- 20 Aralık 2014
- 133
- 107
- 53
- 33
Canım benim bebişim 3. Gün embriyosu olacak olduktan sonra her türlü olur. gayet iyi bence 14 embriyo çok iyi maşallah.Kızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zamankafam karıştı
Canim hic uzulme 3. Gun embriyosu transfer edilip hamile olan bir suru arkadas var, rabbim ol derse olur, gonlunu ferah tut cnm dualarim seninleKızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zamankafam karıştı
Canim 13 tane cok iyi bence. Yeterki saglikli kaliteli olsunlar ihtiyacin olan sdece 1 tane kaliteli olan,umarim hepsi dollenir cnmSizin 30 40 yumurtalari duyunca moralim bozuldu. Şimdi çıktık opudan hala yatıyorum. 13 tane toplanmış
Evet canım tabiki takdir Rabbbimin ama neden 5. güne bekletmediklerini anlamadım, doktor şans daha yüksek demişti. Kaliteli mi değiller acaba pekte bişey söylemediCanım benim bebişim 3. Gün embriyosu olacak olduktan sonra her türlü olur. gayet iyi bence 14 embriyo çok iyi maşallah.
Canım bu benim ikinci denemem senin ilk mi? İlk denemem de belirtim olmuştu şimdi olmayınca ne bileyim bi tuhaf oluyorum tutmayacak diye düşünmelere başlıyorum.Canim bence artis gayet guzel
Canim seninle transfer gunumuz ayni gibi bende ocak 2 de rransfer oldum bendede pek belirti yok :)
Insallah hayra ciksin arkadasim korktum valla
Sizin 30 40 yumurtalari duyunca moralim bozuldu. Şimdi çıktık opudan hala yatıyorum. 13 tane toplanmış
Sağol canım Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Canim hic uzulme 3. Gun embriyosu transfer edilip hamile olan bir suru arkadas var, rabbim ol derse olur, gonlunu ferah tut cnm dualarim seninle
öyle hissetmeni anlıyorum ama lütfen kendini böyle hissetmemeye çalış. allahın izi ile elimizden geleni yapacağız. ve rabbimde eminim nasip edecektir.Ayy cnmm bu saatte bi cvp olabilecegi aklıma gelmezdi allah razı olsun, hepimiz yaşıyalım bu duyguyu en kısa hayırlı zmnda . insan başlarda farketmiyor ama sonra sonra insanlardan bile uzaklaşıyorsun farketmeden soru sormasınlar diye aslında kimsenin suçu degil bu durum sadece kendimi ilk kez bir konuda ezik ve eksik hissediyorum.
minik geliinnnnnn hayırlı olsun:)Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
ayyyy kuzuummmmmm kıyamam sana :) teşekkürler inşallah rabbim bana da nasip eder. 28 aralıkta trabsfer yapıldı. bugun 8. gün daha.. 09.01'de test tarihim... hayırlısı olsun inşallah. sende bellirti fln varmıydı?Ozaman ben hisediyorum :) pozitif olcaksenin kaçıncı günün canım bugun
ayyy evet :) şükürler olsunnnnn.. darısı başımıza olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)Ya kizlar nerdeyse sayfamizz fuulll hamileeee bereketli geldi walla yaaaaa
Niye üzülüyosun ki canm benm 14 tane toplandı 5 tanesi direk elendi 9 taneden 3 tanesi 2. Günü göremedi 2.gün geceye sadece 3 tane kaldı 3.güne sadece 1 tane embriyom kaldı 3.Gün embriyosu donduruldu ve sadece 1 tane donmusum vardı ve transferim onunla gerçekleşti fazla değil kaliteli olması önemli canm benm ki benim yaşımda 22 olmasına rağmen 14 tane aldılarSizin 30 40 yumurtalari duyunca moralim bozuldu. Şimdi çıktık opudan hala yatıyorum. 13 tane toplanmış
Canım senin gene iyi benim 6 tane toplandi sadece 1 tanesi dollendiSizin 30 40 yumurtalari duyunca moralim bozuldu. Şimdi çıktık opudan hala yatıyorum. 13 tane toplanmış
Endometrium ne acaba ??Merhaba Tüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor endometriumun gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce yarın bakılacak tekrar
canım benimde 3 gün embriyosu tuttu o yüzden kafana takmaKızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zamankafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?