- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Afiyet bal seker olsun canim arkadasim :)Bende öyle yapayım diyorum umarım düzgün bi sonuç alırım bi öncekinde değerim hep düşüktü ve düzgün artmadı ..
ben gideyim mutfağa kahvaltı hazırlayayım sanırım hakettim bi kahvaltı :))))
Hayırlı sonuçlar, sağlıkla tamamlansin inşallah ,nazar değmesinYarın inş vercem cnm aslında sabretsem 12. Gün yapsam daha iyide sabredemem :)
Canimsin ya ben umitli olamiyorum nedense.. Hep baskalarina umitlenirim :)Sanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?
Canimmsin yaa... Suan okadar sevindimki... Kizina kardes veya kardesler geliyor :)
Hiic sorun degil yarin yap canim benim...
Anlat bakalim senin bayagi belirtilerin var sanki... Ama bende hic kalmadi biliyormusunilk 3 gun ondan sonra kesildi...
Hakkimizda hayirlisi diyelim rabbime tevekkul etmekten baska caremiz yok...
Kız 10. Gün yap bari senin 4: gün embriyosu çıkar. BenceCanimsin ya ben umitli olamiyorum nedense.. Hep baskalarina umitlenirim :)
Ilk 3 gun belirti vardi ondan sonra hic yok kesildi gitti... Bugun 7. Gunum pazartesi test yaparim belki 11.gun cunku cok korkuyorum test yapmaktan...
Sakin ve sabırlı olmak zor biliyorum canım ama dua ile geçsin zaman, inşallah hAyırlısı olsun canım . Bilinç altımız herşey yapıyor bize sağolsun, benim de rüyamda kanamam olmuştu ama rüyaSanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?
Amin cnm amin rabbim herkese nasip etsin inşHayırlı sonuçlar, sağlıkla tamamlansin inşallah ,nazar değmesin
Bak görüyonmu annesi gibi maşallah 6.hissi kuvvetli çocuğun içine doğmuş rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahAllah razı olsun cnm insan deiğişik hisediyor bigün oldu diyorsun bi gün olmadı deişik ruh haline sokuyor bu tedavi insanı .. yolu yarılamışsın darısı sana ve tüm kızlara inş
Gecen tüp bebek yaptırırken söylemiştim kızıma çok heveslenmişti bu tedavide hiç söylemedim gecen gün anne iki tane kardeşim olsun biri kız biri erkek olsun birlikte uyuyalım dedi :) tabi insanın tüyleri diken diken oluyor :) hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun hepimiz için :)
İnşallah canım benim inşallah hepimiz görürüz ikinci çizgiyiAmin canım inşallah gerçeği de olacak
Canım hepimiz insanız, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde benden sonra evlenen arkadaşım 2. bebeğini kucağına aldı. Ama onunda farklı dertleri vaar, Rabbim hepimizi ayrı ayrı şeylerle sınıyor. Duayı bırakmayalım inşallahİyi geceler kızlar daha önce yazmıştım bende tüp bebege başlıyorum tahlil aşamasındayım daha.
Arkadaşım yeni evli daha 1 yıl olmadan dogum yaptı 4yıldır çocugum olmuyo onun sevincine bıruk (ama belli etmemeye çalışarak) ortak oldum her şeyine koştum şimdide 1.5 yıllık evli kuzenimin hamile oldugunu ögrendim bana hem ilk seninle paylaşmak istedim hemde hiç bilmemeni istemedim yazmış. "Al sana bi kaya nerene dayarsan daya" şimdi aslında çok mutlunolmam gerekiyo ama ben aglıyorum içimdeki bu duyguyu al allahım diye kıskançlıkmı bu hayatımda kimseyi kıskanmadım allah yardımcımız olsun .paylaşmak istedim burasıda olmasa ne yapardım sizi tanımıyorum ama iyiki varsınız...
Kız ikiside yanlış çıkamaz ki bariz hamilesin ay içimize doğan gerçek olmuş ya çok sevindim moral oldu gerçekten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
canım bende dün opu oldum ama benim pazartesi transfer olur muhtemelen yada belki ertelenme durumu da olabllir. Rabbim yardımcın oldun canım :)Arkadaşlar günaydın
dün akşam doktorumla konuştum 5 tane embriyom bölünmeye başlamış ve cumartesi günü 5. gün embriyosu için transfer yapılacağını söyledi. Benimle aynı günlerde işlem yaptıracak olan var mı?
allahım inşallah güzel haberler almamı nasip eder.
kesinlikle eksik değilsin, böyle olmak senin seçimin miydi? değildi.. hiçbirimiz bu kadar zor aşamaları yaşamayı seçmedik, kaderimizde yazan buydu, bizim bebişlerimiz de böyle nazlılar işte... eksik değilsin, elinden gelen her şeyi yapıyorsun. kendini böyle hissetme lütfen.. benim de 4 yıldır çocuğum olmadı, benimle beraber evlenen tüm arkadaşlarım kardeşlerim ikişer üçer doğurdu, tam 6 tane yeğenim var.. ben hep uzaktan baktım belli etmedim içimdeki burukluğu, ama bu benim seçimim olmadığı için eksik hissetmekten de vazgeçtim. şimdi çok şükür yüzümüz gülecek inşallah.. sen de buna inan...Ayy cnmm bu saatte bi cvp olabilecegi aklıma gelmezdi allah razı olsun, hepimiz yaşıyalım bu duyguyu en kısa hayırlı zmnda . insan başlarda farketmiyor ama sonra sonra insanlardan bile uzaklaşıyorsun farketmeden soru sormasınlar diye aslında kimsenin suçu degil bu durum sadece kendimi ilk kez bir konuda ezik ve eksik hissediyorum.
Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Pozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun allah sağlıkla tamamıba erdirsin inşallahh.benim de transfer sonrasın5. günüm hiç belirti yok sankigüzel haberlerinizi okudukça içim umut doluyorr:))
Gayet iyi canım değerin güzelce katlanıyorKızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Canım benim belirtilerim 7. Günden sonra başladı.Kızlar dün giremedim, çok güzel haberler var. İnşallah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bugün transferimin 3. Günü pek bir ağrım yok ara ara kasık ile bel ağrım var. Ama 1. Transferimde belirtilerim daha çoktu kimyasal gebelik geçirdim. Belirtileriniz ne zaman başladı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?