Affetmek baya zaman ister bebeğim için susuyorum umarım huy edinmez rabbim ıslah etsin doğru yola iletsin demekten başka bişi yapmıyorum tek tesellim bebeğim inşallah oda beni bırakmazCnm çok üzüldüm ama herkes bikere affedilmeyi hakediyor
Eşin seni sevmese tüp bebekle emin ol uğraşmazdı
Bi anlık bşy
en kötüsünü düşünelim ayrıldın diyelim yazık deilmi bebişetabi bunu huy yaparsa ozaman affedilmez ..
Her şerde bi hayır vardır bence iyi olcak eşin
Bebim transferden bir hafta once 8.5tu transferde soylemediler. Transferin yakın galiba hayırlısıyla al gel insallah.Hamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin
Var canim arada sabki igne batırıp cekiyorlamıs gibi oluyor birkac gündur ondan önce yoktu hatta ömce hep solda ağri oluyordu şimdi ortada bebeğin olduğu erde agrı oluyo doktor normal dediCanım burdaki en önde olan sesin vajinada batma gibi ağrıların oluyormu acaba bende iki gündür var korkmalımıyım normalmi acaba oan varsa yazabilirmi
Aminn canim aminn herkese insallahA aykumsalFarahFarah @jeliboni canlar keseleri görmüşsünüz gözünüz aydın içiniz biraz olsun rahatlamıştır darısı kalpatışını duymaya inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı bekleyen herkese inşallah
Cok az kaldi tatlim, bende cok heyecanliyim hepimiz icin, aynen kuzum uzulenle uzlup sevinenle mutlu oluyoruz iyiki varsinizÇok sukur cnm pazartesini iple cekiyorum sizleri takip edip güzel haberlerinizle çooook seviniyorum. Negatifler içinde dua ediyorum en kisa zamanda minik meleklerine kavusmalari icin
Cnm cım fitil kullanırken kendiliğinden çıkıyodu. Bu öğle değil. İçerde birikmiş resmen. İşyerinde yere düşürdüm elime sıkıp koyayım dedim. Tıkanmış resmen. Pazartesiden sonra düzelirse bende alttan yapmayı tercih ederim.Cnm wc ye falan gittiğinde azar azar çıkmıyormu
Ben fitili koyunca parmağımla elime posa gelince çıkarıyorum :)
Ben jeli koyarken çok zorlanıyorum acaba oraları tıkadığı için olabilir miCnm cım fitil kullanırken kendiliğinden çıkıyodu. Bu öğle değil. İçerde birikmiş resmen. İşyerinde yere düşürdüm elime sıkıp koyayım dedim. Tıkanmış resmen. Pazartesiden sonra düzelirse bende alttan yapmayı tercih ederim.
Bendede aynı şey var. Karnım taş gibi. Dinlenme verdi doktor. Yorulma dedi. Hamile olduğum için ilaç da veremiyor. Keske opudan sonra verselermiş. Benimde endişelerim var. Ama iki doktorla konuştum bugun bişey olmaz dediler, sadece gebelikle birlikte artabiliyomuş. Bol su iç protein ağırlıklı beslen dedi et süt yogurt peynir vs.. Karnına darbe vs gelmesin ani hareketlerden kaçın dedi. İnşallah geriler.Kıslar opudan sonra ohss oldum doktor orta hafıf arası dedı kendimi kötü hissediyorum o kadar çile çekiyoruz bana önerebilceğiniz birşey var mı
Canım benim pek kalın degıldi sanırım 7mmHamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin
Iyiye yormak istiyorum canım ama bazı pürüz insanlar var öyle biri banada musallat olmuştu belkide eşinede öyle oldu esime kocamın peşini biraksın diye mesaj atmış eşi halbuki hic tanimadığim birileri. Insallah sizinkide oyle bir yanlısliktır. Moralini bebegin için yüksek tut. Rabbim yardımcın olsun .@Sece44 canım benim ne olur bırakma kendini onunda vardır çözümü tedavisi rabbimin mücize çok bi gün bakkmıssın nur topu gibi bi bebek kucağında inşallah canım bende yıllardır bebek için uğraşıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı günlerdir ağlıyorum bebeği çok istedim ama olmadığındada bi hayır olduğunu öğrendim şimdi hiç bişey yapamıyorum sesimi çıkarmadan oturuyorum bazen olmuyorsa çok zorlamamak lazım bebeğime bile sevinemiyorum çıkmazdayım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını vesin canım
Ben çamışırımdaki kokuyu fark etmiştim ama bu kadar tıkanması şaşırttı beni. Bi elinle yokla sende. Kaşıntı yapıyomuş sonrasında mantar filan. Doktoruna söylersin birikme varsa. Temizler en azından. Beni pazartesi çağırdı.Ben jeli koyarken çok zorlanıyorum acaba oraları tıkadığı için olabilir mi
Aman boşver sen onu şimdi. Herseye rağmen bu bebeği istiyosan sımsıkı sarıl ona.Eşimin face si bendede açık kadın ordan mesaj atınca öğrendim bide telefon dökümanını çıkartım öyle öğrendim testin yaptırdığım gün le aynı gün oldu söyledim tabi hala inkar ediyor nediyecek hafıza kaybı yaşar benimki şuçlu olduğu zaman
Enjexiondan 5 dk önce iki elinin arasında yuvarlayarak ısıt iyice , hem ısınıyor hem alışkanlığı artıyor. Benim ilk iki iğne senin gibi ağrılı oldu, sonra doktorum böyle dedi. Bi de iğne olunca 5dk bastır ve kalkma. Ağrıyan yerlere kolonya lı kocaman pamuklar koy kuruyunca tekrar kolonyala koy ağrıyı alıyor, geçmiş olsunkızlar selam,
ben jel kullanıyordum fakat deli gibi kaşıntı oldu. doktorda progestron iğne verdi. ilk kez dün akşam kullandım ama ne fenaymış bu. hala oturup kalkarken zorlanıyorum. iğne vurulan yer mosmor oldu. böyle bir durumu yaşayan var mı?
