2016 Aralik tup bebek

Sanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?
Canimsin ya ben umitli olamiyorum nedense.. Hep baskalarina umitlenirim :)
Ilk 3 gun belirti vardi ondan sonra hic yok kesildi gitti... Bugun 7. Gunum pazartesi test yaparim belki 11.gun cunku cok korkuyorum test yapmaktan...

Benim bünyem hassas aslında ondan ufak bşy olsa farkediyorum :)

Su gibi akıntım en belirgin özellikti kızımdada düşüktete olmuştu bildigin akıntı gelince çiş yapmış gibi oluyordum

5. Günden itibaren migdem bulandı ama hafif hafif özellikle sabah kahvaltıdan sonra oluyordu

Damarlarım belirginleşti bu son günlerde daha yeşil oldu

Ara ara hiç agrım olmadı ara ara adet agrım oldu ondan agrılarım bi var bi yok

Karnımda seyirmeler oluyordu
İki gündürde ani harekette kasıklarıma kramp giriyor

Eşim dalga geçiyordu benle bende kendi kendime nasıl uydurayım bunları diyordum:)

Canimsin ya ben umitli olamiyorum nedense.. Hep baskalarina umitlenirim :)
Ilk 3 gun belirti vardi ondan sonra hic yok kesildi gitti... Bugun 7. Gunum pazartesi test yaparim belki 11.gun cunku cok korkuyorum test yapmaktan...
Kız 10. Gün yap bari senin 4: gün embriyosu çıkar. Bence

Sanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?
Sakin ve sabırlı olmak zor biliyorum canım ama dua ile geçsin zaman, inşallah hAyırlısı olsun canım . Bilinç altımız herşey yapıyor bize sağolsun, benim de rüyamda kanamam olmuştu ama rüya

Herkese gunaydin.nekahat donemindeyim ama cok daraliyorummm dun pembe lekelerim vardi bi de regl agrisi oldu tum gun ince ince.bu sabah simdilik bisi yok.lutfen her sey normal seyretsin yarn isime donmek istiyorum, 9ay yatan hamilelerden olmak istemiyorum keyifli saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah Allahim.bebek gitmis midir onu da bilmiyorum o kadar kafam allak bullak ki..buraya da boyle sacmalayasim geldi sabah sabah.herkes guzel haberler alsin insallah bugun benm de agrim kanamam gecsin ve kanimda guzel sonuc alayim yine insallahh :)

Bak görüyonmu annesi gibi maşallah 6.hissi kuvvetli çocuğun içine doğmuş rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Canım hepimiz insanız, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde benden sonra evlenen arkadaşım 2. bebeğini kucağına aldı. Ama onunda farklı dertleri vaar, Rabbim hepimizi ayrı ayrı şeylerle sınıyor. Duayı bırakmayalım inşallah

Kız ikiside yanlış çıkamaz ki bariz hamilesin ay içimize doğan gerçek olmuş ya çok sevindim moral oldu gerçekten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

minikgelin hayirliii olsun allah tamamina erdirsinn bizede duaa et bi kac gun sonra bizde verelim burdan gzuel haberlerii :)

canım bende dün opu oldum ama benim pazartesi transfer olur muhtemelen yada belki ertelenme durumu da olabllir. Rabbim yardımcın oldun canım :)

günaydın kızlaaarrr... yarın için meraklı bekleyiş devam ediyor, keselerimizi göreceğiz inşallahh bakalım bu gece uyuyabilecek miyim
kesinlikle eksik değilsin, böyle olmak senin seçimin miydi? değildi.. hiçbirimiz bu kadar zor aşamaları yaşamayı seçmedik, kaderimizde yazan buydu, bizim bebişlerimiz de böyle nazlılar işte... eksik değilsin, elinden gelen her şeyi yapıyorsun. kendini böyle hissetme lütfen.. benim de 4 yıldır çocuğum olmadı, benimle beraber evlenen tüm arkadaşlarım kardeşlerim ikişer üçer doğurdu, tam 6 tane yeğenim var.. ben hep uzaktan baktım belli etmedim içimdeki burukluğu, ama bu benim seçimim olmadığı için eksik hissetmekten de vazgeçtim. şimdi çok şükür yüzümüz gülecek inşallah.. sen de buna inan...

hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnn çok sevindim, tüm evhamlardan uzak sağlıklı keyifli rahat bir hamilelik olsun ve kucağına sağsalim al inşallah canım

Pozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun allah sağlıkla tamamıba erdirsin inşallahh.benim de transfer sonrasın5. günüm hiç belirti yok sanki güzel haberlerinizi okudukça içim umut doluyorr:))

benim transferden sonra 8. güne kadar hiçbir belirtim yoktu, ne ağrı ne lekelenme ne yorgunluk hiçbişey hissetmedim.. 8. gün kasığıma bi ağrı girdi, hapşırınca kasığım ağrımaya başladı.. 10. gün test yaptım ve pozitif
o yüzden umudunu yitirme belirtiler için erken daha...

Kızlar dün giremedim, çok güzel haberler var. İnşallah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bugün transferimin 3. Günü pek bir ağrım yok ara ara kasık ile bel ağrım var. Ama 1. Transferimde belirtilerim daha çoktu kimyasal gebelik geçirdim. Belirtileriniz ne zaman başladı acaba?

Canım benim belirtilerim 7. Günden sonra başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…