- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
Hayırlı olsun canım :) çok sevindim gerçekten kan testi de yaptır bence idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkarAllah razı olsun cnm insan deiğişik hisediyor bigün oldu diyorsun bi gün olmadı deişik ruh haline sokuyor bu tedavi insanı .. yolu yarılamışsın darısı sana ve tüm kızlara inş
Gecen tüp bebek yaptırırken söylemiştim kızıma çok heveslenmişti bu tedavide hiç söylemedim gecen gün anne iki tane kardeşim olsun biri kız biri erkek olsun birlikte uyuyalım dedi :) tabi insanın tüyleri diken diken oluyor :) hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun hepimiz için :)
Yarın inş vercem cnm aslında sabretsem 12. Gün yapsam daha iyide sabredemem :)Hayırlı olsun canım :) çok sevindim gerçekten kan testi de yaptır bence idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.bu topik çok uğurlu geldi valla baya kişi hamileYarın inş vercem cnm aslında sabretsem 12. Gün yapsam daha iyide sabredemem :)
Gerçekten öyle baya kişi pozitif aldı inanıyorum negatif alanlar diğer denemede pozitif haberi vercek bize :)hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.bu topik çok uğurlu geldi valla baya kişi hamile
Arkadasiiiiimmmm yaaas korkmaa lutfen... Cok net ve baris ikinci cizgi cikmis... Korkularini anliyorum ama aynisi budefa olacak diye birsey yok... Nasil sevindimm ya gozlerin doldu inann..Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
inşallah canım amin herkes bu haberi alır inşallahGerçekten öyle baya kişi pozitif aldı inanıyorum negatif alanlar diğer denemede pozitif haberi vercek bize :)
amin canım.Allahım hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olanlara da bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Eşime söz verdim yarın diye :) yine söylerim ama idrar yapmama bile söylendi :) daha bu test beni bugun idare eder yarın sabah veririm inş :)Arkadasiiiiimmmm yaaas korkmaa lutfen... Cok net ve baris ikinci cizgi cikmis... Korkularini anliyorum ama aynisi budefa olacak diye birsey yok... Nasil sevindimm ya gozlerin doldu inann..
Kan ver bugun bence
Canım sen ve bebişin nasıl aklım sende.minikgelin hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sonuna gidip kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Amiiinnn canim ne guzel duaAllahım hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olanlara da bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
minikgelin hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sonuna gidip kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Allahım hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olanlara da bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Yarın 10. Günse ver 12 de de ikiye katlayıp katlamadigina bakarsın hadi hayırlısı :)Yarın inş vercem cnm aslında sabretsem 12. Gün yapsam daha iyide sabredemem :)
Bende öyle yapayım diyorum umarım düzgün bi sonuç alırım bi öncekinde değerim hep düşüktü ve düzgün artmadı ..Yarın 10. Günse ver 12 de de ikiye katlayıp katlamadigina bakarsın hadi hayırlısı :)
Canimm benimm uzulme.. Ruyalar cok etkiliyor insani.. Bende gecen ruyamda 5. Gun kanamam gelmis diye gordum senin gibi cok etkilendim ama cok takilma ruya sonucta beynimiz suan sadece bebekler meskul olacakmi olmiyacakmi :)Yaa kizlar ruyamda NEgatif sonuc aldim ben Cok uzuldum etkilendim
Hadi afiyet olsun :)Bende öyle yapayım diyorum umarım düzgün bi sonuç alırım bi öncekinde değerim hep düşüktü ve düzgün artmadı ..
ben gideyim mutfağa kahvaltı hazırlayayım sanırım hakettim bi kahvaltı :))))
Canimmsin yaa... Suan okadar sevindimki... Kizina kardes veya kardesler geliyor :)Eşime söz verdim yarın diye :) yine söylerim ama idrar yapmama bile söylendi :) daha bu test beni bugun idare eder yarın sabah veririm inş :)
Sizdende pozitif istiyorum tek çiçek ile bahar olmazmış demi ama:)
Amin canım inşallah gerçeği de olacakPsikopatlik deil ki ben rüyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor inanmıyorum bir daha bir daha bir daha yapıyorum sonuç hep pozitif rabbim gerçeğinde yasatsin inşallah rüyada bile o kadar güzel ki gerçeği artık nasıldır allah bilir
Sanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?Canimm benimm uzulme.. Ruyalar cok etkiliyor insani.. Bende gecen ruyamda 5. Gun kanamam gelmis diye gordum senin gibi cok etkilendim ama cok takilma ruya sonucta beynimiz suan sadece bebekler meskul olacakmi olmiyacakmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?