- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
Kızlar birşey soracam size pazartesi bhcg 164 çıktı bugün baktirdim 413 çıktı artış nasıl sizce biraz az gibi normalde dun bakilmaliydi ama iki gün değilde 3 .günde bakılmış oldu bu değer azmi kafam karışım ve uzgunumAminn canimmm
Canimm az deill kii csrsamba 300lerde cumada 600lerde olurr guzellKızlar birşey soracam size pazartesi bhcg 164 çıktı bugün baktirdim 413 çıktı artış nasıl sizce biraz az gibi normalde dun bakilmaliydi ama iki gün değilde 3 .günde bakılmış oldu bu değer azmi kafam karışım ve uzgunum
Gayet güzel cnm sağlıkla kucağına alirsin inşallah.Kızlar birşey soracam size pazartesi bhcg 164 çıktı bugün baktirdim 413 çıktı artış nasıl sizce biraz az gibi normalde dun bakilmaliydi ama iki gün değilde 3 .günde bakılmış oldu bu değer azmi kafam karışım ve uzgunum
Amin canım hadi gözün aydınKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Şahane mşlh daha ne olsun rabbim kimseyi darda bırakmasın çok güzel bi haber:)Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Amin inş cnm Bnm doğduğu zamanı kucağımıza alacağı günü görürz inş cümletenBak görüyonmu annesi gibi maşallah 6.hissi kuvvetli çocuğun içine doğmuş rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Gayet güzel daha ne olsun mşlh cnm daha test yapma bile kese gününü bekleKızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Çok şükür bin şükür kan verince rahat etcem biraz daha :) hala aklımın bitsin test bozuksa diyor manyak manyak düşünceler:Kız ikiside yanlış çıkamaz ki bariz hamilesin ay içimize doğan gerçek olmuş ya çok sevindim moral oldu gerçekten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Ederim ve ediyorum dua ile dünyamız dönüyor güzel haberler alcaz hepminikgelin hayirliii olsun allah tamamina erdirsinn bizede duaa et bi kac gun sonra bizde verelim burdan gzuel haberlerii :)
Amin cnm Bnm inş bugunümüze şükür çok istiyorum kızımın kardeşi olsun onlar oynarken onları izleyeyim düşüncesi bile gözlerimi dolu dolu yapıyor :)hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnnçok sevindim, tüm evhamlardan uzak sağlıklı keyifli rahat bir hamilelik olsun ve kucağına sağsalim al inşallah canım
benim transferden sonra 8. güne kadar hiçbir belirtim yoktu, ne ağrı ne lekelenme ne yorgunluk hiçbişey hissetmedim.. 8. gün kasığıma bi ağrı girdi, hapşırınca kasığım ağrımaya başladı.. 10. gün test yaptım ve pozitif
o yüzden umudunu yitirme belirtiler için erken daha...
Cnm her hamilelik bile farklı oluyor daha yeni trasnferin olmuş bi hafta sonra güzel haberi alırsın inş:)Kızlar dün giremedim, çok güzel haberler var. İnşallah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bugün transferimin 3. Günü pek bir ağrım yok ara ara kasık ile bel ağrım var. Ama 1. Transferimde belirtilerim daha çoktu kimyasal gebelik geçirdim. Belirtileriniz ne zaman başladı acaba?
Arkadasim bu defa test yapmaya cok korkuyorum
Artik nasip kismet diyorum :) seninde olmus bayagi belirtilerin..
Sonucuda cok guzel oldu masaallah...
Positif dusunmeye calis.. Budefa guzel olacak hersey hatta ikiz bile olabilir bence :)
Allah razı olsun cnm şu kan testim düzgün çıkıp güzel artarsa biraz rahatlıyxcam inş :) gerçekten hepinizde dediniz pozitif olcak diye bin şükür sıra bekleyenlerin pozitif haberlerinde inş:)
Cnm 9. Günüm bugun senin kaçıncı gününCanım hayırlı olsun darısı başımıza kacıncı günün canım bende aldım yarın yapıcam inş
Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir
Cnm daha ne olsun benim 12 yumurtamdan sadece 2 tanesi 5. Güne geldi onuda trasnfer etti doktor .. senin sonuç şahane cnm dondurulur kalanlar onlarlada kardeş yaparsın inşKızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zamankafam karıştı
minik geliinnnnnn hayırlı olsun:)
ayyyy kuzuummmmmm kıyamam sana :) teşekkürler inşallah rabbim bana da nasip eder. 28 aralıkta trabsfer yapıldı. bugun 8. gün daha.. 09.01'de test tarihim... hayırlısı olsun inşallah. sende bellirti fln varmıydı?
