2016 Aralik tup bebek

Maşallah sübhanallah, çok güzel canım darısı bizlere

Azrass arkadaşımız inşallah iyidir. Listeyi devirmi alsa vakti olan birimiz. Azrass gelince tekrardan devredilebilir.
Olabilir bencede
İni iyidir valla özelden de yazdım hiç girmemiş bile buraya herşey yolundadır inş neti falan yoktur diye girememiştir inş

Hayırlı olsun canım maşallah değerin çok iyi.

Masalllahhh canimm çok sukurr .amin

Hadi hayirlisi olsun canimm
8. Gun icin cok guzel bir deger gercekten :))

Canım bn de 2.gun diye tedirgindimm ama bunlar hep bir olasilik yanii.korkma bu nedenden dolayı.bnim çocukluk arkimm İzmir de yaptırdı ağustosta 1 tane embryosu vardı 3.gun de güzel onun da pozitif 5 aylık hamile maşallah çok sukur

Kizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda
Canım senle ayni durumumuz nerdeyse 2 de 164 olan degerim bugün 413 çıktı moralim sıfır cumartesi tekrar verecem kan ikimiz içinde hayırlısı olsun

Yarın kan vercem bende merak ediyorum umarım test sorunlu değildir nolur kimsenin sonucu negatif olmasın
Amiin arkdasimm aminn
Ben test yapmaktan inan cok korkuyorum normalde beni test yapmaktan kimse tutamazdi dusun ben negatif gordugum halde aksamina tekrar test yapan biriydim artik o korku islemis sanki...
Bazen icimde guzel bir duygu oluyor bazende karamsal oluyorum
Az once geldim ignemi vurdurdum sonra 1 saat dolastim gezdim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…