2016 Aralik tup bebek

Canım ilk deger artışım %80di.çok şükür keseyi gördük. İnşallah kalp atışını da duymak nasip olur. Merak etme %60dan sonrası iyi diyor herkes.

C ceycey32 haklısın bıde bılınc altıma soz gecırebılsem...
Canm kalbini kırmak istemem kusuruma bakma ama burdaki tüm arkadaşlar bi umut tedaviye sarılmış çoğunun tedaviden başka çaresi olmayan kişileriz bu grubu nerden bulduğunu merak ediyorum ayrıca bunu biz bilemeyiz en iyi test yapıp öğrenebilirsin ama ne olur amacın dalga geçmek olmasın çünkü msjlarin çelişkili kusuruma bakma yanıldıysam ve kırdıysam

Kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
... hamile değilim gibi geliyor.. uyumak ve ilaçlarım hepsini bırakmak istiyorum... gözlerimi kapattığımda hep negatif sonuç almış halde hayal ederken buluyorum kendimi galiba ben test yapınca koca bir sıfır ilr döneceğim eve

Bide pozitifle dönersen ben o zaman sorarm sana can can sen devam et böyle kendini üzmeyee bebisini etkilemeye kalk ve silkelen kendine gel bebeğin seninleee

mesajım sıze celıskılı gelıyr anladm onu ama olan bu dalga gecsem elıme ne gececek ki? ben zordurumdaydım esımle daha evlenmemıstık sevgılmlken ılıskıye grdık yazdıgımda zn ön yargılr basladı onunda frkndayım ama bska danısacak bıryer yok ben utnrm cevremde kseye byle syler sramam Huzurask Allah grüyr yasadıgımı kulları neden kandırayım. herkes hata yapar ayrıca sevgılım dedıgım adamla evlendık yenı sayfa actık eskı mesajlarla yargılanmak benı kırıyr acıklama yapncada banane dyrlr e sananeyse ne dıye sorguluyolar mesaj trıhlrı grunuyo Allahtan

Canım 3. Gün embriyosu koydular. Hiç kalkmak istemedim ama nerede altıma kaçırılan sandım
Aynen canım ya
Bi ara sürgü istedim sonra utandım ona da yapamadım en sonunda dayanamadım koştum tuvalete ama çok canım yandı hala dahada yanıyo tuvalete gidince yanma oluyo benim.cok çişim gelmemişti de alttan serum verdiler bana

Bide pozitifle dönersen ben o zaman sorarm sana can can sen devam et böyle kendini üzmeyee bebisini etkilemeye kalk ve silkelen kendine gel bebeğin seninleee
Nerden biliyorsun... Yemen ederim kar olmsa gidip test alacagim... his bir belirtim YÖK bile

Herkesin çektiği zorluk kendinedir canm eşine söyle test alsn veya gidebilirsen bi hastahaneye felan git kan tahlili yaptır inşallah sende kavusursun kuzuna ne diyeyim :)
Nerden biliyorsun... Yemen ederim kar olmsa gidip test alacagim... his bir belirtim YÖK bile
Icime öyle doğuyor ayrıca benimde yok hicbir belirtim hem bu tüp bebek kuzum kendinde belirti arama bulamazsn boşuna kendini üzmee olumlu düşün olumlu olsun olur mu

Kızlar dün aksamda böyle karnım belim regl olacakmis gibi agrıdı bugunde agrıyor... Wc'ye gitmeye korkuyorum

Selam kızlar 4 negatif denemenin arkasından 5.tüp bebek denemem de çok şükür bende hamileyim.Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı,ve bu yolda mücadele veren diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…