hamişsin kuzummmmm. Tebrik ederim. Değerin de çok düşük değil test günü daha da belirgin olacak bu. Çok sevindim. Rabbim devamını nasip etsin. Endişeli olmanı çok ii anlıyorum bende öyleyim ama insanın içine doğuyor sanki. İnanıyorum o içsel huzur sende de olacak inşallah
minikgelin canim hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider allah emeklerimizi boşa çıkarmasın benide şimdi embriyolog aradı herşey yolunda 6 emnriyoda yaşıyor cumartesi günü transfer olacakmış çok heyecanlıyım inşallah bende güzel sonuçlar alırım tekrar tebrik ediyorum seni Allah yardımcımız olsun
Yok cnm tam gününe göre artmış az deil gayet güzelKızlar birşey soracam size pazartesi bhcg 164 çıktı bugün baktirdim 413 çıktı artış nasıl sizce biraz az gibi normalde dun bakilmaliydi ama iki gün değilde 3 .günde bakılmış oldu bu değer azmi kafam karışım ve uzgunum
Herzaman dua ediyorum vallahi her sabah ilk işim buraya bakmak pozitif haber görmek için heyecanlanıyorum :)
Ay canım Rabbim dualarımızın karşılığını verdi hamdolsun. Çok sevindim canımKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
çok şükürKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Bekleme asamasindayiz canim. Haftaya bugün test yapicamHakkımızda hayirlisi olsun hepimiz için. Şükretmek lazim tabi. Herkeste cok cok gorunce bi an üzüldüm. Sonuç ne peki?
Kızlar heycandan uyuyamadım erken yaptım testi migdem bulanıyor heycandan ... bebetime test almış eşim hep yanlış çıkıyor diyor nette yorumlar ondan ikisinide yaptım testinidrar testi böyle bşy işte çift çizgi görsenizde acaba bozukmu test diyorsun
Şuan garip duygular içindeyim gecen sefer düşük yaptıgım için korkuyorumEn önemlisi rabbim tamamına erdirsin inş
Canım benim nasıl sevindim gözün aydın devamı kat kat gelsin inşallahKızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Güzel canım takılma sonuçta katlanmış gözün aydın buaradaKızlar birşey soracam size pazartesi bhcg 164 çıktı bugün baktirdim 413 çıktı artış nasıl sizce biraz az gibi normalde dun bakilmaliydi ama iki gün değilde 3 .günde bakılmış oldu bu değer azmi kafam karışım ve uzgunum
Ah canım gerçekten mi, ne bileyim hep yazıyor ya 5. gün en iyisi diye bende öyle olur sandım bugün 3. gün deyince bi şaşırdım açıkçası. Doktorumda 3. gün ile hamile kalan bi çok hastamız var dedi. Rabbim ol desin yeterki tabiki. Ay inşallah tutar kalbim dayanmayacak :)Canim bnm 2.gun embryosydu pozitiftii buna cok takilmaa emi
Bebetime testi tüp bebekten önce bebek isterken yapmıştım silik ikinci çizgi vardı ama negatif çıktı kan testim o aklıma gelip korkuyorum ama bu belirgin o testim baya silikti .. kan vermeden rahat etmez içim ama bugun bu test benim keyfimi yerine getirdi kaç gündür ruhsuz gibi geziyordum evde 9 gündür evden hiç çıkmadım hiç canım istemedi bugun avm ye gidip gezcem akşam:)Var canim var maşaAllah bence ikiside yanlis olamaz. Insallah iki bebişinde tutunmustur sana. Senden nedense bende bekliyordum Rabbim saglikla kucagına almayi nasip etsin.
Cnm benim ilk tüp bebeğimde 12 tane donduruldu 3. Gün embriyosuydu aslında amaç bidaha tüp bebek yaptırırsan onları 5. Güne kdr bekletip vermek ... emin ol embriyoların kaliteliki böyle yapmışlar .. tutacağı varsa İnan hiç gününe bakmıyorAh canım gerçekten mi, ne bileyim hep yazıyor ya 5. gün en iyisi diye bende öyle olur sandım bugün 3. gün deyince bi şaşırdım açıkçası. Doktorumda 3. gün ile hamile kalan bi çok hastamız var dedi. Rabbim ol desin yeterki tabiki. Ay inşallah tutar kalbim dayanmayacak :)
evet canım sonunda gitmeye karar verdin mi? süperr :) yarın inşallah güzel haberlerle gelelim burayaCanım yarın sende gideceksin demi kese görmeye ben de gitcem çok heyecanlıyım.
bebiştir o bebişinsallaah hapsrdgmdan beri kasgmdaki agri devam ediyo insallah bebistendir :)
benim de 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ve doktorum muhtemelen ikiz olacak dedi.. düşün yani ikisi de tutundu inşallahEvet canım tabiki takdir Rabbbimin ama neden 5. güne bekletmediklerini anlamadım, doktor şans daha yüksek demişti. Kaliteli mi değiller acaba pekte bişey söylemedi
Bana 3. gün embriyosu transfer edecekler canım benimde cumartesi olacak transferim netleşti.Amin hepimizin ama eğer olursa tarihlerimiz yakın olacak hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?