Hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş olur inşallahKizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun
Canim yol arkadasim cok uzuldum inanKizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun
havadan dolayi merkeze gidemedim canim hafta ici bigun goruscez hersey cok guzel kaliteli demisti ama rabbim istemeyince olmuyo isteHakkında hayırlısı kuzum ya Rabbim tez vakitte nasio etsin insallah sanada buradaki tüm arkadaşlarada. Üzuldum kuzum ya hususi senden de guzel haber bekliyordum aynı doktora gittigimiz icin dun arkadaslarlarda cok üzuldüm gece bile uyuyamadım. Konustunmu doktorla ne dedi?
Insallah bidaki denemelerimizde nasip olur bizede.. Gercekten zor bi durummus yasayan bilir sadeceCanim yol arkadasim cok uzuldum inan
Senin ne yasadigini bir cok arkadasimiz biliyoruz ama elden gelen inan birsey olmuyor...
Evet 4-5 kisiyiz ayni gunde transfer olan ve hepimiz negatif sonuc aldik.. Cok uzucu
Rahim içi dilmini çekmişlermiydi cnm sana? Sorununuz neydi?havadan dolayi merkeze gidemedim canim hafta ici bigun goruscez hersey cok guzel kaliteli demisti ama rabbim istemeyince olmuyo iste
Canım bnm dondurulmuş embryo genetiğe gitmiyor ama çünkü genetiğe gitmeden önce 3.gun çizik atılıyor embruolara eğer genetik istiyorsanız tekrar opu olman gerekecekevet var cnm ama buyuk bir ihtimal genetiğe gidecek 3de sağlıklı çıkarlarsa ins 6 çi erken dusuk olduğu icin ins iyi çıkarlar cnm bnm
350 dolar canım bahcecide embryo başına.ysklasik 3 haftada geliyor sonuclarKızlar ayrıca genetik teste sokan oldumu embriyoları fiyatı hatirliyormusunuz
Canimm maşallah çok güzel degerin ikizler geliyor inşallah sagliklaAyyyyy çok heycanlı ikiz ise 3 çocuğum olcak acayip deişik geliyor söylemesi bile :)
Cnm çok duygulandım yazını okurken iş yerinde olmasam ağlardım sanırım.. çok üzülüyorum negatif sonuca hatta o negatif kelimesinden bile nefret ediyorumrabbimin bi bildiği vardır verincede başımızın üstünde yeri var vermesede.. ama inanıyorum bukdr canı yürekten isteyenlerin kucağını bol bırakmaz merhametlerin merhametlisi ...
İkiz olursa hani 5000 olunca biri 2500 diğeri 2500 mü oluyor acaba öyleyse görünmez sanırım
Hayırlısı ise ikiz olsun tek olsun farketmiyor tek istegim kızımın kardeşi olsun ama ikiz olursa çok mutlu olurum:)
Rabbim yolunu açık etsin canım ne merak ediyorsan sorabilirsinKızlar 2 aşılama yaptırdım ve tüp bebek yapayım şimdi diyorum.ilk kez yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?dondurma felan oluyormuş yaptırayım mı acaba?hiç fikrim yok tüp le alakalı nolur yardım!!!acaba aşılamayı tekrar mı denesem?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.epilepsi hastası olduğum için ilaç dozu bana sıkıntı oluyor.nöbetlerimi tetikliyor ama tüm çabam evlât için
Bu çok iyi bir gelişmeGünaydın kızlar bugün transferimin 7.günü ama bende Regl olmakmış gibi belirtiler var çok moralsiz uyandım bu sabah
Hayırlısı olsun sağlıkla doğuralım sorunsuz bi hamilelik geçsin tek yada ikiz farketmezYa acikcasi tup bebekte ikiz cok riskli diyo tuk doktorlar eger oyle sorunlarla ugrasacaksan tek olsun bu değerlerle tek olduysa da baya sagliklidir insallah dualarum seninle
Bana birakmadigi gibi iki tane istiyorum deyince olmaz yapmam dedi. Riskliymiş falanevet canm iki tane koyup koymaması bizim elimzde bend çelişkideyim
Hakkımda hayırlısı olsun insan tedirgin oluyor ikizde olsa TEK'te olsa ..Canimm maşallah çok güzel degerin ikizler geliyor inşallah saglikla
Neden böyle oldu çok üzgünüm güzel haberler almak isterdim hepinizden rabbim inş tez zamanda nasip etsin hepiniz dualarımdasınızKizlar malesef benim sonucumda negatif.
Canım biz en azından 3 ay sonra başlarız eşime tedaviye seni izlemeye aldım alınca ilacı yazarım inşallah 3 aya kadar buna hiç ihtiyacın kalmaz kendiliğinden gelir mucizenC
nm o ilac neyse gelince adımı özelden atsana
Canım biz de Ankara Kaan Aydosa gitmeyi dsnuozz siz de bakın istersenizCanım biz en azından 3 ay sonra başlarız eşime tedaviye seni izlemeye aldım alınca ilacı yazarım inşallah 3 aya kadar buna hiç ihtiyacın kalmaz kendiliğinden gelir mucizen
Canım valla üzüldüm bu nasıl bi hayır 2 gündür böyle geçiyo Rabbim bol sabır versin hepinizeKizlar malesef benim sonucumda negatif.
Aaa öyle bir şey demedi cnm bnm drm sadece çözülün bir hücre alınıyor dediler alınan hücrede genetik araştırılıyormus farklı bir şeyim acaba gerçi daha görüşmeye gitmedik ama bilemedim şimdi yaaaCanım bnm dondurulmuş embryo genetiğe gitmiyor ama çünkü genetiğe gitmeden önce 3.gun çizik atılıyor embruolara eğer genetik istiyorsanız tekrar opu olman gerekecek
Hayirlisi olsun cnm tez vakitte kucagin dolsun insKizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ben geçen hafta daha genetik sonucu gelmemişti rüyamda Yücel kahramana gidiodukk içim bir tuhaf olmuştu uyanınca Yücel hocayı da hiç bilmem kimseyle konusmuslugum da yoktu bilincaltimda kalmış sanitimCanim ben bahceci fulyadaydim birde ta hollandadan geldim
Mustafa bahceci hocayi 2defa gordum transferimi bile o yapamadi... Bilmiyorum o konuda beni memnun edemediler
Yaptirirsam Bruksel tup bebek merkezinde yaparim Yucel Karaman hocada super doktor ...
Ama iste biz son anda kararimizi degistirip bahceciye gittik... Nasip demekten baska birsey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?