- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Allah razı olsun cnm sizlerde güzel haber vereceksiniz inş inanıyorumminikgelin canım gözün aydın. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahh
Bebeğim yalnız progestan ağızdan alınınca yan etkileri çok hissedilebiliyor. Tavsiyem vajinandan içeri it.. jelden daha kolay eriyor zaten
Şimdilik mecbur ağızdan alıcam. İçerisi çok dolmuş. Pazartesi temizliycek doktor. Sonra belki alttan devam ederizBebeğim yalnız progestan ağızdan alınınca yan etkileri çok hissedilebiliyor. Tavsiyem vajinandan içeri it.. jelden daha kolay eriyor zaten
Cnm wc ye falan gittiğinde azar azar çıkmıyormuŞimdilik mecbur ağızdan alıcam. İçerisi çok dolmuş. Pazartesi temizliycek doktor. Sonra belki alttan devam ederiz
Çok sukur cnm pazartesini iple cekiyorum sizleri takip edip güzel haberlerinizle çooook seviniyorum. Negatifler içinde dua ediyorum en kisa zamanda minik meleklerine kavusmalari icinCanimm nasilsin :)
Gözün aydın canım darısı tüm bekleyenlerin başınaKızlar ilk kalp atışı çok duygusal ya insan ağlamadan duramıyor hadi haftayada o minik şeyden o sesin geldiğine şaşırcaksınız:)
Burda birisi kıyma ve yumurtanın iyi geldiğini söylemişti geçmiş olsunKıslar opudan sonra ohss oldum doktor orta hafıf arası dedı kendimi kötü hissediyorum o kadar çile çekiyoruz bana önerebilceğiniz birşey var mı
Aden şimdimi aldattı önceki bi olaymıydıS Sece44 canım benim ne olur bırakma kendini onunda vardır çözümü tedavisi rabbimin mücize çok bi gün bakkmıssın nur topu gibi bi bebek kucağında inşallah canım bende yıllardır bebek için uğraşıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı günlerdir ağlıyorum bebeği çok istedim ama olmadığındada bi hayır olduğunu öğrendim şimdi hiç bişey yapamıyorum sesimi çıkarmadan oturuyorum bazen olmuyorsa çok zorlamamak lazım bebeğime bile sevinemiyorum çıkmazdayım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını vesin canım
Amin inş cnmGözün aydın canım darısı tüm bekleyenlerin başına
Tebrik ederim ama testlerden belliydi böyle güzel bir değer geleceği. İnşallah kızının içine doğduğu gibi 1 kız 1 erkek olur kuzularKızlar ilk kalp atışı çok duygusal ya insan ağlamadan duramıyor hadi haftayada o minik şeyden o sesin geldiğine şaşırcaksınız:)
Ya sessiz takip etme nolur arada yaz mutlaka sık gel diyemiyorum ve sorular sormak istiyorum sana ama biraz moralin düzelsin öyle konuşalım şimdi bunu yazman bile nekdr inçe iyi biri olduğunu yine gösterdi rabbim gönlüne göre versin güzel arkadaşımCanım kızlar tesekkur ederim hepinize her nekadar yazmayın desem de yasadiklarinizi gözlerim dolu dolu icimde tuhaf bir hisle okudum.ben sizi sessiz sessiz takip edeceğim zaten dualarım sizinletek tek etiketleyip yazamadım affedin canlar
İnş cnm hayırlısı minyon tipliyim ben inş ikiz olursa sorunsuz geçer hamileliğim ozaman değme keyfime :) hepimiz Çifter Çifter doğuralım inşTebrik ederim ama testlerden belliydi böyle güzel bir değer geleceği. İnşallah kızının içine doğduğu gibi 1 kız 1 erkek olur kuzular
Eşimin face si bendede açık kadın ordan mesaj atınca öğrendim bide telefon dökümanını çıkartım öyle öğrendim testin yaptırdığım gün le aynı gün oldu söyledim tabi hala inkar ediyor nediyecek hafıza kaybı yaşar benimki şuçlu olduğu zamanAden şimdimi aldattı önceki bi olaymıydışaşırdım nasıl öğrendin .. eşine söyledinmi ..
Kıyamam sana ya sen nelerle uğraşıyorsun eşin nelerle uğraşmış. Allah yardımcın olsun canım.S Sece44 canım benim ne olur bırakma kendini onunda vardır çözümü tedavisi rabbimin mücize çok bi gün bakkmıssın nur topu gibi bi bebek kucağında inşallah canım bende yıllardır bebek için uğraşıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı günlerdir ağlıyorum bebeği çok istedim ama olmadığındada bi hayır olduğunu öğrendim şimdi hiç bişey yapamıyorum sesimi çıkarmadan oturuyorum bazen olmuyorsa çok zorlamamak lazım bebeğime bile sevinemiyorum çıkmazdayım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını vesin canım
Amin canım sağolKıyamam sana ya sen nelerle uğraşıyorsun eşin nelerle uğraşmış. Allah yardımcın olsun canım.
Cnm çok üzüldüm ama herkes bikere affedilmeyi hakediyorEşimin face si bendede açık kadın ordan mesaj atınca öğrendim bide telefon dökümanını çıkartım öyle öğrendim testin yaptırdığım gün le aynı gün oldu söyledim tabi hala inkar ediyor nediyecek hafıza kaybı yaşar benimki şuçlu olduğu zaman
Bitanem bizim de dualarımız seninle Cansın sen cannnCanım kızlar tesekkur ederim hepinize her nekadar yazmayın desem de yasadiklarinizi gözlerim dolu dolu icimde tuhaf bir hisle okudum.ben sizi sessiz sessiz takip edeceğim zaten dualarım sizinletek tek etiketleyip yazamadım affedin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?