2016 Aralik tup bebek

Kız 10. Gün yap bari senin 4: gün embriyosu çıkar. Bence
Arkadasim bu defa test yapmaya cok korkuyorum
Artik nasip kismet diyorum :) seninde olmus bayagi belirtilerin..
Sonucuda cok guzel oldu masaallah...
Positif dusunmeye calis.. Budefa guzel olacak hersey hatta ikiz bile olabilir bence :)

Canimsin ya ben umitli olamiyorum nedense.. Hep baskalarina umitlenirim :)
Ilk 3 gun belirti vardi ondan sonra hic yok kesildi gitti... Bugun 7. Gunum pazartesi test yaparim belki 11.gun cunku cok korkuyorum test yapmaktan...
Canimm ya aynı durumlar bende de var.ilk 3 gün belirti vardi şimdi hic birsey yok.goguslerdeki hassasiyette gidiyo yavas yavass

Aa canimm bende gecenlerde hapsirinca kasigima bi agri girdii ve cok korkmustumm ama sende bi belirti olmuss bu suanndaa umutt doldummm :)

Hayırlı ugurlu olsun biz demiştik minikgelin pozitif cnm Sevin bence aklını bulandirma

Canım hayırlı olsun darısı başımıza kacıncı günün canım bende aldım yarın yapıcam inş

Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir

Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir
Sanmıyorum canım jeli kullandığımdan beri bende de var şeffafımsı bir su. Kese öyle yumuşak bir yerde ki rahim içine ulaşman mümkün değil zaten. Kötüyü hiç düşünme tedirgin olma bol bol dua et ben de korkuyorum ama dua ettikçe rahatlıyorum sanki.

yok canım endişelenme ne kadar içeri olursa olsun bebeğe ulaşamazsın sen, kaldı ki zarar veresin :) rahat ol bebişin gayet sağlıklı ve hızla büyüyorrr...

Aa canimm bende gecenlerde hapsirinca kasigima bi agri girdii ve cok korkmustumm ama sende bi belirti olmuss bu suanndaa umutt doldummm :)

ayy o zaman harika bak, bu zamana kadar hapşırınca kasığımıza ağrı girmiyordu değil mi? şu anda ağrıyorsa vardır bir hikmeti inşallah

Korktum canım ya çok teşekkür ederim. Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım yarın sende gideceksin demi kese görmeye ben de gitcem çok heyecanlıyım.

insallaah hapsrdgmdan beri kasgmdaki agri devam ediyo insallah bebistendir :)

Kızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Canim bence artis gayet guzel

Canim seninle transfer gunumuz ayni gibi bende ocak 2 de rransfer oldum bendede pek belirti yok :)

Takma canimmm sadece ruyaaa iste adi ustundeee
Insallah hayra ciksin arkadasim korktum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…