2016 Aralik tup bebek

Hamilelikte de olabiliyor kanama ama düşük mı yoksa adetin geçmesiyle alakalı bir durum mu bilemeyiz
Bence test yapmaya çalış en yakın zamanda sonrada bu doktora görün

Bence de şans açısından 2 tane konması iyi canım.ama belkide o kızın rezerv azlığı yumurta kalitesinde sorun vardır. Şartlara göre değişiyor cunkuSen merak etme nasipse her türlü olur cnm

bide kaç gün sonra duş falan aldınız sıcak tutmak mı lazım yoksa soğuk mu???
3-4 gün sonda duş al ben öyle yaptım. Doktorum hemen duş alabilirsin demişti ama benim içim rahat etmezdi .. ılık su ile banyo yap sıcak olması su

Canım hamile olabilirsin dikkat et doktora git bi bebek varsa bişey olmasın.

kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Ben 3 gün sonra döndüm işe. Zaten tv lerde de bişey yok çok sıkılırsın. Dikkat ederek hareket edersen moral olarak iyi bile geliyor.

Evet her yere sevgilimle ilişkiye girdim yazmışsınız.

Afiyetler olsun. Yemeyin yemeyin. İlaçlardan kilo aldık zaten. Ben 54 den 58 e çıktım. Hamile diyetine başlıycam yeniden. Ben önceki hamileliğimde soslar dahil zararlı hiç bir sey yememiştim kilom gayet iyiydi.
Bende 60 oluşum 55 den ama ilaçlar sadece suçlu deil deli gibide yediö bide 1 ay ara ile iki tüp bebek yaptırdım hem stresten yedim hemde ilaçlar Mahfetti

minikgelin ben sevgilimle evlendim hattaoğlumuda erkek doğumla kaybetim çok şükür hatamızdan döndük eşimle tövbe ettik ve çocuk iistiyoruz simdi

Bende 60 oluşum 55 den ama ilaçlar sadece suçlu deil deli gibide yediö bide 1 ay ara ile iki tüp bebek yaptırdım hem stresten yedim hemde ilaçlar Mahfetti
Cnm ne kadar ara verdin sadece bir aymı peki normalmi ve ya yeterimi bir ay

Güzel haberler vereceksin inşallah bol bol dinlen canim

Hayırlı olsun canım senden de güzel haberler bekliyorum

Sgl cnm bakalım zorlanırsam raporlarla idare ederim biraz işe gider biraz dinlenmek için rapor alırım .. 2 hafta daha izinim var aslında .. bi işe başlayayım kestiremiyorum belki kolay olur
Bir basla bakalım bakarsın olmadı iznini alırsın çok yorma kendini bırak başkaları yapsın ,

C ceycey32 ben ınancımı kaybetım dogrusu bı erken dgm ı dusuk onca calısma cocuk olmadı smdımı olck o da afedersın ama dgru dzgn ılıskıye ble grmedm esımle

Dualarım hepimiz için.... deli değilsin merak etme ben test sonucumu gördüm herhalde deli gibi ağlarım mutluluktan diyordum tepki bile veremedim o an bende herhalde delirdim artık dedim

13 aralıkta transfer oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…