- 20 Aralık 2014
- 133
- 107
- 53
- 33
Azrass arkadaşımız inşallah iyidir. Listeyi devirmi alsa vakti olan birimiz. Azrass gelince tekrardan devredilebilir.Keşke şu listeyi güncelleyebilsek herkese Umur olurdu baya pozitif var çünkü
Maşallah sübhanallah, çok güzel canım darısı bizlereKızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Olabilir bencedeAzrass arkadaşımız inşallah iyidir. Listeyi devirmi alsa vakti olan birimiz. Azrass gelince tekrardan devredilebilir.
Amin amin amin allahım bütün kadınlara nasip etsin.
Hayırlı olsun canım maşallah değerin çok iyi.Kızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Masalllahhh canimm çok sukurr .aminKızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Değildir merak etme. İki tane yapmışsın. Bende 3 tane yaptım. Güzel olcakYarın kan vercem bende merak ediyorum umarım test sorunlu değildir nolur kimsenin sonucu negatif olmasın
Hadi hayirlisi olsun canimmKızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Benimde aklıma elektrik kesintilerinden dolayı olabilir diye geldi. İnşallah öyledirOlabilir bencede
İni iyidir valla özelden de yazdım hiç girmemiş bile burayaherşey yolundadır inş neti falan yoktur diye girememiştir inş
İni cnm .. yalnız sen idrar testini koydunmu buraya hiç hatırlayamadım ben:)Değildir merak etme. İki tane yapmışsın. Bende 3 tane yaptım. Güzel olcak
Canım bn de 2.gun diye tedirgindimm ama bunlar hep bir olasilik yanii.korkma bu nedenden dolayı.bnim çocukluk arkimm İzmir de yaptırdı ağustosta 1 tane embryosu vardı 3.gun de güzel onun da pozitif 5 aylık hamile maşallah çok sukurAh canım gerçekten mi, ne bileyim hep yazıyor ya 5. gün en iyisi diye bende öyle olur sandım bugün 3. gün deyince bi şaşırdım açıkçası. Doktorumda 3. gün ile hamile kalan bi çok hastamız var dedi. Rabbim ol desin yeterki tabiki. Ay inşallah tutar kalbim dayanmayacak :)
Canım senle ayni durumumuz nerdeyse 2 de 164 olan degerim bugün 413 çıktı moralim sıfır cumartesi tekrar verecem kan ikimiz içinde hayırlısı olsunKizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda
Teşekkür ederim cnm. Seninde değerin yüksek demi biraz. İnşallah keseyi görürsün yarın. Bizede haber ver.Hayırlı olsun canım maşallah değerin çok iyi.
Niye moralin bozuk gayet güzel artmış cnm daha ne olsunCanım senle ayni durumumuz nerdeyse 2 de 164 olan degerim bugün 413 çıktı moralim sıfır cumartesi tekrar verecem kan ikimiz içinde hayırlısı olsun
Amiin arkdasimm aminnYarın kan vercem bende merak ediyorum umarım test sorunlu değildir nolur kimsenin sonucu negatif olmasın
Evet canım yüksek biraz.Ama benim tek embriyom var.İnşallah keseyi görüp haber veririm canım.Teşekkür ederim cnm. Seninde değerin yüksek demi biraz. İnşallah keseyi görürsün yarın. Bizede haber ver.
Allah razı olsun. Darısı bekleyenlerin başına.Hadi hayirlisi olsun canimm
8. Gun icin cok guzel bir deger gercekten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?