2016 Aralik tup bebek

Kızlar birşey soracam size pazartesi bhcg 164 çıktı bugün baktirdim 413 çıktı artış nasıl sizce biraz az gibi normalde dun bakilmaliydi ama iki gün değilde 3 .günde bakılmış oldu bu değer azmi kafam karışım ve uzgunum

Canimm az deill kii csrsamba 300lerde cumada 600lerde olurr guzell

Gayet güzel cnm sağlıkla kucağına alirsin inşallah.

Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Şahane mşlh daha ne olsun rabbim kimseyi darda bırakmasın çok güzel bi haber:)

Bak görüyonmu annesi gibi maşallah 6.hissi kuvvetli çocuğun içine doğmuş rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Amin inş cnm Bnm doğduğu zamanı kucağımıza alacağı günü görürz inş cümleten

Kızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Gayet güzel daha ne olsun mşlh cnm daha test yapma bile kese gününü bekle

Kız ikiside yanlış çıkamaz ki bariz hamilesin ay içimize doğan gerçek olmuş ya çok sevindim moral oldu gerçekten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Çok şükür bin şükür kan verince rahat etcem biraz daha :) hala aklımın bitsin test bozuksa diyor manyak manyak düşünceler:

minikgelin hayirliii olsun allah tamamina erdirsinn bizede duaa et bi kac gun sonra bizde verelim burdan gzuel haberlerii :)
Ederim ve ediyorum dua ile dünyamız dönüyor güzel haberler alcaz hep

Amin cnm Bnm inş bugunümüze şükür çok istiyorum kızımın kardeşi olsun onlar oynarken onları izleyeyim düşüncesi bile gözlerimi dolu dolu yapıyor :)

Cnm her hamilelik bile farklı oluyor daha yeni trasnferin olmuş bi hafta sonra güzel haberi alırsın inş:)

Arkadasim bu defa test yapmaya cok korkuyorum
Artik nasip kismet diyorum :) seninde olmus bayagi belirtilerin..
Sonucuda cok guzel oldu masaallah...
Positif dusunmeye calis.. Budefa guzel olacak hersey hatta ikiz bile olabilir bence :)

Hayırlısı hangisi ise o olsun tek ikiz farketmez ama ikiz olsa ayrı güzel olur :)
Valla ben ilk kez test yaparken bukdr heycanlandım korktum niye böyle olduk biz oysa bu duyguyu yaşadık daha rahat olması lazımdı ama tam tersi ilki kdr heyecan yaptım sende idrar yap çatlarım yoksa :)

Hayırlı ugurlu olsun biz demiştik minikgelin pozitif cnm Sevin bence aklını bulandirma
Allah razı olsun cnm şu kan testim düzgün çıkıp güzel artarsa biraz rahatlıyxcam inş :) gerçekten hepinizde dediniz pozitif olcak diye bin şükür sıra bekleyenlerin pozitif haberlerinde inş:)

Canım hayırlı olsun darısı başımıza kacıncı günün canım bende aldım yarın yapıcam inş
Cnm 9. Günüm bugun senin kaçıncı günün yap eğer aynı ise günlerimiz sende:)

Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir

Bende hep geliyor cnm normal hamileliğin ilk ayları hep olmuştu kızımda
Senin bebeğe ulaşman imkansız:)

Cnm daha ne olsun benim 12 yumurtamdan sadece 2 tanesi 5. Güne geldi onuda trasnfer etti doktor .. senin sonuç şahane cnm dondurulur kalanlar onlarlada kardeş yaparsın inş
3. 5. Gün diye bakma nasipte varsa hertürlü olur

minik geliinnnnnn hayırlı olsun:)

Sgl cnm inş hayırlıdır hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun:)

Sende yarın test yapsana benim su gibi akıntım vardı ilk günden beri ama son günlerde daha arttı
Bide sabahları hafif migdem bulanıyor

İnş cnm kan verince biraz rahatlıcam inş düşük.i bi kan sonucum olmaz gecen sefer düşükten dolayı korkuyorum

Çok güzel cnm mşlh hadi cumartesine bşy kalmamış gerçekten şu bekleme süresini Şen'de görceksin hiç geçmiyor inş sonu güzel olcak

Yok cnm tam gününe göre artmış az deil gayet güzel

Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Ay canım Rabbim dualarımızın karşılığını verdi hamdolsun. Çok sevindim canım

Var canim var maşaAllah bence ikiside yanlis olamaz. Insallah iki bebişinde tutunmustur sana. Senden nedense bende bekliyordum Rabbim saglikla kucagına almayi nasip etsin.

Güzel canım takılma sonuçta katlanmış gözün aydın buarada

Canim bnm 2.gun embryosydu pozitiftii buna cok takilmaa emi
Ah canım gerçekten mi, ne bileyim hep yazıyor ya 5. gün en iyisi diye bende öyle olur sandım bugün 3. gün deyince bi şaşırdım açıkçası. Doktorumda 3. gün ile hamile kalan bi çok hastamız var dedi. Rabbim ol desin yeterki tabiki. Ay inşallah tutar kalbim dayanmayacak :)

Var canim var maşaAllah bence ikiside yanlis olamaz. Insallah iki bebişinde tutunmustur sana. Senden nedense bende bekliyordum Rabbim saglikla kucagına almayi nasip etsin.
Bebetime testi tüp bebekten önce bebek isterken yapmıştım silik ikinci çizgi vardı ama negatif çıktı kan testim o aklıma gelip korkuyorum ama bu belirgin o testim baya silikti .. kan vermeden rahat etmez içim ama bugun bu test benim keyfimi yerine getirdi kaç gündür ruhsuz gibi geziyordum evde 9 gündür evden hiç çıkmadım hiç canım istemedi bugun avm ye gidip gezcem akşam:)
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin

Cnm benim ilk tüp bebeğimde 12 tane donduruldu 3. Gün embriyosuydu aslında amaç bidaha tüp bebek yaptırırsan onları 5. Güne kdr bekletip vermek ... emin ol embriyoların kaliteliki böyle yapmışlar .. tutacağı varsa İnan hiç gününe bakmıyor

Canım yarın sende gideceksin demi kese görmeye ben de gitcem çok heyecanlıyım.
evet canım sonunda gitmeye karar verdin mi? süperr :) yarın inşallah güzel haberlerle gelelim buraya profiline baktım aynı yıl doğmuşuz bebişlerin de doğum günleri aynı yazıyor bak ne çok ortak noktamız oldu birden

insallaah hapsrdgmdan beri kasgmdaki agri devam ediyo insallah bebistendir :)
bebiştir o bebiş benim güldüğümde bile kasığım ağrıyor şuan

Evet canım tabiki takdir Rabbbimin ama neden 5. güne bekletmediklerini anlamadım, doktor şans daha yüksek demişti. Kaliteli mi değiller acaba pekte bişey söylemedi
benim de 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ve doktorum muhtemelen ikiz olacak dedi.. düşün yani ikisi de tutundu inşallah o yüzden sıkma canını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…