Canım ya peki afedersin çamaşırını mı düştü genetiğe yollasSagol cnm bnm mlsf pazar gunü her şey iyiydi 2kat artış vardı bir anda pembe birkaç damla geldi bhcg düşmeye başladı Dr da genetik bozukluktan dolayı dusuk yapıyorsun vücudun kabul etmedi dedi embriyoyu cnm mlsfins sizler sag sağlım alırsınız gucaginiza
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini. Afedersin ama çamaşırını mı düştü genetiğe yollasan acabaSagol cnm bnm mlsf pazar gunü her şey iyiydi 2kat artış vardı bir anda pembe birkaç damla geldi bhcg düşmeye başladı Dr da genetik bozukluktan dolayı dusuk yapıyorsun vücudun kabul etmedi dedi embriyoyu cnm mlsfins sizler sag sağlım alırsınız gucaginiza
Canım bnim birarkdsm o bna önermişti zaten bahceciyi onun da 2 donduruomusu vardı ona da yapılmaz dendi yaptiramadi kasim ayında yakın bir zaman yani.başka topicte de okudum olmuyor diye .Bni de 3. Gün arayıp genetiğe gidecekleri için çizik atıyoruz diye bilgi verdiler.Aaa öyle bir şey demedi cnm bnm drm sadece çözülün bir hücre alınıyor dediler alınan hücrede genetik araştırılıyormus farklı bir şeyim acaba gerçi daha görüşmeye gitmedik ama bilemedim şimdi yaaa
Canım çok isterdim ancak maddi durum el vermiyor malesef zaten bu defa daha deniyecem başka da denemeyecem bana kalsa tekrar denemek istemiyorum ama eşim son bi defa daha denemek istiyor artık bindik bir alamete sonu ne olur bilemem ama ben çok yoruldum içimde 1 gram umut yok ilk defa bu kadar kesiyorum umudumuCanım biz de Ankara Kaan Aydosa gitmeyi dsnuozz siz de bakın isterseniz
cnm bnm 5.6parca ceviz kadar parçalar geldi daha sonrada çikolata rengi az az akıntı bilmiyorum ki cnm doktora iliskiden olabilirmi dedim olamaz dedi çok iyiydi artışları dedi rahime tam gömülmeden 2kat artış olmaz dedi benim 2'5kat artistaydi o yüzden genetik bozukluk vardı embriyoda dedi İnan aptal gibiyimmmmCanım ya peki afedersin çamaşırını mı düştü genetiğe yollas
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini. Afedersin ama çamaşırını mı düştü genetiğe yollasan acaba
Ara ara agri girmesi normal canimKızlar dün yazmıştım hiç transfer olmuş gibi değilim ne ağrım var ne sızım diye ama bugün çok kötü ağrı girdi kasıklarıma. Geçmiyor yatıyorum.İyi bişey mı kötü bisey mi acaba3. Gün embriyosu transferin 3. Günü
3cu günde alınıyormuş cnm benimkiler 3cu gün embriyosu ondan olabilirmi acaba cnm ya insanları aptal ediyorlar resmen ya 3den biri sağlıkliysa bosunami gidecek onlar evet benimde Bahçeci de cnmCanım bnim birarkdsm o bna önermişti zaten bahceciyi onun da 2 donduruomusu vardı ona da yapılmaz dendi yaptiramadi kasim ayında yakın bir zaman yani.başka topicte de okudum olmuyor diye .Bni de 3. Gün arayıp genetiğe gidecekleri için çizik atıyoruz diye bilgi verdiler.
