- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Arkadasim bu defa test yapmaya cok korkuyorumKız 10. Gün yap bari senin 4: gün embriyosu çıkar. Bence
Canimm ya aynı durumlar bende de var.ilk 3 gün belirti vardi şimdi hic birsey yok.goguslerdeki hassasiyette gidiyo yavas yavassCanimsin ya ben umitli olamiyorum nedense.. Hep baskalarina umitlenirim :)
Ilk 3 gun belirti vardi ondan sonra hic yok kesildi gitti... Bugun 7. Gunum pazartesi test yaparim belki 11.gun cunku cok korkuyorum test yapmaktan...
Aa canimm bende gecenlerde hapsirinca kasigima bi agri girdii ve cok korkmustumm ama sende bi belirti olmuss bu suanndaa umutt doldummm :)günaydın kızlaaarrr... yarın için meraklı bekleyiş devam ediyor, keselerimizi göreceğiz inşallahhbakalım bu gece uyuyabilecek miyim
kesinlikle eksik değilsin, böyle olmak senin seçimin miydi? değildi.. hiçadar zor aşamaları yaşamayı seçmedik, kaderimizde yazan buydu, bizim bebişlerimiz de böyle nazlılar işte... eksik değilsin, elinden gelen herıyorsun. kendini böyle hissetme lütfen.. benim de 4 yıldır çocuğum olmadı, benimle beraber evlenen tüm arkadaşlarım kardeşlerim ikişer üçer doğurdu, tam 6 tane yeğenim var.. ben hep uzaktan baktım belli etmedim içimdeki burukluğu, ama bu benim seçimim olmadığı için eksik hissetmekten de vazgeçtim. şimdi çok şükür yüzümüz gülecek inşallah.. sen de buna inan...
hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnnçok sevindim, tüm evhamlardan uzak sağlıklı keyifli rahat bir hamilelik olsun ve kucağına sağsalim al inşallah canım
benim transferden sonra 8. güne kadar hiçbir belirtim yoktu, ne ağrı ne lekelenme ne yorgunluk hiçbişey hissetmedim.. 8. gün kasığıma bi ağrı girdi, hapşırınca kasığım ağrımaya başladı.. 10. gün test yaptım ve pozitif
o yüzden umudunu yitirme belirtiler için erken daha...
Maşallah canım inşallah katlanarak artacakKızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Takma canimmm sadece ruyaaa iste adi ustundeeeYaa kizlar ruyamda NEgatif sonuc aldim ben Cok uzuldum etkilendim
Ayyyyyyyyyy masallllahhhhh cok sevdnmmAmin inş cnm inş daha çok sohbetimiz olcak inş :)
Hayırlı ugurlu olsun biz demiştikKızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Canım hayırlı olsun darısı başımıza kacıncı günün canım bende aldım yarın yapıcam inşKızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
İnşallah benimde öyle olur canım. İlkinde 3. Gün başladığı için tutmayacak galiba diye korkuyorum.Canım benim belirtilerim 7. Günden sonra başladı.
Sanmıyorum canım jeli kullandığımdan beri bende de var şeffafımsı bir su. Kese öyle yumuşak bir yerde ki rahim içine ulaşman mümkün değil zaten. Kötüyü hiç düşünme tedirgin olma bol bol dua et ben de korkuyorum ama dua ettikçe rahatlıyorum sanki.Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir
yok canım endişelenme ne kadar içeri olursa olsun bebeğe ulaşamazsın sen, kaldı ki zarar veresin :) rahat ol bebişin gayet sağlıklı ve hızla büyüyorrr...Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir
Aa canimm bende gecenlerde hapsirinca kasigima bi agri girdii ve cok korkmustumm ama sende bi belirti olmuss bu suanndaa umutt doldummm :)
Korktum canım ya çok teşekkür ederim. Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Sanmıyorum canım jeli kullandığımdan beri bende de var şeffafımsı bir su. Kese öyle yumuşak bir yerde ki rahim içine ulaşman mümkün değil zaten. Kötüyü hiç düşünme tedirgin olma bol bol dua et ben de korkuyorum ama dua ettikçe rahatlıyorum sanki.
Canım yarın sende gideceksin demi kese görmeye ben de gitcem çok heyecanlıyım.yok canım endişelenme ne kadar içeri olursa olsun bebeğe ulaşamazsın sen, kaldı ki zarar veresin :) rahat ol bebişin gayet sağlıklı ve hızla büyüyorrr...
ayy o zaman harika bak, bu zamana kadar hapşırınca kasığımıza ağrı girmiyordu değil mi? şu anda ağrıyorsa vardır bir hikmeti inşallah
insallaah hapsrdgmdan beri kasgmdaki agri devam ediyo insallah bebistendir :)yok canım endişelenme ne kadar içeri olursa olsun bebeğe ulaşamazsın sen, kaldı ki zarar veresin :) rahat ol bebişin gayet sağlıklı ve hızla büyüyorrr...
ayy o zaman harika bak, bu zamana kadar hapşırınca kasığımıza ağrı girmiyordu değil mi? şu anda ağrıyorsa vardır bir hikmeti inşallah
CNm sende içini rahat tut inşallah senden de pozitif alacagizSanirim oyle kuzum baska hicbirsey dusunemiyorum dogal olarakta ruyama giriyor allahim yaa guzel olsun hersey canim benim ben senden cok umitliyim ne zaman yapacaksin test ?
Canim bence artis gayet guzelKızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Canim seninle transfer gunumuz ayni gibi bende ocak 2 de rransfer oldum bendede pek belirti yok :)Kızlar dün giremedim, çok güzel haberler var. İnşallah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bugün transferimin 3. Günü pek bir ağrım yok ara ara kasık ile bel ağrım var. Ama 1. Transferimde belirtilerim daha çoktu kimyasal gebelik geçirdim. Belirtileriniz ne zaman başladı acaba?
Insallah hayra ciksin arkadasim korktum vallaTakma canimmm sadece ruyaaa iste adi ustundeee
Ayy canim benim yaa insallah hepimizin pozitif olsun ama insan etkileniyor yaa isteristemez. Sne benden umutlusun buda bana guc veriyor, sagol canim benimC
CNm sende içini rahat tut inşallah senden de pozitif alacagiz
Hadi hayirlis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz yarin, minigini gor gel :)Canım yarın sende gideceksin demi kese görmeye ben de gitcem çok heyecanlıyım.
Artik bekleyip gorecegiz canim ...Canimm ya aynı durumlar bende de var.ilk 3 gün belirti vardi şimdi hic birsey yok.goguslerdeki hassasiyette gidiyo yavas yavass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?