadı ..
ben gideyim mutfağa kahvaltı hazırlayayım sanırım hakettim bi kahvaltı :))))

Yaa kizlar ruyamda NEgatif sonuc aldim ben Cok uzuldum etkilendim
Canimm benimm uzulme.. Ruyalar cok etkiliyor insani.. Bende gecen ruyamda 5. Gun kanamam gelmis diye gordum senin gibi cok etkilendim ama cok takilma ruya sonucta beynimiz suan sadece bebekler meskul olacakmi olmiyacakmi :)

Eşime söz verdim yarın diye :) yine söylerim ama idrar yapmama bile söylendi :) daha bu test beni bugun idare eder yarın sabah veririm inş :)
Sizdende pozitif istiyorum tek çiçek ile bahar olmazmış demi ama:)
Canimmsin yaa... Suan okadar sevindimki... Kizina kardes veya kardesler geliyor :)
Hiic sorun degil yarin yap canim benim...
Anlat bakalim senin bayagi belirtilerin var sanki... Ama bende hic kalmadi biliyormusun ilk 3 gun ondan sonra kesildi...
Hakkimizda hayirlisi diyelim rabbime tevekkul etmekten baska caremiz yok...

Amin canım inşallah gerçeği de olacak

Canimm benimm uzulme.. Ruyalar cok etkiliyor insani.. Bende gecen ruyamda 5. Gun kanamam gelmis diye gordum senin gibi cok etkilendim ama cok takilma ruya sonucta beynimiz suan sadece bebekler meskul olacakmi olmiyacakmi :)
Sanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…