Canım ama Kaan hocanın tedawisi öyle masraflı birşey değil internetten bile yardımcı oluyor canım arkadaşım biraz geçsin sen bakiver yine inanilmazzz memnun olan hastası varr erkek interfiletsi için Kaan aydostat tedawi görenler başlığına bak.ben usenmedim oradaki kişilerin yazılarına baktım birçoğu anne olmuş kimisi bebeğine gün sayıyor.napayim canım belki boşa kürek çekiyorum ama hicbir şey yapmadan duramıyorum. Resmen tekrar uniye girip embryolog olasim kadın dogumcu olasim geliyor kayışlar koptu bende komik biliom ama durum bu bendekiCanım çok isterdim ancak maddi durum el vermiyor malesef zaten bu defa daha deniyecem başka da denemeyecem bana kalsa tekrar denemek istemiyorum ama eşim son bi defa daha denemek istiyor artık bindik bir alamete sonu ne olur bilemem ama ben çok yoruldum içimde 1 gram umut yok ilk defa bu kadar kesiyorum umudumu
Canim insallah iyi çıkar sonuç. Allah yardimcin olsum bol bol sabır versinevet var cnm ama buyuk bir ihtimal genetiğe gidecek 3de sağlıklı çıkarlarsa ins 6 çi erken dusuk olduğu icin ins iyi çıkarlar cnm bnm
Aminnnn cnm cümlemize sabır İhsan eylesin Rabbim insssCanim insallah iyi çıkar sonuç. Allah yardimcin olsum bol bol sabır versin
Canım o zaman şöyle olabilir senin çözüp 5. Güne gidecekler ondan sonra mı alacaklar.3.gunde alınan var ona pgt deniyor.5. gün alınana acgh deniyor.acgh en kapsamlisi pgt okadr kapsamlı değil.normalde arkadaşımın başına gelmese ben de soylemezdim sana.Bnm arkadsmndaa esinde sperm problemi var o yüzden bir sonrakinde o da genetiğe gönderecek.bu arada bir ara esin sperm DNA hasar testi yaptrsin canım spermde ciddi sıkıntı varsa embryonun kromozom yapısı da bozuluyormus.bunlarin açıklamasını bna Dr yapmadı maalesef ama bu hafta içi gidip embryologla konuşmak istiom3cu günde alınıyormuş cnm benimkiler 3cu gün embriyosu ondan olabilirmi acaba cnm ya insanları aptal ediyorlar resmen ya 3den biri sağlıkliysa bosunami gidecek onlar evet benimde Bahçeci de cnm
Arkadasim oyle degil en azindan avrupada max 2 embryo koyuyorlar.. Benim asilamami iptal ettiker nedeni neydi biliyormusun... 4 yumurtam olusmus neymis efendim 4uz olabilir o riski alamayiz dediler.... Ve ben cildirdim onca ilac kullaniyoruz piskolojimiz bozuluyor ve siz iptal ediyorsun dedim... Kusura bakma dedi kurallar bundan yana... Hatta bana dediki iliski yasagi veriyoruz... Kusura bakma dedim ona siz karisamazsiniz... İnanin sinirden o ay cok kotuydum ve ondan sonra artik hollandada tedavilerimi yapmamaya karar verdik ....Hayırlısı olsun sağlıkla doğuralım sorunsuz bi hamilelik geçsin tek yada ikiz farketmez
Aslında yabancı ülkelerde en az 3-5 embriyo koyuyorlar orda riski görmüyorlar çoğul gebeliği... TEK'te olsa çiftte olsa doğurana kdr insanın eli yüreğinde oluyor hakkımızda hayırlısı olsun yoksa baştan olmasın
Canım Allah sabır versin. Söyleyecek çok söz yok.Kizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun
Bitanem şimdi eşime danistim madem dedim son tedavi gidelim bakalım belki kaliteli olurlar zaten tüp bebek drunun önerdiği ilaç ayda 350tl birde orayı deneyelim tamam dedi yaza düşünürüz dedi artık birazda rahatlamış oluruz bakalım keşke dememek için orayida denerizCanım ama Kaan hocanın tedawisi öyle masraflı birşey değil internetten bile yardımcı oluyor canım arkadaşım biraz geçsin sen bakiver yine inanilmazzz memnun olan hastası varr erkek interfiletsi için Kaan aydostat tedawi görenler başlığına bak.ben usenmedim oradaki kişilerin yazılarına baktım birçoğu anne olmuş kimisi bebeğine gün sayıyor.napayim canım belki boşa kürek çekiyorum ama hicbir şey yapmadan duramıyorum. Resmen tekrar uniye girip embryolog olasim kadın dogumcu olasim geliyor kayışlar koptu bende komik biliom ama durum bu bendeki
Ewt canım bak biz hemn 2 deneme yaptikk kimse de sperm DNA hasar testi istemedi genetikte sorun yok ama spermle yumurta birleşince kromozom sıkıntı oluyor önce spermi tedawi etmek lazım .Sen zaten arastirrsin iyice hoca da yol gosterir Rabbim kucaginizi doldursun sağlıklı bebeklerle amin.Bitanem şimdi eşime danistim madem dedim son tedavi gidelim bakalım belki kaliteli olurlar zaten tüp bebek drunun önerdiği ilaç ayda 350tl birde orayı deneyelim tamam dedi yaza düşünürüz dedi artık birazda rahatlamış oluruz bakalım keşke dememek için orayida deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?