Zor bende adet olacam ilaçların etkisiyle olamıyorum galiba kanda negatifse bu kalınlık adet belirtisidir kısacasıCanım rahim iki durumda kalinlasiyor bir adet donemine yakın birde gebelikte yani bir seferinde doktorum adetime 1 gün kala rahmin kalınlaşmış ya adet olacaksın ya da gebelik var demişti ordan biliyorum .insallah seninki gebeliktir
Hakkımızda hayirlisi olsun hepimiz için. Şükretmek lazim tabi. Herkeste cok cok gorunce bi an üzüldüm. Sonuç ne peki?Canım senin gene iyi benim 6 tane toplandi sadece 1 tanesi dollendi
Güvenmeyi çok isterdim ama tüp bebekte geç tutunma olmuyor die biliyorum ve zaten 0.100 çıktı hadi 10-15 çıksa anlıcam yavaş yavaş yükselir die düşüncemDoktorun umut var diyorsa ona güven, geç donem yerleşimlerde geç ve yavaş artışlar olabiliyor, zor tabi beklemek ama sabır ve duayla 15.gün kanını bekleyeceğiz, ama umut ederek , inşallah
Canım gogle ye tüp bebek hamilelik hesaplama yaz jinekoloji ve gebelik diye bir site var ordan hesapla benim adet tarihime göre yaptigimla transfere göre yaptığım arasında 1 gün fark etti
Cok tesekkur ederim canım bende kararsız kalmıştım içim rahatladı yarın hayırlısıyla toplama var..Ben diğer iğneleri çatlatmadan bir gün önce bırakmıştım. Sadece vitamin ve folik asit e devam ettim. Toplamadan sonra transfer gününe kadar yeni ilaçlar veriyorlar.
Hadi allah yardımcın olsun. Güzel sona doğru ilerliyosun. Allah pozitifini nasip etsinCok tesekkur ederim canım bende kararsız kalmıştım içim rahatladı yarın hayırlısıyla toplama var..
Canim 13 cok guzel bir sayi... Benim 8 tane toplandi 5 si olgun 4u dollendi...Sizin 30 40 yumurtalari duyunca moralim bozuldu. Şimdi çıktık opudan hala yatıyorum. 13 tane toplanmış
Caniimmmsiin yaaaKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Canım çok sevindim çok şükür.Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Süper ya çok mutlu oldum hakikaten bu topik bir cogumuza hayırlı geldi :) :) :)Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Amin canım inşallahhHadi allah yardımcın olsun. Güzel sona doğru ilerliyosun. Allah pozitifini nasip etsin
Cok sevindim canim, allahtan umit kesilmez rabbim ol desin yeter kiKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Canim bnm 2.gun embryosydu pozitiftii buna cok takilmaa emiİnşallah benimde tutar canım ya çok stresliyim hiç rahat olamıyorum
Aminn canimmm@minikgelin canim hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider allah emeklerimizi boşa çıkarmasınbenide şimdi embriyolog aradı herşey yolunda 6 emnriyoda yaşıyor cumartesi günü transfer olacakmış çok heyecanlıyım inşallah bende güzel sonuçlar alırım tekrar tebrik ediyorum seni Allah yardımcımız olsun
Canim tup bebekte ilk denemem, daha once normal yolla 2 dis gebelik gecirdim, o zaman en belirgin belirtim gogus uclarinda hassasiyetti. Suan oyle bisey yok henuz, cogu arkadas 7. 8. Gune kadar belirti yasamamisCanım bu benim ikinci denemem senin ilk mi? İlk denemem de belirtim olmuştu şimdi olmayınca ne bileyim bi tuhaf oluyorum tutmayacak diye düşünmelere başlıyorum.
Cok sukur canimKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Amin hepimizin ama eğer olursa tarihlerimiz yakın olacak hadi bakalımcanım bende dün opu oldum ama benim pazartesi transfer olur muhtemelen yada belki ertelenme durumu da olabllir. Rabbim yardımcın oldun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?