Bugun 8.gun canım ama ben alkolle ovmadımNe kadardır devam ediyorsun ben ilkinde mahvoldum. Alkolle mi ovmak gerekirmiş
O kadar iyi anlıyorum ki bazen teselli cümleleri bile batıyor insana ona bile tahammül edemiyor
Dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef ne diyelim yolun açık olsun
Allah güç versin canım@Sece44 canım benim ne olur bırakma kendini onunda vardır çözümü tedavisi rabbimin mücize çok bi gün bakkmıssın nur topu gibi bi bebek kucağında inşallah canım bende yıllardır bebek için uğraşıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı günlerdir ağlıyorum bebeği çok istedim ama olmadığındada bi hayır olduğunu öğrendim şimdi hiç bişey yapamıyorum sesimi çıkarmadan oturuyorum bazen olmuyorsa çok zorlamamak lazım bebeğime bile sevinemiyorum çıkmazdayım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını vesin canım
Canim allah Im güç verecek inşallah toparlayacaksin. Hep diyoruz ya sağlıklı ve hayırlı olsun. Vardır bilmediğimiz bir hikmet Yaradan bilir. Vazgeçme önce sağlık sonra istediğin olsun inşallahCanım kızlar tesekkur ederim hepinize her nekadar yazmayın desem de yasadiklarinizi gözlerim dolu dolu icimde tuhaf bir hisle okudum.ben sizi sessiz sessiz takip edeceğim zaten dualarım sizinletek tek etiketleyip yazamadım affedin canlar
canım kadınla konuştum içimdeki bütün nefreti üzerine döktüm kadın öyle bi ses tonuyla konuşuyorki karşısına k÷m geçse ikna eder pislik bide 20 yaşında oğlu var dedimki herşeyini ortaya döküp oğluna kocana anlatıcam ben senin eşinden çekinmiyorum o ezik birisi başka ilişkilerim var onlar çıkar ortaya kocam beni mahfeder diyor bende kessin seni doğrasın Inşallah dedim dedim ama bişi yapmadım oğlu falan gerçekten bişey yapar diye oğluna acıdım. Duymuştum çünkü böyle başka birisi gidip çocuğa anlatmış annenin kocamla ilişkisi var diye çocukta gidip anasını öldürmüş öyle bişiye sebeb olmak istemediğim için hiç bişi demedim o pislik kadının ailesine şeytanından bulsun pislikIyiye yormak istiyorum canım ama bazı pürüz insanlar var öyle biri banada musallat olmuştu belkide eşinede öyle oldu esime kocamın peşini biraksın diye mesaj atmış eşi halbuki hic tanimadığim birileri. Insallah sizinkide oyle bir yanlısliktır. Moralini bebegin için yüksek tut. Rabbim yardımcın olsun .
İnşallah canım. Benim kardeşim de Minyon 34 hf ikizlerimizi bekliyoruz.Bugün yalancı sancıları başladı doktordaydik.Daha yorucu olabilir ama çok şahane bir şey. Arkadaşlar dualarınıza kardesimi de ekleyin lutfenİnş cnm hayırlısı minyon tipliyim ben inş ikiz olursa sorunsuz geçer hamileliğim ozaman değme keyfime :) hepimiz Çifter Çifter doğuralım inş
Bizimde dualarımız seninle canım. Ama bırakma peşini yine de sen umutsuzluğa düşme sakın herseyde bi hayır vardır geleceği günü bekliyor senin bebisin de sen nasıl onu bekliyorsanCanım kızlar tesekkur ederim hepinize her nekadar yazmayın desem de yasadiklarinizi gözlerim dolu dolu icimde tuhaf bir hisle okudum.ben sizi sessiz sessiz takip edeceğim zaten dualarım sizinletek tek etiketleyip yazamadım affedin canlar
Allah kötüye musallat etmesin.Edepsiz kadın 20 yaşında ki oğlundan da mı utanmamis.Hasta galiba baksana başka ilişkileri de varmış. Eşine de musallat olmuştur o kaşar tövbe tövbe akşam akşam agzimi bozdumcanım kadınla konuştum içimdeki bütün nefreti üzerine döktüm kadın öyle bi ses tonuyla konuşuyorki karşısına k÷m geçse ikna eder pislik bide 20 yaşında oğlu var dedimki herşeyini ortaya döküp oğluna kocana anlatıcam ben senin eşinden çekinmiyorum o ezik birisi başka ilişkilerim var onlar çıkar ortaya kocam beni mahfeder diyor bende kessin seni doğrasın Inşallah dedim dedim ama bişi yapmadım oğlu falan gerçekten bişey yapar diye oğluna acıdım. Duymuştum çünkü böyle başka birisi gidip çocuğa anlatmış annenin kocamla ilişkisi var diye çocukta gidip anasını öldürmüş öyle bişiye sebeb olmak istemediğim için hiç bişi demedim o pislik kadının ailesine şeytanından bulsun pislik
Biraz geç gördüm ama 2 ay önce ben de kullanmıştım adetimi 1 hafta geciktirdi sonra biriken kan simsiyah parçalar halinde 2 haftaya yakin döküldü. Çok canımı sıktı bi ara. Şimdi de progestan fitil verdi doktor umarim sorun yaratmaz.arkadaşlar bu tüplü jel içimde birikmiş benim.crinonemiydi adı, bayağa atık var. hiç fark ettinizmi kendinizde. Bişey olurmu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?