2016 Aralik tup bebek

Canımsın

Çok kararlıyım test tarihini bekleyeceğim. allahın izni ile olumlu olacak inşallah. bende su gibi akıntı var doğru miktar ilk günlere göre bir tık daha az.. hafif çok ince ince bel ağrım oluyor ama çok inceee.. özelikle sol kasığımda bazen minik seyirme oluyor ama bunlar psikolojik de olabailir. bir de ilk günden beri göğüslerim dolgun şiş ve hafif ağrılı.. snuçta ilaçlardanda olabilir bunlar.. nasip diyorum. rabbime güveniyorum. nasip diyorum.

kızlar sizce pazartesi sonucum pozitif olabilir mi?

İnşallah sonucun güzel olur canım benimmm

Cnm bunların hepsi bende var
Ki benim için en önemli belirti su gibi akıntı geri kalanı adet agrısı gibi oluyor genelde hamileliğin ilk ayları o agrılar olur ama su gibi akıntı normalde olan bşy deilvalla kan testini bekleyebiliyırsan bravo :) kaçıncı günün bugun

Canım hiç bilgim yoktu teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Cumartesi saat 2' de yapacaklar inşallah.Transferden 2 saat öncesine fitil verdi onu makattan kullanacağım demi yanlış anlamadım inşallah, o fitilin amacı ne ki?

Maşallah canım inşallah iki yavrunda seninledir, sağlıkla kucağına al inşallah.huzurla mutlulukla bereketle büyüt onları

Herkese mrb hic yazmasamda sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı benim test günümde cumartesi lutfen banada dua edin 2. deneme ilki negatifti bu sefer ins rabbim nasip eder
Hadi az kalmış test tarihini pozitif haberini ver bizede :)

Kizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda

Ayyyyy mşlh ya çok yüksek 8. Gün için değerim cnmmmmmmmmm ikiz geliyor ikiz

Kizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda
Canim benim testini 2 gun sonra tekrarla insallah artis olacaktir bu esnadada bol bol dinlen, dua et.. bizimde dularimiz seninle canim insallah bebisin seninle kalacak

Herkese mrb hic yazmasamda sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı benim test günümde cumartesi lutfen banada dua edin 2. deneme ilki negatifti bu sefer ins rabbim nasip eder
Dualarımızdasın canım inşallah bu kez bebeğine kavuşursun, sorun neydi peki?

Bu arada stres cok etkiliyor arkadasim kendini cok sikmamaya calis, olumlu dusunelim allahin izniyle artacak..bu topiktede var degeri sonradan yukselen Seval_cagla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…