Rahim içi tabakaEndometrium ne acaba ??
İnşallah benimde tutar canım ya çok stresliyim hiç rahat olamıyorumcanım benimde 3 gün embriyosu tuttu o yüzden kafana takma
ne kadar rahat olursan o kadar tutma şansı artar o yüzden pozitif ol canımİnşallah benimde tutar canım ya çok stresliyim hiç rahat olamıyorum
Kaç çıktı canım değerin. Kaçıncı gün embriyosu tarnsfer edildiTüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor rAhim için gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce yardım edin lütfen
Evet canim aşağı yukarı aynı. ben hesapladim . transfer tarihime göre yaptım bir siteden.birde son adet tarihime göre yaptım ikisinde de aynı çıktıBirşey sormak istiyorum bu hamilelik hesaplamalarında en son adet olunan tarih soruluyor ona göre hesaplanıyor peki bizim içinde bu geçerlimi benim adet başlangıç tarihim 09.12.2016 ama transfer tarihim 21.12.2016 aynı mı oluyor
Şimdi seninkini De hesapladim aynı siteden 4 hafta 3 günlük hamilesindir canım :)Birşey sormak istiyorum bu hamilelik hesaplamalarında en son adet olunan tarih soruluyor ona göre hesaplanıyor peki bizim içinde bu geçerlimi benim adet başlangıç tarihim 09.12.2016 ama transfer tarihim 21.12.2016 aynı mı oluyor
0.100 dondurulmuş 3.günKaç çıktı canım değerin. Kaçıncı gün embriyosu tarnsfer edildi
Canım rahim iki durumda kalinlasiyor bir adet donemine yakın birde gebelikte yani bir seferinde doktorum adetime 1 gün kala rahmin kalınlaşmış ya adet olacaksın ya da gebelik var demişti ordan biliyorum .insallah seninki gebeliktirTüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor rahim içi kalın gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce yardım lütfen
Ben yaptığımdada 3+6 çıktı ama adete göreŞimdi seninkini De hesapladim aynı siteden 4 hafta 3 günlük hamilesindir canım :)
Rahim ici tabakasına yani bebegin yatağı, yerleşim yeriEndometrium ne acaba ??
Canım seni üzmek istemem ama 13. Gün çıkması gerekirdi . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.0.100 dondurulmuş 3.gün
Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Canım gogle ye tüp bebek hamilelik hesaplama yaz jinekoloji ve gebelik diye bir site var ordan hesapla benim adet tarihime göre yaptigimla transfere göre yaptığım arasında 1 gün fark ettiBen yaptığımdada 3+6 çıktı ama adete göre
bende farkındayım doktorum neden ümitlendiriyor onu anlamıyorum zaten en ufak şeylerden ümitleniyoruz yarın gidecem doktora yine negatif yine hüsran nasibimde yok demekkiCanım seni üzmek istemem ama 13. Gün çıkması gerekirdi . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben diğer iğneleri çatlatmadan bir gün önce bırakmıştım. Sadece vitamin ve folik asit e devam ettim. Toplamadan sonra transfer gününe kadar yeni ilaçlar veriyorlar.Kızlar catlatma iğnesinin sonraki gun diğer ilaçları bırakıyormuyuz devem eden var mı
Doktorun umut var diyorsa ona güven, geç donem yerleşimlerde geç ve yavaş artışlar olabiliyor, zor tabi beklemek ama sabır ve duayla 15.gün kanını bekleyeceğiz, ama umut ederek , inşallahTüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor rAhim için gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?